Facebook - lájkolás, locsifecsi
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 219 / 366 oldal |
marycsiga, én is sajnálom. Egy ekkora nyereménynél legalább profilképpel együtt kellett volna a nyertest kiírni, és azonnal tisztázni, hogy végül is ki nyert....

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Köszönjük, hogy velünk együtt ünnepeltétek a Magenta 10. születésnapját!
Ahogy megígértük jön a sorsolás, azok közül, akik megosztottak minket! A nyertesek a következőek: Jávorka Brigitta, Benkő Adrienn, Farkas Dorina, Molnár Zsófi, Urbán Eszter, Bódi Tímea, Naár Anita, Zágonyi Éva, Lugosi Edina és Piros Nóra! Gratulálunk!
Kérünk titeket küldjétek el méreteiteket és levelezési címeteket az mgntfashion@gmail.com-re!
Ahogy megígértük jön a sorsolás, azok közül, akik megosztottak minket! A nyertesek a következőek: Jávorka Brigitta, Benkő Adrienn, Farkas Dorina, Molnár Zsófi, Urbán Eszter, Bódi Tímea, Naár Anita, Zágonyi Éva, Lugosi Edina és Piros Nóra! Gratulálunk!
Kérünk titeket küldjétek el méreteiteket és levelezési címeteket az mgntfashion@gmail.com-re!
marycsiga: ez aljas dolog volt tőlük
" alt="
">
" alt="
">Kistike
Már régóta meg akartam azt kérdezni, hogy ezzel a blendameddel nem-e lehetett úgy is szavazatokat gyűjteni, hogy keresel olyan helyeket, ahol nyilvános internet van, és úgy szavazol, wifis telefonnal. Ment a szavazat amúgy.
Ja, most már látom, honnan ered a névkavarás dolog, marycsiga. Azért ez rosszul esne nekem is, az biztos. A cég se tudta, ki nyert, gondolta az, aki előbb jelentkezik. Neki egyébként más az avatarja is.
Már régóta meg akartam azt kérdezni, hogy ezzel a blendameddel nem-e lehetett úgy is szavazatokat gyűjteni, hogy keresel olyan helyeket, ahol nyilvános internet van, és úgy szavazol, wifis telefonnal. Ment a szavazat amúgy.
Ja, most már látom, honnan ered a névkavarás dolog, marycsiga. Azért ez rosszul esne nekem is, az biztos. A cég se tudta, ki nyert, gondolta az, aki előbb jelentkezik. Neki egyébként más az avatarja is.
lindababa szerintem nem,engem is sokan jelöltek,de mivel nem válaszol,hogy honnan ismer.törlöm.
törpi,ment.
Válaszolt priviben az AutoSOS ,hogy sajnos nem én nyertem,mert a nyertes azonnal jelentkezett..de azért még hagyták,had örüljek.
ez ami bánt inkább és nem a nyeremény.
törpi,ment.
Válaszolt priviben az AutoSOS ,hogy sajnos nem én nyertem,mert a nyertes azonnal jelentkezett..de azért még hagyták,had örüljek.
ez ami bánt inkább és nem a nyeremény.
ide szeretnék like-okat,köszi. a vicc beírásomhoz:
http://www.facebook.com/www.szallas.hu/posts/1701
09716369593
http://www.facebook.com/www.szallas.hu/posts/1701
09716369593
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki nyomott rám egy klikket!Mindenkinek visszaküldtem aki szerepel a fórumon!!Nyerésre Fel!!
http://blendamed.hu/Szorakoztato-jatEkok/Oszd-meg
-masokkal/LP.html?click=a47e64d6ddbc7
http://blendamed.hu/Szorakoztato-jatEkok/Oszd-meg
-masokkal/LP.html?click=a47e64d6ddbc7
Májer Szabina wny-es vagy?
tothmagda,sajnos jelet nem engedett de már megoldottam az itteni nickemmel.eddig is ott volt csak nem így,és mostmár így lesz
" alt="
">
N.M Marycsiga.így rám ismer mindenki és még én is
" alt="
">
" alt="
">
N.M Marycsiga.így rám ismer mindenki és még én is
" alt="
">Tényleg, törpi, utólag számolgatták a szavazatokat, kinek mennyi lájk jutott.
marycsiga
értem, azért én raknék valami azonosítót a nevem mellé, vagy valami különleges, képes avatart.
marycsiga
értem, azért én raknék valami azonosítót a nevem mellé, vagy valami különleges, képes avatart.
tothmagda
én tudom,hogy milyen néven vagyok fent,csak van sok ilyen nevű,és ezért inkább,hogy ne legyen megint ilyen,megkülönböztetem magam tőlük.
én tudom,hogy milyen néven vagyok fent,csak van sok ilyen nevű,és ezért inkább,hogy ne legyen megint ilyen,megkülönböztetem magam tőlük.
tothmagda: nem nyert Ulpiuson Judit,azt csak egy lekes játékos írta be
marycsiga
hát ez nagyon nagy, most már ott tartunk, hogy xy maga sem tudja, milyen néven van fent... Valamit azonban én is tennék, hogy ne tévesszenek össze mással, lásd Pöttyös Panni esete.
De nem értem az Ulpiust, olyanokat berakott nyertesnek, akik nem is érdemelték volna meg, mint pl. Kötél Judit, meg kihagynak mást, akinek benne kellene lennie a listában. Biztos csak én vagyok tudatlan.
hát ez nagyon nagy, most már ott tartunk, hogy xy maga sem tudja, milyen néven van fent... Valamit azonban én is tennék, hogy ne tévesszenek össze mással, lásd Pöttyös Panni esete.
De nem értem az Ulpiust, olyanokat berakott nyertesnek, akik nem is érdemelték volna meg, mint pl. Kötél Judit, meg kihagynak mást, akinek benne kellene lennie a listában. Biztos csak én vagyok tudatlan.
megvan ,a keresztnevem mellé írtam,remélem nem dobnak ezért ki.
Reacska,az ott van,mégsem írják oda amikor nyerek.
marycsiga: írj nicket. Van egy lehetőség, zárójelben ott lesz a neved mellett.
marycsiga vagy a lakhelyed odabiggyeszted a neved mögé, abban szerintem semmi csalás.
gondoltam a nevem elé,vagy a Nagy mögé biggyesztek egy betüt.,de nem tudom ,ha nem az a nevem az úgy oké lenne e.d emilyen betűt?vagy átírom Csigáné N.M-re.
törpi,nem biztos arra reagáltak,hanem az előző beírásokra.
hát nekem sem lenne humoros