mel6
csak kétféle ajándék van most a nestle bab vk-ért?

Nem találják a rendszerben azt a Visa tippemet, amivel kapnék hátizsákot. Minden tippemet egyszerre küldtem, az összes többi megvan a rendszerben, csak a +30-as nincs..

Még utánanéznek.... Azóta meg nem tudom hívni őket, vagy foglalt a vonal, vagy nem veszik fel

nem, küld simán és kész.

Új játék indult a Duna Tv-be
Azért ide irom, mert felháborítónak találom, hogy magyaroknak 300 ft-os vonalat kell hívni, a határon túliak meg nem emelt díjas számra smst. Ez azért piszokság nem????
Vicke!
Hozzám meg egyszerse próbálták meg eljuttatni a CD-t!

vicke, innocence! Ha érdekel, dobjatok egy mailt, név szerint megadom, kit keressetek a Danubiusnál - a mailekre valóvan nemigen szeretnek reagálni.
innocence!
Én is ugyanígy vagyok a danubiusos SW CD-vel!
Egy futár egyszer járt nálam, de nem csöngetett fel, hanem értesítőt hagyott az ajtóra ragasztva, pedig otthon voltam..beszéltem velük, megbeszéltük, hogy másnap kihozzák a munkahelyemre, ami azóta sem történt meg. Én is írtam már 3 emilt a danubiusnak, de semmi hír

I.M.R.E.
A kérdéseknél "válaszoltam".
Arany Ászok! További problémám akadt: a nyitófüllel nincs gond, de a kupak!!!!!! Nem bírtak értelmes karaktereket belenyomni! Tudna valaki segíteni, hogy inkább számokból vagy betükből állnak! Mert 8 vagy B ? O (betü) vagy 0 (szám) vagy D ? G vagy 6 ? Gondolom mindenki észrevette a problémám és várom hogy ti minek értelmeztétek a felsorolt karakterekt! Köszi!
arpi001
Sosem lehet tudni, lehet,hogy eleve kevesebbet kaptál.
Olvasd el a "minden ami magyar posta... topicban":
Anikó Hozzászólás - 2005. július 26. :: 15:04
Ilyen is van, hogy a futár maga veszi el a sörrevalót.
csak most esett le ez az Arany Ászok-os dolog...
tudtam én , hogy szükség lesz még az smsekre...
összesen 300 üveggel hoztak...az ügye 15* 20 üveg....
ebből 13 az én telefonomról, 1 apuéról, 1 pedig bátyáméról....
az 1-1 az rendben is van, de ma visszakerestem az összes sms-t és csak az én telefonomon van 15 nyertes sms....
szóval ha jól számolok 340 helyett 300 üveggel hoztak...
na majd holnap kezelésbe veszem a telefont...( meg a mögötte ülő emberkét...)
Én az Árkádban voltam a Rossmannban és automatikusan nyúlt a kis tömbért, és tépet le egyet nekem.
Nestlé új játéka:
fémdoboz, ami eddig tápszer mellé volt csomagola:100 pont
Műanyag tányér: 80 pont
... ennyi!!!!
Bébiételek értéke:
ital 500ml 5 pont
ital 200 ml és az összes üveges étel, desszert 3 pont
Yogo,compote, desszert:5 pont
Tejpépek, rizspépek:5 pont
Beba 2 400 g 8 pont
Beba 2 800g és bifiduszos is:15 pont
Beba 2 + 20 pont
Nan 2 18 pont
hát nem semmi...
ezentúl nem is lesz nagy ponzgyűjtő játék!
Rossmann
Fizetésnél nekem sem adott volna kódot a pénztáros, de rászóltam. Persze úgy tett mintha elfelejtette volna...Vajon hányszor játssza el ez egy nap? Már majdnem tökéletes színésznő lehet.
imre
Őszintén szólva fogalmam sincs hogy ment-e tegnap a kamera vagy hogy talán igaz-e! De ha én nem szólok akkor a pénztáros tovább garázdálkodik! És ugye ezeket a játékokokat nem a pénztárosoknak találták ki???
Szerinted?
Szerinted a kamera olyan minőségű?
Szerinted meddig őrzik a felvételeket?
Szerintem semeddig?
A legtöbb bankba nem is megy a kamera!
Szerinted ezek nem kamu kamerék?
Szerintem!
Most mondta tesóm hogy van az üzletben biztonsági kamera is úgyhogy lehet hogy még a blokkom is meglesz, mert lehet hogy rajta van a felvételen hogy nem is adta oda. Bár azt mondta ő nem égetné ott magát egy nyamvadt blokk meg kupon miatt. De úgy döntöttem én égni fogok. Mert belegondoltam hogy ha ezt megcsinálja 10 vagy 20 emberrel akkor máris megnő az esélye. Meg különben is nálam az autók között a Mini a csúcs. Lehet hogy egy Hyundai vagy Daewo miatt nem problémáznék ennyit!!!
Frita, igenis menj be és hozd el a kupont! Ha vásárolsz még az akció időtartama alatt, akkor lesz blokkod is hozzá (de ragaszkodj hozzá, hogy megkapd!!), azt senki nem fogja tudni, melyik kuponhoz milyen blokk tartozik, és EGY blokkot kell nyeréshez bemutatnod. És talán most már rendben mennek majd annál a bizonyos üzletnél a dolgok...

Már utánatelefonáltam, beszéltem az üzletvezetővel az mondta menjek be hozzá majd ő ad kupont, de hát az blokk nélkül nem sokat ér. Azt meg már nem tudom bebizonyítani hogy nem adata oda a blokkot úgyis azt fogja mondani hogy ő bedobta a kosárba. Csak hát rögtön akkor kellett volna reklamálni, de én elmentem a pénztártól megnézni van-e a bejáratnál szórólap. És ugye Pénztártól való távozás után...
Na mindegy ez a hajó elment. Majd legközelebb észnél leszek. Bár szerintem ezek után már nem meri megcsinálni ezt senkivel. Meg hát nem is kellene kérni a kupont, hanem neki automatikusan oda kellene adnia.
köszönöm szépen a válaszokat, majd reklmaálok akkor a Danubiusnál, de az Origosok vissza se válaszolnak...

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások