Dandi
De legalább kapsz! Mi még csak nem is kapunk egy darabot sem!

Ma megjött két kanna és nem törött össze! :-)
Viszont összesen "csak" hármat fogok kapni az öt beküldésből. Azt mondták, hogy amennyi beérkezik hozzájuk, annyit küldenek. Na, én ötöt küldtem... A postai akármiért nem vállalnak felelősséget. Hát, tele van a hócipőm a postával és a postásokkal!!!!!!
Bocsi, hogy ide írom, de itt van szó róla!
A hölgy, akivel beszéltem, azt mondta, hogy nagyon sokan telefonáltak, hogy törött kannát kaptak! Ezt igyekeznek cserélni! Szerintem nem így kellett volna feladni, de azért a kézbesítőnek is lehetne annyi esze, hogy nem vágja be a kertbe!
Én ezt utálom, de nagyon. Ha már csinálnak valamit, akkor csinálják azt rendesen

szivi76
Nem törékenyként lett feladva... és nem ajánlottként.

Ja, Lacoste parfümmintát én is kaptam!
Rama asztalközép,Lacoste parfümminta,szerintem AÁ cd, nem voltam itthon amikor hozták és értesítést hagytak
Kedves Mindenki,
még egyszer kérek mindenkit, hogy ne a Lauritzen-t hívjátok nyereménnyel kapcsolatban, hanem a Sara Lee-t, honlapon ott van a számuk!
Akinek nem lett kanna az mikor küldte be? Mert ment a fórumon a dilemmázás hogy 14 vagy 15-én adjuk fel. Szerintem 14-én kellett feladni, én fel is adtam nyolcat de nem tudom mennyit kapok, mert nem tudtam még elérni őket.
Most ugye még csak az első periódus nyertesei vannak meg?
Ma megjött a teáskanna.
Bedobták a kerítésen,persze összetört.
Felhívtam őket,azt igérték kicserélik,ha még ma visszaküldöm.
Tíz perc alatt én voltam a negyedik aki törött kannát kapott.
Szomorú

Nekem sem lett teáskannám.

nekem sem jött össze a kanna

mia
a www.aranyaszok.hu-n meg tudod nézni
Mia, passz, még nem hallgattam meg

Hugi71
milyen zene van az AÁ cd-n? Én nem játszottam vele, de már nagyon kíváncsi vagyok

én sem nyertem, pedig 3 pályázatot is küldtem elsőbbségivel

Dia! Sajnálom! Ez nem igazság! Más meg többet is nyer...

Nicike
ugyanígy jártam

olyan mérges és szomorú vagyok, h el se tudom mondani! mi is 3-at küldtünk be mindet elsőbbségivel és azt mondta a hölgy , h nem vagyunk a listán

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások