Vágási Feri
Mindezek közül én az a) pontra tippelek:
a) tudják, hogy mikor kell pályázni? (nap, óra, perc, másodperc)
Másként hogy a túróban sikerülne hetente (adott esetben többüknek is) bekerülni? Ilyen rendszerességgel akkor sem jönne össze, ha egész Szolnok összes lottószelvénye a lábuk előtt heverne.
Korlátozni meg a jelek szerint nem fogják, ha azt követően is hetente ott ülnek a stúdióban, hogy külön műsor foglalkozott ezzel.
Tőlem mondjuk nyugodtan, mert igen ritkán szoktam pályázni számhúzásra, és ez már inkább a vicc kategóriáját súrolja számomra, de tuti sokakat bosszant.
Én nem vagyok irigy típus, de esetleg maximalizálhatnák az egy címről/névről érkező pályázatokat. Pontosabban azt, hogy egy azonos ember egy évben mondjuk max 10 alkalommal juthasson be a számhúzó-jelöltek közé. Az így is 300.000,- Ft extra - benzin ha pedig egyszer húzhat, akkor a millió is megvan bőven. A nyereményjáték-szabályzatokban is találunk hasonló jellegű kitételeket.
Persze hivatalosan nem tudjuk, hogyan csinálják.
a) tudják, hogy mikor kell pályázni? (nap, óra, perc, másodperc)
b) telefonon pályáznak?
c) tényleg rengeteg pályázatot adnak fel a saját nevükre és ez az oka, hogy szinte mindig bejutnak? (ez esetben fél Szolnok nekik adja oda pályázni a szelvényeket vagy nem'tom)
Bárhogy is, én már nem lepődöm meg, hogy a Nemes/dr. Balla duó szinte mindig ott van. Én is voltam fent többször az elmúlt 10-15 évben, de soha nem jött össze komoly nyeremény. Az alapnyeremény nagy része meg elment benzinre/autópálya matricára és Pizza HUT-ra. :-)
" alt="
" alt="