Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 217 / 2049 oldal |
Ez ok. 05.02 nyertesek hol vannak? A feltorlódott nyertes az rendben van.
Tamási, Zrinyi u. 2 ez pl. 5:30-kor nyit, ezt találtam elsőre, de szerintem máshol is van ahol ilyenkor nyitnak.
Ha ez így van akkor rendben van.
Vannak 5-kor nyitó helyek, de engem ez annyira nem izgatott, hogy utána keressek. Régebben nálunk is kinyitottak 5:30-kor, de már egy jó ideje nem.
első tíz 10.000 utalvány
És milyen coop+ bolt van nyitva reggel 5-kor?
Ez sem nagy ördöngősség.... A játék tegnap előtt kezdődött, de ünnep révén sehol sem volt coop nyitva, várható volt, hogy tegnapra lesz 10 utalvány "feltorlódva", hiszen az első napi 10 utalvány még bent volt. Én is szaladtam volna nyitásra, csakhogy a környékünkön sehol sincs 6 óra előtt nyitó bolt, így nem is vergődtem miatta....
Ha meg tudod, hogy gyakorlatilag gyorsaságivá alakul az első 10.000 utalvány te nem próbálod elvinni ?
Ha meg tudod, hogy gyakorlatilag gyorsaságivá alakul az első 10.000 utalvány te nem próbálod elvinni ?
Ajánlanám a Coop+ "nyerjakedvenceddel" tegnapi nyerteseit. 5:38-6:04-ig egy család 6 utalványt nyert. Érdekes kérdéseket vett fel ez az egész.
vodi24! Köszönöm,utánanézek!
fitoska!
Én is görcsöltem vele, de a jsz szerint a tuborg.com/hu-hu oldalon kezdjél el belépni, onnan nekem sikerült.
Én is görcsöltem vele, de a jsz szerint a tuborg.com/hu-hu oldalon kezdjél el belépni, onnan nekem sikerült.
Regeltem a Tuborg játékra,de nem tudok kódot feltölteni,mert a regisztrációs felületre dob vissza....
Igen. 12 jegyű kódot ir, de a nyitofulon 10 jegyu van
Tuborg valamennyi próbálkozásomra "hibás kód" üzenettel reagált!
Vágási Feri!Sajnos még nem javult meg!
Andante kódot nem fogadja el a renczer, pedig biztosan jól írtam be és a mostani promós csomagolásban figyel...
Jó napot kívánok!
Itt lehet jelentkezni blokkfeltöltő operátornak???
" alt="
">
Továbbá jelentkeznék pénztárosnak végzettsége van, nincs, de van gyakorlatom hol?
Önkiszolgáló pénztáraknál.
" alt="
">
Pár napja az Auchanban este 8-9 között már csak ezentúl az önkiszolgáló pénztárak fognak működni, jól meg is sértődtem.
Szegény pénztárosok műszak után ott rohangálhatnak segíteni akik nem tudják kezelni.
Itt lehet jelentkezni blokkfeltöltő operátornak???
" alt="
">
Továbbá jelentkeznék pénztárosnak végzettsége van, nincs, de van gyakorlatom hol?
Önkiszolgáló pénztáraknál.
" alt="
">
Pár napja az Auchanban este 8-9 között már csak ezentúl az önkiszolgáló pénztárak fognak működni, jól meg is sértődtem.
Szegény pénztárosok műszak után ott rohangálhatnak segíteni akik nem tudják kezelni.
Nekem csak kedden nem jött Márka Email, korábbi hetekben ( heti egy feltöltésem volt) jött.
Mr. Márka tegnap küldött e-mail-t a NagyfiJam feltöltése után ma (az én feltöltésem után) már megint nem.
Csak remélni tudom, hogy azok a feltöltések is belekerülnek a kalapba, amikről nem jön elektromosch levél.
Mert ha nem, akkor a Maldív-szigetek már régen bukta.
Az eddigi feltöltéseket pedig ugye nem lehet megnézni az oldalon.
Csak remélni tudom, hogy azok a feltöltések is belekerülnek a kalapba, amikről nem jön elektromosch levél.
Mert ha nem, akkor a Maldív-szigetek már régen bukta.
Az eddigi feltöltéseket pedig ugye nem lehet megnézni az oldalon.
Teca41 megosztotta velünk az örömét. Ne sajnáljuk már egymástól.
Kíváncsi voltam: ez egy kis játék volt. A fődíj egy BOSCH vezeték nélküli porszívó.
Enger Kft. boltok: Pécsen 9, környékén 7.
Legközelebb lehet, hogy ő is beír játékot.
Én minden esetre gratulálok neki.
" alt="
"> (Nem ismerem őt.)
Kíváncsi voltam: ez egy kis játék volt. A fődíj egy BOSCH vezeték nélküli porszívó.
Enger Kft. boltok: Pécsen 9, környékén 7.
Legközelebb lehet, hogy ő is beír játékot.
Én minden esetre gratulálok neki.
" alt="
"> (Nem ismerem őt.)Teca41!
Khm! Ha nem írjuk be a vásárlós játékot, akkor azt se, ha nyertünk vele.
" alt="
">
Khm! Ha nem írjuk be a vásárlós játékot, akkor azt se, ha nyertünk vele.
" alt="
">