Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 218 / 319 oldal |
még nem,lógnak nekem is 1db-al!
Én sem kaptam még meg a bögréket!
A bögréket már megkapta mindenki? Kezdek aggódni

Kedden Pall Mall takaró, csak nem tudtam beírni !
mel6! mail ment.
Hétvégi napi nyeremények,ezen a héten(aki még nem tudná) :
Szombat - füstölő, Vasárnap - karóra
Szombat - füstölő, Vasárnap - karóra
Fáreó
írtam,válaszodat várom!
írtam,válaszodat várom!
Én is így jártam,vettem 1 PallMallt és tavalyi kód volt benne! 

Köszi ! Napi négy dobozzal szivunk hárman, mégis csőbe húztak ! De ennek jobb az ize !
Ami játszik, az 490 Ft-ba kerül, a címerpajzsban nincs piros szín és a doboz az új, élénkebb színű, amilyen az oldalukon is látható.
Ha netán a vk színes (rózsaszín v. vkék alapon van) akkor az csencselt cigi.
Ha netán a vk színes (rózsaszín v. vkék alapon van) akkor az csencselt cigi.
Vettem cigit, volt benne kód. Tavalyi !!!
Akecso ! Irtam.
Pall Mall órát nyertem. Még nem szállitották ki, de ha megjön, akkor elcserélném. Elsősorban Pall Mall kódokra... (kb. 10db)
túrót sem kaptam vissza. azt mondták hogy a rendszerhibás beérkezett de nem nyert. ennyi.. majd kapok egy nem nyert üzenetet egyszer...egyébként ma elküldtem újra azt a kódot de nekem azt irta ki hogy ilyen kód nem létezik, nem azt hogy már játszottam vele.
Ditke, de egy eséllyel több marad! Bár te tudod. Nekem pl. nincs annyi kódóm, ezért vagyok kénytelen.

Annyira nem érdekel, rengeteg kódom van, csak bosszant hogy ilyen a rendszer.

Most hívtam őket. Van lehetőség, esetlegesen, hogy visszakapjuk az elveszett kódót. Hívjátok fel őket és mondjátok el. A kódót betiktálva utána néznek, és valószínű, hogy vissza is kapjuk.
Nekem a tegnapi kódomra, amit nem fogadott el, kiírta, hogy ez már játszott. Ahogy sejtettem
A mai meg nem nyert
A mai meg nem nyert
Én most küldtem el egy kódot és elfogadta, de persze nem nyertem

Ma reggel megint rendszer hiba!
Utána egy kód, egy nap!!!
EZ már durva!
Utána egy kód, egy nap!!!
EZ már durva!