// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 110 oldal |
Igen, teljesen igazad van, lehet hogy csak 3 nap telt el, de az a problémám hogy amíg el nem küldtem neki a kódot addig, egyből válaszolt, majd amikor kérdeztem hogy miket küld érte akkor már nem is reagált. Postán kellene kapnom a levelét. Várok, hátha csak közbe jött valami.
Azóta még csak 2 nap telt el. Postán kellene érkeznie a cserének?
Az, hogy nem válaszol még nem jelenti azt, hogy nem adta fel.
Az, hogy nem válaszol még nem jelenti azt, hogy nem adta fel.
Sziasztok!
Sajnos kénytelen vagyok a fórumba írni.
08.12.-én vasárnap este az egyik fórumos társunkkal cseréltem terméket. Kértem hogy csak akkor mondja hogy cserél velem ha teljesíti is. Chio kóddal kapcsolatban e-maileztünk, addig válaszolt is rögvest amíg el nem küldtem neki e-mailben, ezután viszont elérhetetlen, a levelekre sem válaszol. A cseréjét még nem kaptam meg eddig.
Amennyiben nem kapom meg a cseréjét vagy a válaszát a pénteki napig, akkor kiírom a nevét és az elérhetőségét az oldalra. Nem szeretném ha más is így járna.
Sajnos kénytelen vagyok a fórumba írni.
08.12.-én vasárnap este az egyik fórumos társunkkal cseréltem terméket. Kértem hogy csak akkor mondja hogy cserél velem ha teljesíti is. Chio kóddal kapcsolatban e-maileztünk, addig válaszolt is rögvest amíg el nem küldtem neki e-mailben, ezután viszont elérhetetlen, a levelekre sem válaszol. A cseréjét még nem kaptam meg eddig.
Amennyiben nem kapom meg a cseréjét vagy a válaszát a pénteki napig, akkor kiírom a nevét és az elérhetőségét az oldalra. Nem szeretném ha más is így járna.
Magic
A Szerencsejáték Zrt. felettes, illetve felügyeleti szervei:
--Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala Szerencsejáték Felügyeleti Főosztálya
--Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.
A Szerencsejáték Zrt. felettes, illetve felügyeleti szervei:
--Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala Szerencsejáték Felügyeleti Főosztálya
--Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.
Vállalom, valóban jogos Paint!!!!!
Már több mint 3 hete lebeszéltük a cserét amit te teljesítettél is!!!!
A dolgok mostanában sajnos nem úgy jöttek össze, ahogy én szerettem volna, szóval ELNÉZÉST ÉRTE!!!!!
A csere úton van és őszintén SAJNÁLOM!!!!!
Már több mint 3 hete lebeszéltük a cserét amit te teljesítettél is!!!!
A dolgok mostanában sajnos nem úgy jöttek össze, ahogy én szerettem volna, szóval ELNÉZÉST ÉRTE!!!!!
A csere úton van és őszintén SAJNÁLOM!!!!!
Magic!
Mi történt pontosan a Szerencsejáték Zrt-vel?
Mi történt pontosan a Szerencsejáték Zrt-vel?
Szerencsejáték Zrt! " alt=""> Nem tartotta be a feltételeket, amit leírt...
Bocsánat, de felbosszantott ez a cég, nem tudja valaki, ki a felügyeleti szervük?
Bocsánat, de felbosszantott ez a cég, nem tudja valaki, ki a felügyeleti szervük?
Ismertebb fórumos, aki 1 hete nem válaszol arra h. kb. mikor adta fel a csere tárgyat... " alt="">
Várok még 1-2 hetet aztán beírom... a kedves nevét...
Ha nem akarod feladni kérném vissza amit én küldtem... !!! De nagyon gyorsan...
Várok még 1-2 hetet aztán beírom... a kedves nevét...
Ha nem akarod feladni kérném vissza amit én küldtem... !!! De nagyon gyorsan...
Hát, sajnos én is itt!!! Igaz az nlcafe-n cseréltem volna, de sokan ott is szoktatok cserélni, így beírom!!!Egy parfümöm bánta, remélem bűzleni fog tőle!
niki 0817
Matyi Nikolett
1171 Bp., Szánthó Géza u. 53.
niki 0817
Matyi Nikolett
1171 Bp., Szánthó Géza u. 53.
Nem gondoltam, hogy valaha fogok ide írni, hát eljött az idő, több mint 1 hónapja várom a cserémet....
Abszolút megbízhatatlan és szétszórnak tűnő cserepartner, akivel semmilyen körülmények között nem ajánlom a cserét:
"Krisztunka"
zs.krisz76@citromail.hu
Zsótér Krisztina
2030 Érd Enikő utca 2/a 9 em 40
Történet:
Júni 1. óta tart a cserénk. Az első időben gördülékenyen ment a csere, volt hogy én válaszoltam 3 nap múlva, bocsánatot is kértem, de tényleg nem volt netem. Eleinte az volt furcsa, hogy nem tagolja a mondait, és néha nehezen értelmezhető, és nem mindig a kérdésre válaszol. Gondoltam, ez van, nem lehetünk egyformák, kicsit szórakozott. De júni 18-án, amikor is én feladtam a rám eső részt, teljesen megszakadt a kommunikáció. Utána még 3 e-mailt írtam neki, udvariasan kérdeztem, hogy sikerült-e feladnia a cserémet, válaszra sem méltatott, de közben a fórumra folyamatosan írt, tehát nem volt baja. Múlt hét csütörtökön, júni 28-án megírtam neki, hogy elfogyott a türelmem, és ezen a héten keddig, ha nem kapom meg a cserémet, felrakom a fekete listára. (Ma szerda van.)
Érdekes módon, erre már másfél órán belül tudott válaszolni, és közölte, hogy már feladta előző héten kedden és válaszolt is az e-mailjeimre. Kértem, továbbítsa a korábbi e-maileket, az enyémek benne vannak a levelezésünkben lejjebb(direkt nem törlöm a válaszokat, így nekem is könnyebb utánakeresni, kivel milyen cserében vagyok).
Azóta semmi, továbbítani is úgy továbbított, mint küldött. A cserém tegnap sem jött meg. Pedig ha akarta volna, még elsőbbségivel bőven ideért volna csütörtök óta.
Ja, és úgy érzem, mindig kb. ugyanazokat a dolgokat kínálgatja, mert a cserénk után is csak sport csoki kód, sió blokkal és szafari matrica volt, de azok mindig (egyszer bekerült 2 chio is). Úgy könnyű cserélni, hogy a végén el sem küldi, így mindig lesz cserealap...
És nem hiszem, hogy pénzügyi v. egyéb gondja lett volna, mert 1. lehetett volna szólni időben, 2. akkor nem ajánlgatta volna akár ingyen a szafari matricáit. És még ő volt felháborodva, hogy valaki pénzt mer kérni értük....
És abban sem hiszek, hogy a postán keveredett volna el, mert mostanában mindenkitől megkaptam a cserémet, még a normálakat is, nem csak az elsőbbségit...
1 db 120 bögrés nescafét buktam." alt="">
Tudom, hogy kemény dolog ide valakit beírni, én is sokat gondolkoztam rajta. De aki nem hiszi, annak szívesen továbbítom a levelezésünket, vagy akár ide is bemásolom. És aki cserélt már velem, az tudhatja, hogy én mennyire vagyok megbízható, azaz hogy nem én vagyok a ludas.
Mindenkinek további jó cserélgetést, és csak megbízható cserepartnert!
Szigligeti Ágnes (Valkonya) - nickről nem biztos, h mindenkinek rémlek
Abszolút megbízhatatlan és szétszórnak tűnő cserepartner, akivel semmilyen körülmények között nem ajánlom a cserét:
"Krisztunka"
zs.krisz76@citromail.hu
Zsótér Krisztina
2030 Érd Enikő utca 2/a 9 em 40
Történet:
Júni 1. óta tart a cserénk. Az első időben gördülékenyen ment a csere, volt hogy én válaszoltam 3 nap múlva, bocsánatot is kértem, de tényleg nem volt netem. Eleinte az volt furcsa, hogy nem tagolja a mondait, és néha nehezen értelmezhető, és nem mindig a kérdésre válaszol. Gondoltam, ez van, nem lehetünk egyformák, kicsit szórakozott. De júni 18-án, amikor is én feladtam a rám eső részt, teljesen megszakadt a kommunikáció. Utána még 3 e-mailt írtam neki, udvariasan kérdeztem, hogy sikerült-e feladnia a cserémet, válaszra sem méltatott, de közben a fórumra folyamatosan írt, tehát nem volt baja. Múlt hét csütörtökön, júni 28-án megírtam neki, hogy elfogyott a türelmem, és ezen a héten keddig, ha nem kapom meg a cserémet, felrakom a fekete listára. (Ma szerda van.)
Érdekes módon, erre már másfél órán belül tudott válaszolni, és közölte, hogy már feladta előző héten kedden és válaszolt is az e-mailjeimre. Kértem, továbbítsa a korábbi e-maileket, az enyémek benne vannak a levelezésünkben lejjebb(direkt nem törlöm a válaszokat, így nekem is könnyebb utánakeresni, kivel milyen cserében vagyok).
Azóta semmi, továbbítani is úgy továbbított, mint küldött. A cserém tegnap sem jött meg. Pedig ha akarta volna, még elsőbbségivel bőven ideért volna csütörtök óta.
Ja, és úgy érzem, mindig kb. ugyanazokat a dolgokat kínálgatja, mert a cserénk után is csak sport csoki kód, sió blokkal és szafari matrica volt, de azok mindig (egyszer bekerült 2 chio is). Úgy könnyű cserélni, hogy a végén el sem küldi, így mindig lesz cserealap...
És nem hiszem, hogy pénzügyi v. egyéb gondja lett volna, mert 1. lehetett volna szólni időben, 2. akkor nem ajánlgatta volna akár ingyen a szafari matricáit. És még ő volt felháborodva, hogy valaki pénzt mer kérni értük....
És abban sem hiszek, hogy a postán keveredett volna el, mert mostanában mindenkitől megkaptam a cserémet, még a normálakat is, nem csak az elsőbbségit...
1 db 120 bögrés nescafét buktam." alt="">
Tudom, hogy kemény dolog ide valakit beírni, én is sokat gondolkoztam rajta. De aki nem hiszi, annak szívesen továbbítom a levelezésünket, vagy akár ide is bemásolom. És aki cserélt már velem, az tudhatja, hogy én mennyire vagyok megbízható, azaz hogy nem én vagyok a ludas.
Mindenkinek további jó cserélgetést, és csak megbízható cserepartnert!
Szigligeti Ágnes (Valkonya) - nickről nem biztos, h mindenkinek rémlek
Megkaptam a cserét.
Szerintetek mennyi idő után érdemli meg valaki, hogy a nevét város megjelöléssel ide kiírjam?
Két hete (04.05-én) elsőbbségivel feladtam a cserét neki, de tőle nem jött semmi. Már 5 e-mailt írtam neki, de válaszra sem méltat.
Abban reménykedem, hogy ha ezt elolvassa, magára ismer az illető és végre jelentkezik. 100 Gyermelyi pontot küldtem.
Két hete (04.05-én) elsőbbségivel feladtam a cserét neki, de tőle nem jött semmi. Már 5 e-mailt írtam neki, de válaszra sem méltat.
Abban reménykedem, hogy ha ezt elolvassa, magára ismer az illető és végre jelentkezik. 100 Gyermelyi pontot küldtem.
Gubó Bernadett, köszönöm a kamu vénusz kódokat, most már nem kell hogy valódit küldj helyette.... Remélem más nem jár így vele!
Kedves K.Bné Ibolya!
Köszönettel várom visszajelzésedet ha már a cseréd nem akar ideérni!
Türelmes vagyok nagyon, legalább annyit írj, megkaptad-e a 80 Boci vk-ot?
Biztos Te is feladtad a cserét csak lassú a posta...
Köszönöm szépen!
Köszönettel várom visszajelzésedet ha már a cseréd nem akar ideérni!
Türelmes vagyok nagyon, legalább annyit írj, megkaptad-e a 80 Boci vk-ot?
Biztos Te is feladtad a cserét csak lassú a posta...
Köszönöm szépen!
...és bizony ha találnak egy ilyen játékost aki nem korrekt, még jó h. szétszedik.... én nem tudok rosszat mondani Szandráról, ezért nem teszem... de ha fele igaz amit itt felsoroltak, már gáz...
heny76 azért nem mindig kuponokat, kupakokat, meg 3db vkódot cserélünk... v. h. több 10 ezres dolgokat... van egy bnőm innen a fórumról már 4 éve, amikor van olyan amit ő keres előre utal a számlámra, és aznap v. másnap amikor szólok, jól néznénk ki ha én ahogy tudom1-2 nap múlva nem adnám postára a cuccot... magyarul ülnék az ő pénzén...
és nem mindig kis tételen...
itt a fórumon olyan emberek vannak többségben akiknek a fontossági sorrendjük első pár helyén helyezkedik el, ez az egész oldal, játékok, és hozzá tartozó nyalánkságok... aki ide jön ehhez alkalmazkodjon...
és nem mindig kis tételen...
itt a fórumon olyan emberek vannak többségben akiknek a fontossági sorrendjük első pár helyén helyezkedik el, ez az egész oldal, játékok, és hozzá tartozó nyalánkságok... aki ide jön ehhez alkalmazkodjon...
Lehet, hogy ami neked bagatell, az másnak fontos, v. lényeges.
heny76, nem értjük egymást, de nem is baj.
Alexandra, miért nem mondod el, hogy Te hogy látod a feketelistás léted?
Alexandra, miért nem mondod el, hogy Te hogy látod a feketelistás léted?
Sajnálom, ami Veled történt. Ismerem a kuponok világát, mert nekem is van egy 4 hónapos és egy 3 éves pelenkásom. Valóban eltűröm, mert mást nem tudok tenni. Te igen, tudtál? Megkaptad, ezek szerint nem, de mégis itt vagy. Egyebekben elég személyeskedővé válik ez a topic, aminek azt gondolom, nem ez a fő profilja. Igazából arra akartam a figyelmet felhívni, hogyha támadjátok az ilyen illetőket, akkor bizonyára még annyira sem fogja teljesíteni a cseréket, mint addig, mert erősítitek benne ezt a negatív elítélő szemléletet. A tömeg erősíti egymást, így ez a topic is ezt teszi, nem hiszem, hogy jó ötlet így pellengérre állítani egy embert, személyeskedésekbe átmenni, mert látod már nem is arról szól a topic, amiről kellene. Elég lett volna egy mondat, kb. ennyi: X.Y. ezt meg ezt nem teljesítette felém. NA 2 ilyen bejegyzés hidd el hatékonyabb, mint a mocskolódó sárdobálás, és még az ellenvéleményen lévők dobálása is. Természetesen nem csak Neked szól ez a megállapításom, hanem úgy az egész topic hangvételére.
heny76: félreértessz. Nem vagyok se dühös és nem is fáj semmim, nekem nem tartozik Alexandra.
Tudod, a másik fórumon gyes-en lévő, csóró anyukák próbáltak cserélgetni, hogy valahogy kijöjjenek minden hónapban a kis pénzükből. Nem tudom, mennyire ismered a kuponokat, némelyikkel több ezer forintot lehet spórolni. Van, aki elcserélte az ilyen kuponját popsitörlőért, egyéb, számára hasznos dologért, amit így nem kellett (volna) megvennie. De hiába várta a cserét, nem kapta meg. Aki az ilyen embert átveri...
Egyébként bár nem tartozik Rád, de átéltem már sok fájdalmat. Nem a csere a legnagyobb dolog az életemben. Ettől függetlenül én sem szeretem, ha átvágnak. Te simán eltűröd, úgy tűnik. Azt írtad, hogy tartozik Neked, de vársz türelmesen, ha nem ér oda, hát nem ér oda, így jártál.
Ezek szerint, Te tényleg így jártál...
Tudod, a másik fórumon gyes-en lévő, csóró anyukák próbáltak cserélgetni, hogy valahogy kijöjjenek minden hónapban a kis pénzükből. Nem tudom, mennyire ismered a kuponokat, némelyikkel több ezer forintot lehet spórolni. Van, aki elcserélte az ilyen kuponját popsitörlőért, egyéb, számára hasznos dologért, amit így nem kellett (volna) megvennie. De hiába várta a cserét, nem kapta meg. Aki az ilyen embert átveri...
Egyébként bár nem tartozik Rád, de átéltem már sok fájdalmat. Nem a csere a legnagyobb dolog az életemben. Ettől függetlenül én sem szeretem, ha átvágnak. Te simán eltűröd, úgy tűnik. Azt írtad, hogy tartozik Neked, de vársz türelmesen, ha nem ér oda, hát nem ér oda, így jártál.
Ezek szerint, Te tényleg így jártál...