anianya
Nem kaptam meg!

betty79: válaszoltam!

anianya
Írtam!

betty79: engem érdekelne!
Érdekel esetleg valakit egy PassPass kód?
A wondyland a megszerezhető kódok közül kivette a prizee-t.(most nincs a listán) Ettől függetlenül játszom tovább, mert régebben is volt ilyen, utána visszatették.
A wondyland-en melyik kód jó a prizee-re? Én azt hittem, hogy a PassPass, de tévedtem!

3 db még fel nem használt Balaton kódért adnék 1 PP-t (Maxpack) a Prizee játékhoz.
Már 5 Prizee színváltós neontollat nyertem, 4 db szeretnék elcserélni más Prizee ajándékra.
Vannak új ajándékok a Prizee-on!

http://www.webforditas.hu/index.php angol-magyar forditás
b. agi
Köszi a segítséget
Sziasztok!
Közben megint jött egy levelem ezt sem értem légyszi aki tud segítsen
Nem kell szó szerint csak a lényeg.
Köszi
Subject : Well done, you have access to Stack' em high I
Congratulations Nora!
Your treasure Chest has reached the sum of 10 Bubz! You thus get access to the ticket Stack' em high I! As of now, you get a free Go every day for this game! Just build up a little more patience and cumulate a couple more Bubz in your Treasure Chest. If you reach 20 Bubz, a surprise awaits you!
The Prizee Team
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni , hogy mit jelent ez a szöveg?
Sajnos nem tudok angolul! A Prizeen kaptam levélben.
Congratulations, Nora!
Well done, you have activated the Film Quest!
Help Sinkyfrog get the 1st Prize of the Photo Contest, and start searching for her film she lost somewhere on the site, and you will discover the legendary generosity of our favourite Frog!
Hurry up, you have to find it before the 25th of July at 10. am!
Good Search!
The Prizee Team
Köszi: Nóra
Sziasztok!
Az Xpango nevű nemzetközi cég az ügyfélköre bővítését próbálja megcélozni. Neked mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz az alábbi linken, és cserébe választhatsz magadnak egy: mobiltelefont, játékkonzolt (PS3, PSP, Wii, XBOX360 stb.) vagy MP3-lejátszót (elsősorban iPodot). Mindegyik egy bizonyos credit elérése után válik számodra garantálttá (attól függ mennyi credit kell hozzá), crediteket pedig úgy lehet gyűjteni, hogy elküldesz ismerőseidnek egy ilyen üzenetet, amiben benne van az Xpango ajánlási számod, és ők erre regisztrálnak az oldalon, illetve vásárolnak vagy egy ott ajánlott másik oldalon regisztrálnak minimális accounttal. Pl.: 1 on 1 Psychic, ahová 1 dollárt elég befizetni. Tegyük fel, hogy választasz egy Samsung U600as telefont. Ehhez 22 creditet kell gyűjtened. 22 embernek kell regisztrálni egy, az Xpango oldalán ajánlott oldalon és akkor megkapod a telefont. Tehát így kevesebb, mint 200 forintért igen értékes cuccokat kaphatunk. Az Xpango oldalán ingyen regsiztrálhatsz, az ajánlott oldalakon való reg-hez szükség lesz olyan bankkártyára, mely alkalmas online fizetésre. Annak az ismerőse, aki nekem ajánlotta már szerzett így magának egy telefont. Hát hajrá mindenki!!!
Ha regisztrálsz az alábbi linkkel + regisztrálsz pl az 1on1 Psychic-en úgy én is és Te is kapunk egy-egy kreditet. Gyűjts még embereket akik ugyanezt megteszik, így megkapjuk mindannyian az ajándékot.
http://www.xpango.com?ref=90571975
Fontos, hogy mikor regisztrálsz az ID mezőből ne töröld ki a 90571975-as kódot!!!!!!!!!!!!!! Köszi. Jó gyűjtögetést!!! Ha kitörlöd azzal nekem ártasz, ha benne hagyod azzal magadnak semmi hátrányt nem szerzel, ezért nem érdemes törölni. Tehát így kevesebb, mint 200 forintért igen értékes cuccokat kaphatunk.
törpi: hálásan köszönöm!!!

anianya: írok a Prizee-vel kapcsolatban
MIlyen kaparóst lehet így szerezni és milyen címsorba kell beírni azt a vmit? Kérlek segítsetek.
A Yacado.n vajon mikor lesz újra PP kód?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások