Azért ez a játék más, facebookon is sokan kifejezték nemtetszésüket, muszáj volt lépniük valamit...
Ellenben sok játéknál a jóhiszemű játékosoknak eszébe se jut, hogy mások csalással nyernek..., így nincs is mit jelezni..., vagy aki tud róla, annak lehet, magának is karóra jön a kiskapu, így lapít...
Szerintem ez itt nagyon is működik. Mindenki a saját portáján söpröget általában. Ha xy érdekeit sérti egy dolog, szólni fog a szervezőknek, de pont letojja, ha egy olyan játéknál van, amivel nem játszik. Ugyanígy tesznek mások is. Nincs ezzel semmi baj.

" alt="

">
Ez ideáig tök jó hogy, ezt megoldottátok, de amikor egy másik játéknál, esetleg vannak mások akik csalnak, és innen más is érintett akkor meg megy a felháborodás. Akinek inge, az vegye fel.
Köszi! Az a baj, hogy nagyon rákattantam. Tök izgi!

" alt="

">
Akkor sok kitartást és sikert nektek a további keresgéléshez! 😊🍀
Törölték őket.

" alt="

">
Hehe.
Én már írtam is nekik....
Azért a pofátlansagnak is vannak határai...
Ha vannak extra elemek, akkor az a jsz.-ban is benne van. Ott ilyen nincs, így ez szerintem elég ciki....
Na én most megírtam nekik, hogy ha nem intézkednek a csalók ellen, akkor jelezni fogom a Mondeleznek, hogy amatőr módon bonyolítják a játékot.
Az első két héten játszottam, csak sima tojást és nyuszit találtam.
jelica!
Szerintem ez a tojáskeresős játék nem éri meg az idegeskedést...
Én elég hamar feladtam, mert nem sok értelmét láttam/látom, max. csak tét nélküli kikapcsolódásnak jó.
Még ha mindenki tisztességesen játszik is, szerintem nem éri meg egy héten keresztül folyamatosan a telefont nyomkodni, ráadásul még akkor sincs garancia arra, hogy az utolsó pillanatban nem csúszik az ember végül a 11. helyre...
Én is most olvasom. Vajon el is hiszik, amit írtak? Valószínű teljesen amatőrök és nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, ezért találták ki, hogy vannak 2000 pontos tojások. De akkor mi a garancia arra, hogy nem lesz mind a 10 a rokona, vagy ismerőse a végén?
Milka szerint az első helyen álló nem csaló....Szerintük vannak a térképen 2.000 pontos ritka tojások.
A szabályzatban erről egy árva szó sincs!
Arról nem beszélve, hogy az úriember nem volt top10-ben sem 22 órakor, 22:20 és 22:40 között összeszedte az összes extra (egyébként nem létező) tojást, nyulat, 20 perc alatt.... 3 hete játszogatunk 1 extra elemet sem láttunk eddig. Van aki igen ??
Lacko85!
Sztem már ha a fórumról valakivel történt volna ilyen arról már írt volna valaki
Mindenesetre írj a lays eseknek hogy ezek történtek . Kiszely kárpótolniuk és egy ahoz a tv hez hasonlót küldeniük! Mindenképp csatolja mindent amit az alza küldött neked. Semmiképp ne hagy annyiban azért nem 2ft is tv ről van szó
Sziasztok!
Kabaré!Lays nyereményjátékon nyertünk egy tv-t, ami tegnap végre megérkezett volna, elötte alza ketszer is írt sms-t, hogy
Raktár hiba miatt nem tudják teljesíteni a szállítást csak másnap utána meg teherauto bepakolas közben történ hiba, de a végső határidő tegbap lett volna. Felhívtam őket tegnap tök jó a futárnál van 18:40 ig kézbesítik. Természetesen nem jött meg, megint hívom az alzát, már nincs a futárnál nem értik

" alt="

"> mint kiderült még 3.án megsérült a tv és nem is tudnak másikat biztosítani belőle mert nincsen. Járt esetleg más is így?
Hát igen kb. 20 perc alatt prezentált 300.000 pontot.... Percenként 8-12.000 pontot csinált, jóval többje van mint amit egyáltalán szerezni lehet. Azért ezt csak nem hagyják....Ahogy az 1 nap alatt 193.000-et összeszedő hölyget sem....
Persze ki tudja....
Egyre jobb. Most olvasom, hogy előrejött a semmiből egy egyén, akinek dupla annyi pontja van majdnem, mint amennyit összesen meg lehet szerezni.

" alt="

">

" alt="

"> A robot kicsit túlbuzgó volt.
Köszi. Ezek szerint már kommunikálnak magyarul is e-mailen.
40-et még oké, de 200-at semmiképp. Ott bejátszik valami program. Lehet egyébként azon fog múlni, ki szerzi meg az összeset leghamarabb. A 200-hoz például már nem sok kell, hacsak ki nem zárják az illetőt.
Viszont a napi limit pontot visszavonom. Tegnapi kb. folymatos játékkal majd 40.000-et csináltam.... Szerintem ezen a héten 170.000 is kelleni fog a top10-hez, de ne legyen igazam....
Annyi választ kaptam, hogy utána néznek.
De mivel az első napon "elbukott" (mikor rossz volt az oldal) 7000 pontomat sem írták jóvá, így nem reménykedem....

" alt="

">
Igen tegnap valaki 1 nap alatt közel 200.000-et szerzett..

" alt="

">
jelica!
Gondolom már letettél a Milka játékról, de válaszoltak az e-mailedre?
Most olvasom fb-on, hogy múlt héten minimum 150.000 ponttal lehetett bekerülni a top 10-be, a héten viszont már van aki első nap ennyit szerzett. Hogy aztán kiszűrik-e a végén a csalókat, az jó kérdés.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások