Facebook - lájkolás, locsifecsi
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 217 / 366 oldal |
különben érdekes,mert Kötél Judit is "most ért haza" meg tothmagda is most ért ide

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
név nélkül.....
tothmagda
Te webnyereményes vagy?
Én nem "lájkolok", és nem is kérek. De elég furcsának találom, amit itt művelsz.
Te webnyereményes vagy?
Én nem "lájkolok", és nem is kérek. De elég furcsának találom, amit itt művelsz.
" alt="
">)))))))))))))))))))))))))))Ezt vegyék fenyegetésnek? Nevetséges.
Az nem tetszik nektek, azért szomorkodtok itt, hogy valaki a saját fegyvereteket fordítja ellenetek.
Márpedig ez lesz, most már túlságosan nagy arcotok van. Fognak szerveződni csoportok, akik legyőznek titeket lájkgyűjtésben, mondván, hogy ha a webnyereményesek megcsinálták, hát akkor mi miért ne tehetnénk. Ne csodálkozzon senki azon, hogy más is küldi a "lájkold az oldalamat, én is visszalájkollak dolgot, írd meg üziben.
Nagyon haragszanak már rátok sokan, és személyesen is ismerik a neveket, hogy kik vagytok pl. Eva Drobnit, Deák Mónikát, Ujvári Annamáriát, meg a többieket is, a férfiakat.
Márpedig ez lesz, most már túlságosan nagy arcotok van. Fognak szerveződni csoportok, akik legyőznek titeket lájkgyűjtésben, mondván, hogy ha a webnyereményesek megcsinálták, hát akkor mi miért ne tehetnénk. Ne csodálkozzon senki azon, hogy más is küldi a "lájkold az oldalamat, én is visszalájkollak dolgot, írd meg üziben.
Nagyon haragszanak már rátok sokan, és személyesen is ismerik a neveket, hogy kik vagytok pl. Eva Drobnit, Deák Mónikát, Ujvári Annamáriát, meg a többieket is, a férfiakat.
Nem lehet mindig mindenben a webnyereményesek vigyék el a nyereményt.
Én ismerem Kötél Juditot, személyesen is, barátnőm is ott lakik, ahol ő.
Nektek már úgyis kijutott elég nyereménytárgy.
Én ismerem Kötél Juditot, személyesen is, barátnőm is ott lakik, ahol ő.
Nektek már úgyis kijutott elég nyereménytárgy.
Rangomozi A forduló nyertesei: Soós Réka, Drobni Éva, Mozsár András. Gratulálunk!
sajnálom,törpi.
én is jobban örültem volna neked. az én órám szerint délben neked 139 szavid volt,de hát...
én sem tudom ki ő és már nem is ismerősöm.
én is jobban örültem volna neked. az én órám szerint délben neked 139 szavid volt,de hát...
én sem tudom ki ő és már nem is ismerősöm.
Pedig sztem is tudod
" alt="
">mindenkit isminek jelöl,aminek gondolom oka van
" alt="
">
" alt="
">mindenkit isminek jelöl,aminek gondolom oka van
" alt="
">én is . Igaz,egy Fórumos írta,hogy nem igaz,hogy nem tudom ki ő,pedig tényleg nem tudom.
Ahol Kötél Judit indul ott sajna nincs esélyünk
" alt="
">Jöbban örültem volna neked Törpi
" alt="
">Igaz én is indultam de esélyem se volt
" alt="
">
" alt="
">Jöbban örültem volna neked Törpi
" alt="
">Igaz én is indultam de esélyem se volt
" alt="
">mondjuk Kötél Judit azóta simán gyűjtött egy csomó szavazatot
marycsiga.köszi
" alt="
"> ari vagy
" alt="
"> ari vagytörpi én nagyon örülnék,a te nyernél.
köszi mindenkinek,hihetetelen mennyi szavi és biztatás jött. még nem írták ki ,hogy ki nyert,de mindegy,mert sokan velem voltatok,aminek nagyon-nagyon örülök
https://www.facebook.com/pages/Ilcsi-Beautifying-
Herbs-Hungary/156517781048825?ref=ts
oldalon 3000 főnál 20.000FT értékű Ilcsi csomagot sorsolnak.
Ha itt jártok megtennétek, hogy like-litek a fotóm? Bontáné Kriszta, könnyű megismerni piros a fejem , mint a paprika
" alt="
">törpi,remélem sikerült,még időben nyomtam...
manni neked is.
" alt="
">
" alt="
">törpi ment a szavi tőlem is és az öcsémtől is
" alt="
">. Még sikerülhet.
" alt="
">. Még sikerülhet.