Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 220 / 255 oldal |
szia gida, engem érdekelnek a mágnesek, küldj képet róluk, fa vk-ot tudok adni értük, szia
Parmalat Verdás hűtőmágnes sorozatot (5 db-os) cserélnék Fa/Vadem vk-ra.
Hűtőmágneseket cserélek Fa vk-ra ill. Spar szívre. Vannak laposak, figurásak, gyógyszeresek.
Viki küldjél.... 

Neharagudj, nem.
reácska, a gyógyszeres mágneseidet nem akarod vonalkódokra cserélni???
Verdás hűtőmágnest keresek, van érte 10 l-es Vénusz, Fa/Vadem vk, vagy mit szeretnél? Pelenka, kutya, macska kajás vk kizárva, mivel nincs háziállatunk (aranyhalat kivéve) és a fiúk már nem pelenkásak. Esetleg még van pall mall testtáskám.
Paint: küldök róla Neked képet. De feltöltöttem a cseréimet az Index fórumára, ott is ott van.
Dr. Backmann foci VB-s hűtőmágnesek (többféle),és Danone 7 előny mágnes is cserére vár.
Vonalkódokat,sms kódokat kérnék értük.
Vonalkódokat,sms kódokat kérnék értük.
Milyen az a knorr amorf alakú hmágnes? 

Változatlanul Trilak Decor mágnesek cserére várnak....
Úgy néz ki sikerül szert tennem eme mágnesre.
Köszi.
Köszi.Knorr amorf alakú zöldséges hűtőmágnest keresek.
Van érte egyéb hűtőmágnes. Pl. Pirosszka, Quatamel, Terbisil és Mycosyst aranyos gombás.
Van érte egyéb hűtőmágnes. Pl. Pirosszka, Quatamel, Terbisil és Mycosyst aranyos gombás.
ja. es bocs, van meg egy knorr-os is. zoldsegek vannak rajta.
Sziasztok.
Peugeot 307-es nagy hutomagnesem, Posta - prioritassal (szivecskes hutomagnes) es egy Danios hutomagnesem van cserere. Helyette pampers 3-as es 4-es vonalkodot kernek. a peugeotosert 2 db, mert az nagy.
ha vkit erdekel, varom a jelentkezest.
amugy a hutomagnesek kepeit az index foruman a Hutomagnes - gyujtok ide gyertek topicban meg lehet nezni.
sziasztok.
Aniko
Peugeot 307-es nagy hutomagnesem, Posta - prioritassal (szivecskes hutomagnes) es egy Danios hutomagnesem van cserere. Helyette pampers 3-as es 4-es vonalkodot kernek. a peugeotosert 2 db, mert az nagy.
ha vkit erdekel, varom a jelentkezest.
amugy a hutomagnesek kepeit az index foruman a Hutomagnes - gyujtok ide gyertek topicban meg lehet nezni.
sziasztok.
Aniko
Én is Verdás hűtőmágnest keresek kisfiamnak, írd meg mit szeretnél érte
Sziasztok.
Verdás hűtőmágnest szeretnék, írjatok mit szeretnétek érte.
Köszi.
Verdás hűtőmágnest szeretnék, írjatok mit szeretnétek érte.
Köszi.
retexsis!Ment a levél!
szia hanzi, a bramacos mágnesért én is adnék vonalkódokat, írj, hogy milyet és mennyit szeretnél, szia
Sziasztok!
Van plüss hütőmágnesem , ami egy majomfej tudok róla képet is küldeni ,aki kér ,cserébe Spar pontokat szeretnék!
Van plüss hütőmágnesem , ami egy majomfej tudok róla képet is küldeni ,aki kér ,cserébe Spar pontokat szeretnék!