erka70 nekem is jöhet

kinek küldhetek meghívót nyereményjátékra, ahol webkamerát, wireless desktop-ot lehet nyerni? Szombaton sorsolnak
sziasztok!
Légyszi kérjetek még meghívót az utazási licites oldalra..,s regisztráljatok, hogy gyűljön a kedvezményünk (1 perc az egész, s mi kapunk 500Ft/fő engedményt)
Beírom mégegyszer:
Köszönöm, aki kért meghívót, s regisztrált..Már 25.000 Ft kedvezményünk van. Beírom mégegyszer hátha érdekel még vkit..
Üdv és előre is köszönöm.
Kinek küldjek myvip -s meghívot?
(olyan mint az iwiw)
Kinek küldhetek szeretettel című e-mailt. Lehet ott licitálni stb.
Elég jó!
Aki igen, az küldjön e-mailt.
Köszönöm, aki kért meghívót, s regisztrált..Már 21.000 Ft kedvezményünk van. Beírom mégegyszer hátha érdekel még vkit..
pappocs@freemail.hu
Sziasztok!
Az utazási licites oldalon a Párom is regisztrált felhasználó. Már nyertünk is el utat (Ausztriába), tényleg jó. Ha új embert hozol be kapsz 500 Ft kedvezményt! Mi most ezt gyűjtjük. Légyszi ha regisztrálni akartok had küldjünk Nektek meghívót, mert akkor megkapjuk a kedvezményt! Ha kell írjatok nyugodtan! Üdv és előre is köszönöm. Egyébként rövid a regisztrációja..
Köszönöm Kati!
Küldi a Párom a meghívókat!
Szép napot Mindenkinek!
ok, felvettem a csillárom!

Szemüveg!
Ott van!
add meg a mail címet és +adok néhány családi mail címet

pappocs
pappocs@freemail.hu
Sziasztok!
Az utazási licites oldalon a Párom is regisztrált felhasználó. Már nyertünk is el utat, tényleg jó. Ha új embert hozol be kapsz 500 Ft kedvezményt! Mi most ezt gyűjtjük. Légyszi ha regisztrálni akartok had küldjünk Nektek meghívót, mert akkor megkapjuk a kedvezményt! Ha kell írjatok nyugodtan! Üdv és előre is köszönöm. Egyébként rövid a regisztrációja..
Sokan nem merülnek el a részletekben, végig se olvassák.
Csak odáig jutnak: ingyen...
Nem "a napokban" kelt szárnyra, hanem néhány évvel ezelőtt. Ez már a másodvirágzása.
Túl azon, hogy eléggé hihetetlen, Sony Ericsson gyártmányú készülék nem is létezik, a céget ugyanis Ericson-nak hívják. Elég muris, hogy tele volt/van velük a piac, mégse tűnt fel senkinek.
én fareo miatt írtam be...

Akkor küldd el nekik flori beírását is, hátha leállíthatod őket...
... miért is nem olvastalak előbb, most szédítettem én is tovább az ismerősöket bocs érte....pedig gyanús volt !
"A napokban szárnyra kelt egy hoax, mely azzal kecsegteti az óvatlan felhasználót, hogy rövid időn belül teljesen ingyen és bérmentve egy új telefon birtokosává válhat. Az elektronikus levél szerint ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy egy adott számú ismerősnek továbbítjuk magát az e-mailt.
Fontos, hogy ilyen módon sohasem juthatunk ingyen készülékekhez, tehát teljesen felesleges, sőt kerülendő az ilyen és ehhez hasonló hoaxok továbbküldése.
A dolog egyébként többek közt azért is sántít egy keveset, mert az Ericsson már évek óta nem gyárt mobiltelefonokat, ma már csak Sony Ericsson gyártmányú mobil készülékek vannak jelen a piacon. Arról már nem is beszélve, hogy a hoax által említett T18-as és R320-as modellek több éves, alaposan elavult modellek."
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások