Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 219 / 511 oldal |
A Whiskas nincs a helyzet magaslatán. Leirtuk a barátnőmmel, hogy miből, mennyit küldtünk be, és érdekes módon, mindkettőnknél 1-1 db 25 pontos kód hiányzott. Természetesen ezzel a havi +ajándék jóváirási pontok is kevesebbek.. Érdekesde ezt nem a posta csinálta.
Már beírtam egyszer, hogy a párom még mindig nem kapta meg a 05. 20-án, a PallMall-el nyert késkészletet, de még a garantált tatyót sem. Már vagy 10 emailt elküldtem nekik, hogy az inboxból, hol a honlapjukon levő alkalmatosságról, semmi válasz. 08.01-jén ajánlott levelet is küldtem nekik, válaszra sem méltatnak.
.
A rosszul egszervezett és lebonyolított játék után a kommunikációjuk is egy NAGY NULLA!!!!
.
A rosszul egszervezett és lebonyolított játék után a kommunikációjuk is egy NAGY NULLA!!!!

Ma hajnalban 11 AÁ sms-ből csak egy nyert.
Pedig voltak köztük olyan nyitófülek is, amiket én vettem le a dobozról,
tehát tuti nem játszhatott vele még senki sem.
Pedig voltak köztük olyan nyitófülek is, amiket én vettem le a dobozról,
tehát tuti nem játszhatott vele még senki sem.
Lassan vége az AÁ játékának,de a boltok zömében,legalább is felénk,még hírét sem hallották akciós sörnek.
Szomorú vagyok, mert Fortuna hátat fordított.
Annyira szerettem volna vmi utatást nyerni, de semmi..30 pályázattal az Eisbergtől még egy aquarena belépőt se tudtam összehozni.....
Én mindent megteszek kedves föntiek! Ideje lenne rám kacsintani
Annyira szerettem volna vmi utatást nyerni, de semmi..30 pályázattal az Eisbergtől még egy aquarena belépőt se tudtam összehozni.....
Én mindent megteszek kedves föntiek! Ideje lenne rám kacsintani

A Whiskas min. 2-3 hét,míg jóváírja a pontokat,múltkor 1 kis gubanc is volt,nem egyeztek a beküldött pontszámok,de már azt is kijavították,tehát türelem! És érdemes ajánlva feladni nekik a kódokat,tapasztalatból mondom! Nekem már tünt el simán küldött,ami sosem ért be!
Nem erre,hanem még az elöző játékra.
Nem erre,hanem még az elöző játékra.

Szia béju!
Mi ugyan igy jártunk. Lehet, hogy kivételesen nem a Posta hibája?
Mi ugyan igy jártunk. Lehet, hogy kivételesen nem a Posta hibája?
Tegnap küldtem sms-t a Tesco-Nivea nyereményjátékra.
Ma reggelig nem sikerült megkapniuk az sms-em, visszajött a válasz hogy nem sikerült kézbesíteni. Pedig jó számra küldtem az tuti.
Ma reggelig nem sikerült megkapniuk az sms-em, visszajött a válasz hogy nem sikerült kézbesíteni. Pedig jó számra küldtem az tuti.
tikana
Én ma vettem át azokat a bizonyos kontakt lencséket.(+ingyenes szemvizsgálat , pedig ki volt írva hogy 2500Ft.) Úgy látszik Kaposvárra eljutott az információ.
Én ma vettem át azokat a bizonyos kontakt lencséket.(+ingyenes szemvizsgálat , pedig ki volt írva hogy 2500Ft.) Úgy látszik Kaposvárra eljutott az információ.
A július 13-án beküldött whiskas pontjaim még mindig nincsenek jóváirva, a bartnőmé se, ő pár nappal később adta fel.
sada
köszi
köszi

goldwoman
Bmelyik Coop boltban bedobhatod.
Bmelyik Coop boltban bedobhatod.
másik üzletbe is be lehet dobni a blokkokat?:l
Én is kerestem a Coop-ban a szerencseládát, de nálunk sincs. 

A mi Coopunkban meg nincs szerencseláda, pedig 5.-étől megy az akció. Reklamálásomra közölték, hogy forduljak a régiós ellátó raktárhoz, de elérhetőséget nem adtak. Szép kis hozzáállás, én intézzek szerencseládát magamnak, hogy bedobhassam a blokkjaimat. Vagy másik Coopba dobjam be?
Anikó:
Nam kaptam sms-t. Sajnos.
Nam kaptam sms-t. Sajnos.
Végre sikerült éjjel felébrednem és elküldeni a kódokat,amire vagy 1 hete készülök. Erre egy AÁ sem nyert,de még a soproni kódokra sem kaptam választ. Erre egy sopronit újra küldtem és most jött rá válasz,de nem nyert. Úgy tűnik hajnalban nem jegyezte a kódjaimat. Így úgy tűnik elcsesztem egy pár sms-t de újra elfogadja a kódokat.
tikana
Sms-t kaptál? Abban van egy kódszám, amire hivatkozni kell.
A weblapon lehet, hogy tényleg kamu, abban bíznak, hogy senki sem veszi észre.
Jártam már így többször, különböző helyeken, mikor újságból kivágott kuponokért akartam termékmintát kapni, leginkább parfümöt. A végén mindig kiharcoltam, de látszott az eladókon, hogy nem zártak a szívükbe. 
Sms-t kaptál? Abban van egy kódszám, amire hivatkozni kell.
A weblapon lehet, hogy tényleg kamu, abban bíznak, hogy senki sem veszi észre.
Jártam már így többször, különböző helyeken, mikor újságból kivágott kuponokért akartam termékmintát kapni, leginkább parfümöt. A végén mindig kiharcoltam, de látszott az eladókon, hogy nem zártak a szívükbe. 
Elmentem a Mammutba szerezni az ingyen kontaklencséből. Szépen elmondtam mit akarok, azok meg csak néztek. Nem tudtak semmiről. Kamu volt az egész 

Eri1
Sajnoss igen, és Krauszné szerint ezentúl is mindig így lesz...
Gondolom azok vannak,amik a kutyának nem kellnek.
Múltkor fémdoboz volt és kismackó,most fémdoboz meg tál.
nemrégen a beba 2 bifiduszhoz fémdoboz volt csomagolva,beba 2-höz meg a tescoban kismackó,interspárban meg csőrös pohár.
most tányért lehet kérni,biztos csőröspohár elfogyott a beba 2 mellett.
Egyébként pont a 90 pontos nestlés levelem tűnt el,azt kell kerestetnem.(még jó,hogy az ülésre beküldött nem tűnt el!)
Sajnoss igen, és Krauszné szerint ezentúl is mindig így lesz...
Gondolom azok vannak,amik a kutyának nem kellnek.
Múltkor fémdoboz volt és kismackó,most fémdoboz meg tál.
nemrégen a beba 2 bifiduszhoz fémdoboz volt csomagolva,beba 2-höz meg a tescoban kismackó,interspárban meg csőrös pohár.
most tányért lehet kérni,biztos csőröspohár elfogyott a beba 2 mellett.
Egyébként pont a 90 pontos nestlés levelem tűnt el,azt kell kerestetnem.(még jó,hogy az ülésre beküldött nem tűnt el!)