Eltűnt egy ajánlott levelem dec. elején. 16-án kezdték kerestetni, de ma bedobott a postás egy ajánlott levél értesítőt ami a Postától jött.
Tudja valaki, hogy mit szoktak ilyenkor küldeni?
Még a kerestetésnél mondta a posta vezetője, hogy 1 hónap múlva hozza a postás a kártérítési pénzt, de akkor ez gondolom még nem az.
Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 230 oldal |
ettől függetlenül ma rendben odaért a "levelem"
Nem lett volna szabad a másik postásnak sem felvennie a leveledet sima elsőbbségivel és ilyen paraméterekkel a szabályzat szerint.
ma két hajfestő palástot akartam feladni normál postakész borítékban, elsőbbséggel, mivel 100g alatt van ez eddig 250Ft. Kértem hozzá borítékot a postán, mondta a postás, az úgy nem ok, mert több mint 2,5 cm vastag a boríték... ezért kértem közepes méretű borítékot, kitaláltam, hogy nem egymás mellé, hanem fölé teszem. Ez eddig 265 Ft. Visszavittem a postásnak, hogy feladjam, vonalzóval lemérte és hát sajnos 3 cm vastag volt a boríték... közölte, hogy ajánlva feladhatom +250 Ft-ért. Nem kértem, átvittem másik postára és ott gond nélkül feladtam. hogy is van ez, más is járt már így?!
" alt="
">
" alt="
">minszi! kaptam már 3hétig kóborolt elsőbbségi levelet!
Év végi postai nyitvatartás:
http://posta.hu/hirek/postak-nyitvatartasi-ideje-
karacsonykor-2013
http://posta.hu/hirek/postak-nyitvatartasi-ideje-
karacsonykor-2013
2 hete feladott levelem még mindig nem ért oda. Kerestetem, de gondolom hiába. Volt már valaki, akinek megkerült a levele?
Érdemes postakész borítékokból, v. értéknyilvánítás nélküli sima v. elsőbbségi bélyegekből bevásárolni, már ahol van még......
Postai díjszabás 2014.január 1-től:
http://posta.hu/static/internet/download/2014_tar
ifatabla_HU_2014_01.pdf
http://posta.hu/static/internet/download/2014_tar
ifatabla_HU_2014_01.pdf
Emlékszem, hogy a helyi levél is olcsóbb volt,így ha tudtam, hogy valaki megy Pestre, akkor helyi bélyeggel ragasztottam a borítékokat, és rábíztam az illetőre a rakás levelet, hogy adja fel ott.
" alt="
">
" alt="
">Volt 1-2 év, amíg ugyanaz volt a levlap és a levél díja.
De különben mindig olcsóbb egy kicsivel.
Régen, 8-10 éve még levlapon/képeslapon küldtem be a vonalkódokat.
" alt="
">
De különben mindig olcsóbb egy kicsivel.
Régen, 8-10 éve még levlapon/képeslapon küldtem be a vonalkódokat.
" alt="
">Azóta megnéztem én is
" alt="
">
Valamiért arra emlékeztem, hogy egységesen 110 a boríték is és a lev.lap is... Még jó, hogy csak ritkán adok fel képeslapot, de a karácsonyi 4 lapon spórolhattam volna egy bélyeget
" alt="
">
" alt="
">
Valamiért arra emlékeztem, hogy egységesen 110 a boríték is és a lev.lap is... Még jó, hogy csak ritkán adok fel képeslapot, de a karácsonyi 4 lapon spórolhattam volna egy bélyeget
" alt="
">Samidala
Ennyi a díja belföldön.
jojó
Az egyik postán nem tudták, hogy Nagy-Britannia Európában van.
" alt="
">
Ennyi a díja belföldön.
jojó
Az egyik postán nem tudták, hogy Nagy-Britannia Európában van.
" alt="
">Nekem ma 85Ft-os bélyeggel érkezett egy képeslap
" alt="
">
" alt="
">Egyik Postán 300Ft elsőbbségivel a karácsonyi lap feladás,míg a másikon 260FT
" alt="
"> /Angliába
" alt="
"> /AngliábaHa egy széket szeretnék feladni (buborékos fóliával áttekerve), akkor melyik árat kell néznem a táblázatban? A normál csomagosat..? Köszönöm!
Jól teljesített a Posta
" alt="
">
Minden csomag,levél célba ért,elsőbbséggel,már másnap!
" alt="
">
Minden csomag,levél célba ért,elsőbbséggel,már másnap!
littlee
Ne erőlködj, ezt tudjuk, nem erről volt szó.
Arról volt szó, ha vki zöld v. piros borítékot akar elsőbbséggel feladni, akkor a súly szerinti plusz díjat kell kifizetnie.
Ne erőlködj, ezt tudjuk, nem erről volt szó.
Arról volt szó, ha vki zöld v. piros borítékot akar elsőbbséggel feladni, akkor a súly szerinti plusz díjat kell kifizetnie.
A Posta Hűség utalványokat be tudtam váltani boríték vásárlására
" alt="
">
Pár hónapja egy másik postán még azt mondták, hogy csak pl. könyvet vagy játékot vehetek rajta.
" alt="
">
Pár hónapja egy másik postán még azt mondták, hogy csak pl. könyvet vagy játékot vehetek rajta.
Súlykorlátozás nélkül...a postakész elmegy 30 és 300 gr-mal is ugyanannyiért.Ez a lényeg!Az ilyen borítékban feladott küldemény felvételekor alkalmazni kell egy ikont,és csak a ksz-ért fizetsz.Hidd el,így szabályos
" alt="
">
" alt="
">