Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 219 / 2049 oldal |
Kar h a Gyori Keksz szakitott a hagyomannyal Ebbol az X 15000 bol ketjo autot is ki lehetett volna sorsolni. Tudomh “ akiakicsit nem becsuli” denekem ezt meg nem mondtak es eznem dicsekves! / mosolygo fej!Boldog Husvetot Mindenkinek!
fitoska!
Nyugi, a Kitkat nekem is nulla, pedig harmincnál is többet töltöttem.
Természetesen saját vásárlások.
Mondjuk, erre számítottam, de finom a Kitkat, így nem bánom.
A kekszes játékot viszont hagyom, az elején volt pár pályázaton, de feladtam, amikor olvastam a nyerteslistát, azért nem vagyok hülye, hogy vegyem a drága kekszeket... Úgy kellett volna, hogy vegyél egy édes és egy sós kekszet egyszerre...
De még az is jobb lenne, ha a csomagolásban lenne a kód...
Nyugi, a Kitkat nekem is nulla, pedig harmincnál is többet töltöttem.
Természetesen saját vásárlások.
Mondjuk, erre számítottam, de finom a Kitkat, így nem bánom.
A kekszes játékot viszont hagyom, az elején volt pár pályázaton, de feladtam, amikor olvastam a nyerteslistát, azért nem vagyok hülye, hogy vegyem a drága kekszeket... Úgy kellett volna, hogy vegyél egy édes és egy sós kekszet egyszerre...
De még az is jobb lenne, ha a csomagolásban lenne a kód...
Fitoska! Nekem is kb 20ból 0...
A kollégák eszik meg a csokikat 🙄😅
A kollégák eszik meg a csokikat 🙄😅
Ja és mind saját vásárlás... 😡
Én meg a KitKat-et utálom!
Jó is h holnap vége lesz...
Rengeteg/0
Jó is h holnap vége lesz...
Rengeteg/0
kulacsot
Ezt is csak viccből írtam, nem akarok kulcsot, és termoszt.
" alt="
">
" alt="
">ilye=ilyen
...én nem tudom de úgy vágyom egy costa termoszra, alig várom a Szentkirályi kulacsok is megjöjjenek, sőt instán is nyertem kulacsot.
Még szerencse üveget mert abból lehet lámpást csinálni.
Még több ilye játékot lécci, lécci, lécci... akarom!!!
Még szerencse üveget mert abból lehet lámpást csinálni.
Még több ilye játékot lécci, lécci, lécci... akarom!!!
jelica!
Ugyan nem tudom hanyadik helyen álltatok, de 3 embert jelentettem és bár nem látom végig a 10-es listát, mert nem legelöl végeztem, de a 3-ból 1-et már biztosan kizártak, szóval lesz feljebbjutás a ranglistán.
Ugyan nem tudom hanyadik helyen álltatok, de 3 embert jelentettem és bár nem látom végig a 10-es listát, mert nem legelöl végeztem, de a 3-ból 1-et már biztosan kizártak, szóval lesz feljebbjutás a ranglistán.
Gratulálok!
Teljesen igazad van!
Teljesen igazad van!
Nekem elvileg sikerült, de piszok sok meló volt benne és sajnálom azokat, akikkel végigvittük a hetet és lecsúsztak, szóval én írtam a kontaktnak, hogy nézzenek utána, volt 1-2 érdekes feljövetel, de a Martin az egyértelmű. Nem is értem, hogy miért csak a pontjait törölték a múltkor és nem kizárást kapott.
Nem. Kicsin múlott, de ez van...
" alt="
">
Neked ?
Mondjuk Z. Martin újra "beviharzott" a top10-be, de már nem veazem magamra..
" alt="
">
Neked ?
Mondjuk Z. Martin újra "beviharzott" a top10-be, de már nem veazem magamra..
jelica!
Sikerült a 10-be kerülni?
Sikerült a 10-be kerülni?
Nagyi titka liszt
Termékvisszahívás, 1kg, januári lejárattal. Ha esetleg valaki vett.
" alt="
">
Termékvisszahívás, 1kg, januári lejárattal. Ha esetleg valaki vett.
" alt="
">Ott van az egész évben zajló Real-os játék. Tök jó nyeremény, de kifejezetten csak ezért mennék vásárolni oda, mert amúgy drága sz.r bolt, legalábbis nálunk. Viszont mivel elfogadnak gyűjtőblokkot is, nem szállok be a felesleges játékba. De elhiszem hogy bosszant olyanokat, akik mondjuk egyébként minden nap ott vásárolnak és tudnak, tudnának játszani, de így esélytelenek lesznek a rengeteg fals játsszós blokk beküldése miatt. Ha ők szólnak, vagy szóltak a szervezőknek emiatt, jól tették.
Ez legalább egy korrekt válasz volt jelica. Főleg az utolsó mondatok.
Én azóta hanyagolom a Maxxonos játékokat, amióta itt olvastam az egy blokk többszöri beküldésének lehetőségéről... Nekem ilyen meg se fordulna a fejemben, hogy ugyanazt többször beküldjem...
Néha azért játszom, de nem csodálkozom, hogy nem nyerek. 😆
Néha azért játszom, de nem csodálkozom, hogy nem nyerek. 😆
sanlon-sablon
Én a maxonnak is már többször jeleztem, hogy nem jó hogy 1 blokk többször bemehet, mindig azt válaszolják, hogy szűrik a többszörözőket...
Pedig nekik lenne egyszerűbb,ha 1 blokk adat csak 1x mehetne be...
Arról nem beszélve, hogy nem is szűrik...
A tungsram jàtékon pl. 3-4 éve 2 levélváltás után megoldották a dolgot.
Ha velem ilyesmi történik jelzem.
Ahogy a progressivnek is jeleztem a legelső nyerjakekszekkel játéknál, hogy egy blokk minimum 3x mehet be. Nem is értették miről beszélek, sanlon szöveggel leráztak.
Leszerveztek még vagy 6-8 játékot ugyanúgy, mire a belvita játék közben észbe kaptak. Vállalom, hogy használtam a lehetőséget, ahogy sokan mások is, akik nem lettek itt kikezdve....
Pedig nekik lenne egyszerűbb,ha 1 blokk adat csak 1x mehetne be...
Arról nem beszélve, hogy nem is szűrik...
A tungsram jàtékon pl. 3-4 éve 2 levélváltás után megoldották a dolgot.
Ha velem ilyesmi történik jelzem.
Ahogy a progressivnek is jeleztem a legelső nyerjakekszekkel játéknál, hogy egy blokk minimum 3x mehet be. Nem is értették miről beszélek, sanlon szöveggel leráztak.
Leszerveztek még vagy 6-8 játékot ugyanúgy, mire a belvita játék közben észbe kaptak. Vállalom, hogy használtam a lehetőséget, ahogy sokan mások is, akik nem lettek itt kikezdve....