Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 220 / 275 oldal |
még=meg
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
A sorszámos tomboláról még küldök fotót.
(István napi esküvői tombola akció, 3db veszel, plusz 4t kapsz. 1db 500ft. Többen jeleztétek az is vehet aki nem jön? Miért ne, akkor postán kapod meg a nyereményt, arra a szelvényre meg ráírom a neved... )
Tombola ajik: omnia, kv kapszula, csoki, ropi, nyalóka,
" alt="
"> kozmetikum, kisebb nyereménytárgyak, pl: coca focilabda pumpával, aztán nagyobb nyereménytárgyak, 2500-5000-10 000 vásárlási utalványok. Auchan-tesco-dm. Felajánlások is érkeztek.
Tombola ajik: omnia, kv kapszula, csoki, ropi, nyalóka,
" alt="
"> kozmetikum, kisebb nyereménytárgyak, pl: coca focilabda pumpával, aztán nagyobb nyereménytárgyak, 2500-5000-10 000 vásárlási utalványok. Auchan-tesco-dm. Felajánlások is érkeztek.https://index.hu/tech/2011/08/18/lajkcsere_oldalakkal
_nyerik_a_facebook-jatekokat/ azóta se sok a változás...
_nyerik_a_facebook-jatekokat/ azóta se sok a változás...
Sziasztok! Szeptember 3.-án indulunk egy 4 napos útra Prágába. Nagyon megköszönnék egy praktikus információs "csomagot" valakitől aki tapasztalt ezen a területen. Vonattal megyünk és villamossal tervezzük majd elérni PL a Hotel Divadlát. Milyen villamos jegyet érdemes venni hol-mennyiért stb...? Előre is köszönöm !
sada
nem, az első volt, megnéztem a tértin, nem kirándult a városokon keresztül. Többen kaptuk - 8-an - sokára a levelet. Kár, hogy nincs nyomkövetés, kíváncsi lettem volna rá. Végül is megérkezett, egy szavam sem lehet, csak ilyenkor mindig elgondolkodok, hogy hol lehetett?
nem, az első volt, megnéztem a tértin, nem kirándult a városokon keresztül. Többen kaptuk - 8-an - sokára a levelet. Kár, hogy nincs nyomkövetés, kíváncsi lettem volna rá. Végül is megérkezett, egy szavam sem lehet, csak ilyenkor mindig elgondolkodok, hogy hol lehetett?
"25-i feladással 8-án kaptam meg."
A sima levelet is 5 mnapra vállalja a posta, ez már a duplája.
Nem lehet, hogy ez már a 2. kézbesítési kísérlet volt?
(Az első v. volt, v. nem volt...)
A sima levelet is 5 mnapra vállalja a posta, ez már a duplája.
Nem lehet, hogy ez már a 2. kézbesítési kísérlet volt?
(Az első v. volt, v. nem volt...)
Vagyis meghatalmazást kérnek, hogy elolvashassák a postán nekem feladott leveleimet?
A hatóságok, szolgáltatók -kérésre- most is e-levelet küldenek.
Blokkot, vk-okat, matricákat hiába küldi el neten, kitörölhetem vele...
Aki akar, most is e-mailt küld és nem kell érte még + fizetnem.
Szóval magyarázza már el vki, miért is jó ez nekem?
A hatóságok, szolgáltatók -kérésre- most is e-levelet küldenek.
Blokkot, vk-okat, matricákat hiába küldi el neten, kitörölhetem vele...
Aki akar, most is e-mailt küld és nem kell érte még + fizetnem.
Szóval magyarázza már el vki, miért is jó ez nekem?
jojó
kizárt, hogy új munkatárs lépne a helyébe, vagy legalábbis nem olyan gyorsan, mint pár éve. Nálunk Miskolcon az épületre van kitéve a hirdetés, kistelepüléseken se hiszem, hogy sorban állnának. Bár lehet, nem tudom, de hogy nem olyan gyorsan, az biztos.
Nincs ezzel az új szolgáltatással semmi gond, hátha találnak rá érdeklődőket, csak a meglévő feladataikkal kellene foglalkozni.
Egy hivatalos levelet, ajánlott, tértivevény, 25-i feladással 8-án kaptam meg. Hol volt eddig? De nyilván sok-sok-sok könyveletlen levél megérkezik időre, ezt is hozzá kell tennem.
kizárt, hogy új munkatárs lépne a helyébe, vagy legalábbis nem olyan gyorsan, mint pár éve. Nálunk Miskolcon az épületre van kitéve a hirdetés, kistelepüléseken se hiszem, hogy sorban állnának. Bár lehet, nem tudom, de hogy nem olyan gyorsan, az biztos.
Nincs ezzel az új szolgáltatással semmi gond, hátha találnak rá érdeklődőket, csak a meglévő feladataikkal kellene foglalkozni.
Egy hivatalos levelet, ajánlott, tértivevény, 25-i feladással 8-án kaptam meg. Hol volt eddig? De nyilván sok-sok-sok könyveletlen levél megérkezik időre, ezt is hozzá kell tennem.
krysztasz ! na ezt én sem "üdvözlöm"
" alt="
"> Tegnap csekket ,levelet adtam fel,beadom a csekket ,nem is figyeli mit adok- csekk-kártya-pénz "Lakásbiztosítás érdekli ? " Köszönöm nem ,csekket szeretném feladni ! Adom a levelem - "Sorjegyet adhatok ? " Köszönöm nem kérek ,szeretném ,ha a levelem célba érne ! Sajnáltam szegényt ,mert nem tudja a teljesítményt teljesíteni és lehet ,hogy új munkatárs lép a helyébe
" alt="
">
" alt="
"> Tegnap csekket ,levelet adtam fel,beadom a csekket ,nem is figyeli mit adok- csekk-kártya-pénz "Lakásbiztosítás érdekli ? " Köszönöm nem ,csekket szeretném feladni ! Adom a levelem - "Sorjegyet adhatok ? " Köszönöm nem kérek ,szeretném ,ha a levelem célba érne ! Sajnáltam szegényt ,mert nem tudja a teljesítményt teljesíteni és lehet ,hogy új munkatárs lép a helyébe
" alt="
">https://www.posta.hu/epostabox/betateszt
A posta új szolgáltatásáról linkelek, beírtam a postás topicba, hátha vkit érdekel. Nem akartam ott megírni a véleményemet, inkább átjöttem ide.
Nagyon komoly terv, már lassan tényleg fel sem kell állni a karosszékből. Ez a szolgáltatás engem nem hoz lázba, mert én szeretek felállni a karosszékből. Ennyire már nem kellene mindent fejleszteni, bár, akkor a fejlesztők éhen halnának...
A posta új szolgáltatásáról linkelek, beírtam a postás topicba, hátha vkit érdekel. Nem akartam ott megírni a véleményemet, inkább átjöttem ide.
Nagyon komoly terv, már lassan tényleg fel sem kell állni a karosszékből. Ez a szolgáltatás engem nem hoz lázba, mert én szeretek felállni a karosszékből. Ennyire már nem kellene mindent fejleszteni, bár, akkor a fejlesztők éhen halnának...
köszi a válaszokat
" alt="
">
Amikor volt ilyen több értéken történő beváltás én pont nem éltem vele, ezért nem emlékszem pontosan.
" alt="
">
Amikor volt ilyen több értéken történő beváltás én pont nem éltem vele, ezért nem emlékszem pontosan.
Nehezen tudom elhinni, hogy a földbe döngölné a spart, ha újra lenne 1 pont 2 ft akciójuk. Más városban is szűkítenek az IS-ban? Miskolcon simán megfelezték az IS-t. Bár nem csodálkozok, hiszen tör előre - még ha lassan is - az online vásárlás és az áruházak sem egyedül uralják már a városrészeket.
Nekem is csak másfél,illetve max.kétszeres pontbeváltás rémlik.Rendszeresen kérdezik fb-n is tőlük,hogy lesz-e és ha igen mikor,de mindig kitérnek a válaszadás alól.
fozo.gabi!
Tavalyelőtt volt ilyen akció a Sparnal, de 1SH pont 1,5Ft-ot ért. Már azelőtti években is ez volt az arány.... régebben duplán váltották ezeken a napokon.
Várnék én is ilyen akciót, mert SH hitelkártyám van, amin sokkal jobban gyűlnek a pontok
" alt="
">
Tavalyelőtt volt ilyen akció a Sparnal, de 1SH pont 1,5Ft-ot ért. Már azelőtti években is ez volt az arány.... régebben duplán váltották ezeken a napokon.
Várnék én is ilyen akciót, mert SH hitelkártyám van, amin sokkal jobban gyűlnek a pontok
" alt="
">krysztasz!
Ha fel akarom használni,ha nem,akkor is baromság ennyire kicentizni.
De egyébként sokszor jártam már úgy,hogy az utolsó napokban még drágábban el tudtam adni,mint előtte.
Most például a Szigetre több napra is sold out volt,tehát elfogytak a hivatalos jegyek és dupla áron kelt el,akinek volt az utolsó 24 órában.
Ha fel akarom használni,ha nem,akkor is baromság ennyire kicentizni.
De egyébként sokszor jártam már úgy,hogy az utolsó napokban még drágábban el tudtam adni,mint előtte.
Most például a Szigetre több napra is sold out volt,tehát elfogytak a hivatalos jegyek és dupla áron kelt el,akinek volt az utolsó 24 órában.
fozo.gabi
3 éve?
3 éve?
fozo.gabi
én nem is emlékszem... Már nem is éri meg gyűjteni a pontokat, mert csak teljes árus termékre adnak. Nemrég találtam egy blokkot, huszonakárhányat fizettek, kb. 5 pont volt rajta...
trendy
lehet azért, hogy nehezebb legyen eladni.
én nem is emlékszem... Már nem is éri meg gyűjteni a pontokat, mert csak teljes árus termékre adnak. Nemrég találtam egy blokkot, huszonakárhányat fizettek, kb. 5 pont volt rajta...
trendy
lehet azért, hogy nehezebb legyen eladni.
Miért van az vajon,hogy ahol valamilyen rendezvényre lehet jegyet nyerni,ott a sorsolást mindig az utolsó pillanatokra hagyják?!
Sorsolás után értesítés,blokk postázás,nekik küldeni a jegyet...mostanában különösen lassú a posta is..szóval elég lutri.
Emlékszem olyanra jó pár évvel ezelőttről,amit nem is tudtunk emiatt konkrétan felhasználni(talán Axe-os).Gyakorlatilag végetért a rendezvény,mire megérkeztek a jegyek.
Sorsolás után értesítés,blokk postázás,nekik küldeni a jegyet...mostanában különösen lassú a posta is..szóval elég lutri.
Emlékszem olyanra jó pár évvel ezelőttről,amit nem is tudtunk emiatt konkrétan felhasználni(talán Axe-os).Gyakorlatilag végetért a rendezvény,mire megérkeztek a jegyek.
Mikor volt utoljára olyan akció a sparban, hogy talán 4xesen számolták beváltásnál a supershop pontokat? várható szerintetek még ilyen akció?