Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 218 / 275 oldal |
Fáreo: én látom a régi fiókodat,szeptember 14-e az utolsó posztod
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Sziasztok! 1 kérdésem lenne,hátha tud valaki segíteni.
1 hete ideiglenesen zárolták a facebook fiókomat nem tudok belépni.
kértem kódot,5x jelszót is váltottam,de nem enged visszajelentkezni.
Csak a zárolási szöveg oldalig jutok el a belépés után + hogy nyomjak a folytatás gombra,de nem csinál semmit csak forog-forog,illetve 100x újra kiírja,hogy folytassam,de ugyanott maradok.
Csináltam 1 másik profilt,de a régit én már nem látom,nem találom.
Minden ismerősöm,adatom,képem stb. elveszett.
Kedves ismerőseim,Ti látjátok az előző facebook profilomat,amin kék mellényben vagyok?
Van ötletetek,hogy kaphatnám vissza a régi profilt,e-mail címet nem találtam,ahol magyarul írhatnák nekik. Várom a segítségeteket,köszönöm szépen!
1 hete ideiglenesen zárolták a facebook fiókomat nem tudok belépni.
kértem kódot,5x jelszót is váltottam,de nem enged visszajelentkezni.
Csak a zárolási szöveg oldalig jutok el a belépés után + hogy nyomjak a folytatás gombra,de nem csinál semmit csak forog-forog,illetve 100x újra kiírja,hogy folytassam,de ugyanott maradok.
Csináltam 1 másik profilt,de a régit én már nem látom,nem találom.
Minden ismerősöm,adatom,képem stb. elveszett.
Kedves ismerőseim,Ti látjátok az előző facebook profilomat,amin kék mellényben vagyok?
Van ötletetek,hogy kaphatnám vissza a régi profilt,e-mail címet nem találtam,ahol magyarul írhatnák nekik. Várom a segítségeteket,köszönöm szépen!
Paintuci, erről most még lemaradtok, de már előre érdemes agyalni valami szuper kreatív esküvői fotón.
Elvileg a jövőben is meghirdetik. Hajrá!
" alt="
">
http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/nyerjen-mobi
lt-eskuvoi-kepevel/56w49vk
Elvileg a jövőben is meghirdetik. Hajrá!
" alt="
">
http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/nyerjen-mobi
lt-eskuvoi-kepevel/56w49vk
Dove, axe, rexona, nívea blokk elfogyott.... cba van... ooops, meg auchan henkel....
Folyt. köv. jövőhéten... (ha cba, ooops, auchan érdekel akkor írj... )
Fb-t most nem olvastam itt nincs fb...
Folyt. köv. jövőhéten... (ha cba, ooops, auchan érdekel akkor írj... )
Fb-t most nem olvastam itt nincs fb...
5 egyforma blokkot max a cba unileverből tudok adni...
a dovet elvitték...
a dovet elvitték...
Ez olyan mint farsangkor... semmi különbség...
Akkor még egyszer mert sokan nem értik...
" alt="
">
Lesz egy esküvő, ott lesz egy tombola játék, több akció volt, ha veszel tombolát nyerhetsz, nem egyszer többször ahányszor kihúzunk...
Ha nem vagy ott akkor is benne vagy a kalapban, mivel vásároltál.
Gondolom csak elhiszitek h. beleteszek mindenkit...
" alt="
">
Nyeremények: coca foci, nutella lámpa, édesség, kozmetikum, omnia kv, vásárlási utalványok, coca táska, stb... eddig nyert dolgok... jönnek felajánlások is...
Most egy olyan akció van 2t veszel (1000ft... kapsz még 3t, és 5 játszós blokkot... Postán....)
Ez csak itt, hiszen a nem játszós barátaim azt sem tudják mi a játszós blokk....
" alt="
">
A sorsolás ugye nyilvános lesz ott a helyszínen....
" alt="
">
Lesz egy esküvő, ott lesz egy tombola játék, több akció volt, ha veszel tombolát nyerhetsz, nem egyszer többször ahányszor kihúzunk...
Ha nem vagy ott akkor is benne vagy a kalapban, mivel vásároltál.
Gondolom csak elhiszitek h. beleteszek mindenkit...
" alt="
">
Nyeremények: coca foci, nutella lámpa, édesség, kozmetikum, omnia kv, vásárlási utalványok, coca táska, stb... eddig nyert dolgok... jönnek felajánlások is...
Most egy olyan akció van 2t veszel (1000ft... kapsz még 3t, és 5 játszós blokkot... Postán....)
Ez csak itt, hiszen a nem játszós barátaim azt sem tudják mi a játszós blokk....
" alt="
">
A sorsolás ugye nyilvános lesz ott a helyszínen....
Az esküvői tomboláról volt/van szó... húzás az esküvőn, (okt.19) és elfelejtettem mondani van több níveás blokk is.
A dove-s blokkot már elvitték... egyelőre nincs több.
A dove-s blokkot már elvitték... egyelőre nincs több.
(Ma jó kedvem van mert finom volt a vacsi...
" alt="
">
Csak Nektek: ...webnyereményes akció... ha veszel 2 tombolát kapsz mellé, még 3t, és 5db játszós blokkot, lehet választani a blokkokból.
1db dove van
1db tchibo van
1db oops
axe
rexona
auchan-henkel
magyar termék
ha nagyon muszáj van cba unilever is. (Ezekből több van... )
Az akció addig tart amíg el nem fogynak a blokkok.)
Jó éjt!
" alt="
">
Csak Nektek: ...webnyereményes akció... ha veszel 2 tombolát kapsz mellé, még 3t, és 5db játszós blokkot, lehet választani a blokkokból.
1db dove van
1db tchibo van
1db oops
axe
rexona
auchan-henkel
magyar termék
ha nagyon muszáj van cba unilever is. (Ezekből több van... )
Az akció addig tart amíg el nem fogynak a blokkok.)
Jó éjt!
https://www.facebook.com/startlap/videos/195022943194
1932/
Terence Hill Magyarországon lesz holnap, élőben jelentkezik be a face-en, kérdéseket lehet küldeni és válaszol.
1932/
Terence Hill Magyarországon lesz holnap, élőben jelentkezik be a face-en, kérdéseket lehet küldeni és válaszol.
Reacska!
Most olvaslak.Repjegy vételnél miért zároltak?Levonják a repjegy árát és kész,nem?
Mert egy szállásnál oké,ha mondjuk a minibár tartalma megcsappan,vagy eltűnik valami és utólag veszik észre.Legutóbb például olyan drága helyre szállásoltak minket,hogy még egy fogpiszkálót sem mertem volna elhozni,nehogy kiszámlázzák utólag!
" alt="
">
De repülőjegy vásárlásnál még ilyen zárolást nem tapasztaltam.
Most olvaslak.Repjegy vételnél miért zároltak?Levonják a repjegy árát és kész,nem?
Mert egy szállásnál oké,ha mondjuk a minibár tartalma megcsappan,vagy eltűnik valami és utólag veszik észre.Legutóbb például olyan drága helyre szállásoltak minket,hogy még egy fogpiszkálót sem mertem volna elhozni,nehogy kiszámlázzák utólag!
" alt="
">
De repülőjegy vásárlásnál még ilyen zárolást nem tapasztaltam.
Nem tudom nyugtával dícsérni a napot. Mindegyikkel pályáztam.
Így igaz sada ! Kaposváron is elkezdték építeni ,azóta is készül
" alt="
"> pontosan nem tudom ,de lehet 5 évnél is több már ! Auchan jobb lett volna !
" alt="
"> pontosan nem tudom ,de lehet 5 évnél is több már ! Auchan jobb lett volna !Nyugtával dícsérd a napot!
Szegeden is lesz INTERSPAR:
https://szeged.hu/hirek/25423/aruhaz-epulhet-kozp
ark-letesulhet-az-egykori-gyevi-temeto-helyen
No és lesz újra Azúr is, a Diófánál.
https://szeged.hu/hirek/25423/aruhaz-epulhet-kozp
ark-letesulhet-az-egykori-gyevi-temeto-helyen
No és lesz újra Azúr is, a Diófánál.
Esküvői tombola: (Az auchan 10 000s nyeremény kártyáért nem vettetek tombikat h. megnyerhessétek, ezért a sorsolás elmaradt...
" alt="
"> (érdeklődés hiányában...) Most viszont olyan akció van ha 4 tombit veszel veszel, kapsz még mellé 6t. Ez egészen október 1ig tart. )
Tombola tárgyak: mostanában nyert dolgok, coca foci, nutella lámpa, kávék, köntös, ipanema papucs, 5000s tesco uti, smink cuccok, édesség stb... és ami még addig összejön.)
" alt="
"> (érdeklődés hiányában...) Most viszont olyan akció van ha 4 tombit veszel veszel, kapsz még mellé 6t. Ez egészen október 1ig tart. )
Tombola tárgyak: mostanában nyert dolgok, coca foci, nutella lámpa, kávék, köntös, ipanema papucs, 5000s tesco uti, smink cuccok, édesség stb... és ami még addig összejön.)
Az ingyenesség gépjármű forgalmi engedélyhez kötött, a kallernek/sofőrnek fel kell mutatni.
Szombaton Autómentes Nap.
Szegeden ingyenes lesz a tömegközlekedés.
A vonat is ingyenes lesz, 2. osztályon. (De pl. a gyorsvonati pótjegyet fizetni kell.)
Úgy tudom, hogy a budapesti tömegközlekedés nem lesz ingyenes szombaton. Pedig pont megyek fel Csengetett, MyLord? találkozóra...
Szegeden ingyenes lesz a tömegközlekedés.
A vonat is ingyenes lesz, 2. osztályon. (De pl. a gyorsvonati pótjegyet fizetni kell.)
Úgy tudom, hogy a budapesti tömegközlekedés nem lesz ingyenes szombaton. Pedig pont megyek fel Csengetett, MyLord? találkozóra...
https://wmn.hu/wmn-life/49417-de-minek-egy-ovodas-gye
reknek-kulonora--ervek-es-ellenervek-
reknek-kulonora--ervek-es-ellenervek-
Nem tudom nálam még repjegy vételnél se zároltak több ideig mint 2 hét. Ez Raiffaisen.