A webkódot megküldték SMS-ben, de még mindig nem tudok belépni az oldalukra

Holnap csőre töltöm magam de nyerjetek ti is takarót. ...hogy velem cseréljetek.
Szombaton kávéskészlet, vasárnap "puha" rádió volt.
telko fent van a neten mindig a friss, egész nap azt lehetet nyerni, a csaj pedig biztos lusta volt, v. nem volt kedve mert nekem megmondták. Szerintem kávéscsészét, vagy rádiót nyertél. Pontosan nem emlékszem a múlt hetire.
Minya, akkor a csaj nem akarta megmondani. Ő azt mondta, hogy ők se tudják....

Egy vasárnapi ajándék nekünk is bepottyant
5:1
Vasárnap sms-ben küldem be a kódot (jött jelentés is, hogy megkapták) mivel hétvégén nem tudok netezni. Semmi visszajelzés. Ma fél 10 körül küldtem be a neten kódot (nyertem!!) erre most jön egy sms a Pall Mall-tól, hogy egy nap csak 1 kód játszik. Érdekes.
telko, ezt nem igazán értem. A múlt hétvégén Paint-nek megtudták mondani, hogy mi az ajándék. Akkor egész nap az volt, amit az oldalon irtak is.
Most beszéltem egy illetékessel és nem tudja megmondani, hogy mi a meglepetés a szombat, vasárnapi nyeremény!
Ki tud többet??? Annyira izgulok, mi lehet az... egy hónap kb. mire kihozzák.
Végre összejött egy napi ajándék!
9:1
Nalunk az este volt 2:1

Wodehouse
gratula,akkor elsijettem,mert 22.48-kor küldtem be
de azért ma nkem is összejött az 5 kódból 1

Nekem is meglepetés ajándék
4:1,(ez azt hiszem, eddig a legjobb arány

)
Ééééés hosszú, viszontagságos küzdelem után egy napi ajándék

Sms-t is kuldtem, jott jelentes, hogy megkaptak, de nem tudom, hogy csak akkor irnak vissza, ha nyer az ember, vagy maskepp is? Meg meg is lepodtem penteken, hogy tyuhh de gyorsak voltak, mert csutortokon regisztraltam es penteken mar hivott is a srac. Erre nem muxik.... Akkor hivom holnap, koszi...

Kellene.
Sms-ben sem fogadja el?
Akkor hívjad őket holnap újra!
nagyon nehézkesen indul náluk minden...
Sziasztok! Penteken felhivtak, megkaptam a szemelyi kodom is es a webes kodot is, viszont ma meg egyiket sem tudom hasznalni. Kell ervenyesitsek ezeket a kodokat, vagy ahogy megkaptam mukodnie kellene?
ok, elkelt
ez gyors volt
dervic
írtam

Sziasztok!
Van egy pall mall-os dobozom ma kaptam, de én nem játszom vele.
Valakinek kell, akkor elküldöm szívesen.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások