Macskusz, lehet ám az is, hogy vmelyik betűt elírtad és az már valóban be lett küldve.
Annyira rosszul lehet olvasni

Kicsit csalódtam a Knorr játékban; így, hogy nem garantált ajándék van, jóval kisebb az esély,pedig annnyira gyűjtögettem..

Én már kaptam olyan válasz sms-t az AÁ-tól, amiben azt írta, ez a kód már egyszer be lett küldve. A poén az volt, hogy tutira nem küldte be még senki.
Sada: nem lehet hogy azért nem nyert neked másodjára, mert egyébként se nyert volna? Egyre többen játszanak mostmár az AÁ kóddal. Sok helyen begyűjthető, Sziget, Balaton stb ...
sada
az,hogy ugyanarról a tel-ról pár napja elküldött AÁ kóddal most éjjel nyertem.
Egyes v. kettes verzió, v. egy harmadik?
sada
Én most éjszaka próbáltam és bejött
VárszegiViki
Próbáld. Én már kipróbáltam. Az első napokban csont nélkül működött.
Már nem.
Okos ember más kárán is tanul, más a sajátján sem...
sada,krysztasz

I.M.R.E

sada: miért vagy ilyen hitetlen? Egy próbát megér. Én ki fogom próbálni a nem nyert AÁ kódokat újraküldeni.

Nem úgy értettem.
Hanem úgy, hogy vmit elírt(ál) elsőre.
AÁ Biztos nem más lett beküldve, mert mindig felírom mikor mit küldtem be!
Akkor valószínű elsőre más lett beküldve.
AÁ Az időt nem is vettem figyelembe! Volt két nyeretlen kódom, egy ismerősöm kb.2-3 nap után kipróbálta és nyert vele! Erre én is próbáltam ugyanarról a számról és nyertem vele! Ennyi!
I.M.R.E.
Ez csak akkor működik, ha az első sms után nagyon rövid időn belül újraküldöd egy új számról.
Van egy kis holtidő a rendszerben, amíg nem érzékeli a korábbi bekküldést.
I.M.R.E.
Köszi,éjjel kipróbálom aztán jelentkezek.Bár a discós éjjel nem szerencsés...
AÁ mindegy hogy kupak vagy fül! Ha újraküldöd ugyanúgy nyerhecc!
I.M.R.E
Kupakokkal nem próbáltad?Mert akkor ott a rendszerrel van a bibi nem a kóddal,nem?
Sada! az AÁ-os nyitófülekről tudok egy kis titkot! Nem számít hogyha egyszer nem nyer! Beküldtem újra ugyanazt és nyert

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások