imit, nagyon köszi! Így sikerült!
Én eddig a lennt lévő "Les secrets de Bubulle" linkre kattintva próbálkoztam...
Ildi80! Én tegnap szereztem meg a BT-et. Beléptem a prizzére- név, jelszó. Beírtam a címsorba- www.prizee.com/parole- és rögtön beadta a halacskát. Kilép- és már meg is kaptam a kaparóst. Próbáld meg. Remélem sikerül!
Annalotti,
tudok olyanról is, aki aznap regizett, és megkapta, úgyhogy a rang sem számít... Már tényleg mindenhogy próbáltam, nem értem...
Nekem is küldenél képet az ördögöcskéről?
Annalotti: ezer kösz, szerintem aranyosabbak mint az előzőek voltak.
törpi: a zsebpénzen le van írva, hogy nem szabad lejátszani a cocktailt mert úgy tudja kiadni a nyulakat.
Reacska: Elküldtem a képet az ördögökről. Amúgy nekem is az ördög a kedvencem. Imádom mindkettőt!
ildi80: A saját regimmel már régebben megszereztem azt a játékot, de Anyukám meg Nagymamám nevével még csak most, két napja, és egyből sikerült. Nem lehet, hogy a ranggal áll összefüggésben? Nekik ez a rangjuk: 3 Silver Rank (237th day), ill. 2 Silver Rank (115th day)
törpi, csak az a baj, hogy nem tudjuk, mi....
Akárhogy próbálom, nem sikerül. Próbáltam egyből a belépés után, aztán az összes játék után, akkor se... Feladom...
ILDI80: MEGNYUGTATLAK,NEKEM SEM JÖN ÖSSZE. BIZTOSAN ENNEK IS VAN VALAMI TRÜKKJE,MERT NEKEM RÉGEBBEN A 7.77-ES hÓKUSZPÓKUSZ NEM JÖTT ÖSSZE,MIRE RÁJÖTTEM,HOGY AZ IS CSAK AKKOR JÖN ÖSSZE,HA 7.77-ELŐTT A COCTÉLOST NEM JÁTSZOD LE.
Annalotti: már minden nyelven próbáltam, nem értem, mit csinálhatok rosszul...

Annalotti: tudnál küldeni egy fotót a dagiról?

Az ördög a kedvencem.
Ma kaptam 4.25 bubzot kárpótlásként mert megszüntették a billentyűzet porszívó sorát, kifogytak. Remélem később ezt is visszahozzák mint a gyrotwistert.

Ma megérkezett a másik plüssördög, és sokkal dagibb, mint az első.

ildi80: Átállítottad francia nyelvűre az oldalt?
elkati, persze, úgy, de nem sikerül...
Nem is üres a halacska buborékja (ahova szöveget kellet írni idáig),
és ha kilépek onnan, akkor sem aktiválja...
ildi80: így próbáltad, ahogy ezen az oldalon van leírva?
http://prizee.zsebpenz.com/jatek-tbubulle.htm
Sehogy sem sikerül megszerezni a Bubbly Ticketet.
Tudna segíteni valaki? Már francia meg angol nyelven is
próbáltam, de nem jön össze...

egyik regemen sem...
Hol látni, hogy visszaállítottak a sorba?
Csak azt látom, hogy gift megrendelés sorom üres, de 14,9 Bubz, amennyibe a Deco light kerül!
Azt nem látom, hogy pontosan hanyadik vagyok!
Please!!!
Nekem is visszaállították.
Rég éreztem ennyire rosszul magam, nemsokára meglesz az úszógumim ha minden jól megy.

Megnyugodtam. Szerencséjük van.

Sőt, biztos, hogy jó, mert megnéztem a soromat és visszaállt!

Én most léptem be és azt írják, hogy rendbe hozták a dolgot és ma automatikusan megy a sor, nem kell megerősíteni. Ha a minimális angol tudásom elég jó!

Csak az a gáz, ha éjfélig nem javítják meg, akkor tényleg nem tudjuk a sorbanállást megerősíteni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások