Ünnepi jókívánságok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 328 oldal |
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! " alt="">
Békés, boldog Karácsonyt kívánok Mindnyájatoknak és Családjaitoknak!
Boldog, békés karácsonyt kívánok minden fórumosnak és családjának! " alt="">
Boldog, Békés Karácsonyt kívánok minden fórumosnak!!!
Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!
Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!" alt="">
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! :-)
Minden fórumozónak és családjának békés, kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog, szerencsés, nyereményben gazdag újévet kívánok!!
Mindenkinek békés, boldog Áldott Ünnepeket kívánok!
Békés, boldog karácsonyt, meghitt ünnepeket kívánok mindenkinek és sikerekben gazdag, egészséges új esztendőt! " alt="">
pityesz 76 ! Köszönöm szépen " alt=""> Neked és minden Kedves Fórumosnak ,Családjának kívánok Boldog Karácsonyt " alt="">
tudom, hogy elfoglaltak vagytok, de még mindenképpen akartam írni.
A tisztább, élhetőbb jövő a legszebb ajándék, amit az eljövendő nemzedékek számára adhatunk.
Arra gondoltam, hogy bár lehet nem is ismerjük egymást, küldök nektek egy kedves és szép ajándékot.
http://szebelet.reblog.hu/cimke/kar%C3%A1csony
A tisztább, élhetőbb jövő a legszebb ajándék, amit az eljövendő nemzedékek számára adhatunk.
Arra gondoltam, hogy bár lehet nem is ismerjük egymást, küldök nektek egy kedves és szép ajándékot.
http://szebelet.reblog.hu/cimke/kar%C3%A1csony
Bőséges lakoma legyen a Coca tányérotokon... töltsétek azokkal a karácsonyt akiket a legjobban szerettek, mindenki térjen haza, és legyetek boldogok...
Ne kapjatok sok haszontalan ajit, ha mégis cseréljétek el... " alt="">
Boldog karit Mindenkinek!
Ne kapjatok sok haszontalan ajit, ha mégis cseréljétek el... " alt="">
Boldog karit Mindenkinek!
Nagyon szépen köszönöm! Ismét te voltál az első! " alt="">
Boldog Delila napot!
Máriák, Marcsik, Marikák boldog névnapot kívánok!
Erikáknak sok boldogságot
Elég sok mert nézték mit keresek... " alt="">
Mennyi tanfolyami résztvevőd volt? " alt="">
El tudom képzelni, ahogy az öregurak feneke lóg kifelé, mint a kacsáké, keresve aaaaaaa kincset! " alt="">
El tudom képzelni, ahogy az öregurak feneke lóg kifelé, mint a kacsáké, keresve aaaaaaa kincset! " alt="">
Köszönjük szépen, bár most narancsos cba ásványvíz és győri édes zabfalatok volt a menü... strandidő meg jó volt a Széchenyi fürdőben ahol buvár tanfolyamot kellett szervezni, mert eltűnt a hajgumim... de meglett... " alt="">