Én annyira nagyon szomorú vagyok hogy nem nyertem Pickwick teáskannát! Már évek óta vágyom egy olyan epresre is ami a TV-ben szokott lenni. És ez a zsiráf mintás pedig különösen nagyon tetszett! Pedig 3 pályázatnyit is küldtem be...

Kedves Mindenki!
A Pickwick nyereményjátékkal kapcsolatban ne a Lauritzent hívjátok, hanem a Sara Lee központi számát, ott tudnak már felvilágosítást adni a nyertesekkel kapcsolatban!!! (06 1/237-9280)
Megjött a Naturland krémem.
Prizee kifesthető dino érkezett és 4db Vichy sampon minta!
Nekem is!

Most hozott a postás egy afrika teáskannát.
Megnyugtatlak, nincs semmiféle körömrágás! Hál istennek nem vagyunk egyformák!!!!
Most ne hívjátok a Lauritzent, a hölgy nem tudott semmi érdemlegeset mondani, ő csak helyettesít. (?!) Kb. 1 óra múlva lehet őket hívni.
Fel lehet hivni a Lauritzent és megmondják hogy kapsz -e teáskannát, nekem az elsőbségivel feladadot levelem, nincs benne az 1500 ba.
Miféle sorsolás? Nincs itt semmiféle sorsolás:
Itt nem nyeremény, hanem gyorsasági díj van!
Már vagy ötször beírtam a bonyolító reklámügynökség nevét. Aki nem bírja az izgalmakat, miért nem veszi feél velük a kapcsolatot, ahelyett, hogy itt rágja a körmét?
Nem értem hogy miért nem lehet megtudni a teáskanna nyerteseket csak decemberben a sorsolások végén. Ha alá sem kell írni az átvételét hát el is kóborolhat az a kanna.Pedig én is vágyom rá!
köszi! úgy félek,hogy kitalálják egy lakcímre csak eggyet adnak egy hónapban. ezért még az elején írtam is nekik,de a válaszuk kitérő volt. " egy pályázó korlátlan mennyiségű pályázatot beküldhet",számomra nem ez a válasz.
Olyan kicsinek néz ki, de mégis másfél literes.
sada?többet is küldtél az első hónapban vagy csak egy pályázatot?
Vénusz tálcák

, AÁ cd

Minya
Semmi génmanipuláció. Zsiráf a javából!
bettinah
Szeptemberi. Csak akkor küldtem be.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások