az már van

nem tudtok nekem is szerezni Aktimeles esernyőt?
bocs srácok végre itthon vagyok( és nem szegeden), így nem tudok szerezni actimel esernyőt. ha lesz jövő csütörtökön is, akkor értesítelek titeket itt

Esetleg vki nem megy Corába, v. nincs ott?

Főleg Szegedet az actimel esernyő miatt.

Ma a DM-ben Always termék vásárláskor 3 db-os termékmintát adtak
2 db 8-as multipack= 1 esernyő.
Ha valakinek van aktimeles esernyője vagy tud szerezni,kérem írjon.
légyszíves segíts, hogy hány db- hoz adnak esernyőt?
Ma reggel 8-kor nyit az új Schlecker drogéria a IV ker Árpád út 57-ben - A szórólapon van egy kupon ,egy AS sampont adnak ajándékba aki vásárol (a készlet erejéig)
ma szegedi cora-ban actimel esernyőt adtak. holnap is ott lesznek.
Nem játék, de ez is jó!
Február 25-én 9-16 között óránként induló ingyenes gyalogos és autóbuszos vezetéssel mutatják be Budapest nevezetességeit és történelmi értékeit az idegenvezetői világnap alkalmából.
Autóbuszos túrák: Műcsarnok melletti parkolóból indul óránként, menetidő 90 perc. Első busz 9-kor, utolsó 16-kor indul. Az autóbuszra jegyeket osztanak, ezzel lehet felszállni.
Gyalogtúra:
Városliget 10-16-ig óránként. Gyülekező: Vajdahunyadvár, Alpár Ignác szobor
Várpalota: 10-16-ig óránként. Gyülekező: Sikló, vári végállomás
Vár-polgárváros:10-16-ig óránként. Gyülekező: Szent István szobor
Andrássy út: 10-16-ig óránként. Gyülekező: Andrássy u. 2. előtt
Belváros: 10-16-ig óránként. Gyülekező: Vörösmarty tér, Oroszlános kút
Bazilika: 13-16-ig óránként. Gyülekező: a bejárat előtt
Kossuth tér: 10-16-ig óránként. Gyülekező: FM árkádjai alatt
Forrás: Népszabadság
A fóti Corában 4 Milli krémturóhoz öntapadós jegyzettömböt adtak
Wellnesscentrum hírlevélben:
Ezúton szeretném kérni, hogy amennyiben még nem adta meg regisztrációkor szállítási adatait, úgy szíveskedjen belépni a www.wellnesscentrum.hu bal felső sarkánál lévő adatlapjára, és bővítse ki adatait a szállítási adatokkal, mert szeretnénk Önnek egy kis meglepetéssel kedveskedni, ezt azonban csak postai úton tudjuk Önhöz eljuttatni.
ma a szegedi corában 4 db milli krémtúróhoz vagy 1 db mulzipackhoz 2 db kiskanalat adnak ajándékba.
Na, mégegyszer, ide is:
"Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy ingyenes sapka akciónk a készletek kimerülése miatt ma 14 óra 30 perckor véget ért!
Szeretnénk elkerülni a további félreértéseket ezért ezúton is tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy "ajándék sapka" akciónk véget ért!
Az "ajándék sapkák" menüpont is - annak kiürülése után - megszűnt áruházunkban.
Az akció, mint az a kiírásban is szerepelt, KIZÁRÓLAG az ebben a menüpontban szereplő termékekre volt érvényes!
Az áruházunkban jelenleg található sapkákat megrendelésük után, a feltüntetett áron, +posta és csomagolási költséggel együtt postázzuk!
Kérjük azokat a vásárlóinkat akik esetleg abban a hitben rendeltek a nem akciós sapkákból, hogy azokat ingyen postázzuk jelezzék ezt a vevoszolgalat@topsport.hu címen.
Köszönjük! "
Ide csak az "Ingyenes dolgok" infókat írjátok.
Mindenre másra ott a "Kérdések és válaszok", "Off", "Negatív tapasztalatok", "Nyertesek", stb...
"- Egy címre csak egy ingyen sapka jár!"
Szerintem nem fair, hogy egy emberke több sapit is kérhet. Ezért nem jutott másoknak.

Ráadásul a honlapon nem azt írták, hogy vadászni kella sapir, hanem kapsz egyet ajándékba.

Én ezt nm értem...
Aki megrendelte és nem biztos benne hogy sikerült elküldeni a megrendelést az belépés után a Rendelések menűpont alatt ellenőrizheti!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások