Eltűnt egy ajánlott levelem dec. elején. 16-án kezdték kerestetni, de ma bedobott a postás egy ajánlott levél értesítőt ami a Postától jött.
Tudja valaki, hogy mit szoktak ilyenkor küldeni?
Még a kerestetésnél mondta a posta vezetője, hogy 1 hónap múlva hozza a postás a kártérítési pénzt, de akkor ez gondolom még nem az.
Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 230 oldal |
ettől függetlenül ma rendben odaért a "levelem"
Nem lett volna szabad a másik postásnak sem felvennie a leveledet sima elsőbbségivel és ilyen paraméterekkel a szabályzat szerint.
ma két hajfestő palástot akartam feladni normál postakész borítékban, elsőbbséggel, mivel 100g alatt van ez eddig 250Ft. Kértem hozzá borítékot a postán, mondta a postás, az úgy nem ok, mert több mint 2,5 cm vastag a boríték... ezért kértem közepes méretű borítékot, kitaláltam, hogy nem egymás mellé, hanem fölé teszem. Ez eddig 265 Ft. Visszavittem a postásnak, hogy feladjam, vonalzóval lemérte és hát sajnos 3 cm vastag volt a boríték... közölte, hogy ajánlva feladhatom +250 Ft-ért. Nem kértem, átvittem másik postára és ott gond nélkül feladtam. hogy is van ez, más is járt már így?!
" alt="
">

minszi! kaptam már 3hétig kóborolt elsőbbségi levelet!
Év végi postai nyitvatartás:
http://posta.hu/hirek/postak-nyitvatartasi-ideje-
karacsonykor-2013
http://posta.hu/hirek/postak-nyitvatartasi-ideje-
karacsonykor-2013
2 hete feladott levelem még mindig nem ért oda. Kerestetem, de gondolom hiába. Volt már valaki, akinek megkerült a levele?
Érdemes postakész borítékokból, v. értéknyilvánítás nélküli sima v. elsőbbségi bélyegekből bevásárolni, már ahol van még......
Postai díjszabás 2014.január 1-től:
http://posta.hu/static/internet/download/2014_tar
ifatabla_HU_2014_01.pdf
http://posta.hu/static/internet/download/2014_tar
ifatabla_HU_2014_01.pdf
Emlékszem, hogy a helyi levél is olcsóbb volt,így ha tudtam, hogy valaki megy Pestre, akkor helyi bélyeggel ragasztottam a borítékokat, és rábíztam az illetőre a rakás levelet, hogy adja fel ott.
" alt="
">

Volt 1-2 év, amíg ugyanaz volt a levlap és a levél díja.
De különben mindig olcsóbb egy kicsivel.
Régen, 8-10 éve még levlapon/képeslapon küldtem be a vonalkódokat.
" alt="
">
De különben mindig olcsóbb egy kicsivel.
Régen, 8-10 éve még levlapon/képeslapon küldtem be a vonalkódokat.

Azóta megnéztem én is
" alt="
">
Valamiért arra emlékeztem, hogy egységesen 110 a boríték is és a lev.lap is... Még jó, hogy csak ritkán adok fel képeslapot, de a karácsonyi 4 lapon spórolhattam volna egy bélyeget
" alt="
">

Valamiért arra emlékeztem, hogy egységesen 110 a boríték is és a lev.lap is... Még jó, hogy csak ritkán adok fel képeslapot, de a karácsonyi 4 lapon spórolhattam volna egy bélyeget

Samidala
Ennyi a díja belföldön.
jojó
Az egyik postán nem tudták, hogy Nagy-Britannia Európában van.
" alt="
">
Ennyi a díja belföldön.
jojó
Az egyik postán nem tudták, hogy Nagy-Britannia Európában van.

Nekem ma 85Ft-os bélyeggel érkezett egy képeslap
" alt="
">

Egyik Postán 300Ft elsőbbségivel a karácsonyi lap feladás,míg a másikon 260FT
" alt="
"> /Angliába

Ha egy széket szeretnék feladni (buborékos fóliával áttekerve), akkor melyik árat kell néznem a táblázatban? A normál csomagosat..? Köszönöm!
Jól teljesített a Posta
" alt="
">
Minden csomag,levél célba ért,elsőbbséggel,már másnap!

Minden csomag,levél célba ért,elsőbbséggel,már másnap!
littlee
Ne erőlködj, ezt tudjuk, nem erről volt szó.
Arról volt szó, ha vki zöld v. piros borítékot akar elsőbbséggel feladni, akkor a súly szerinti plusz díjat kell kifizetnie.
Ne erőlködj, ezt tudjuk, nem erről volt szó.
Arról volt szó, ha vki zöld v. piros borítékot akar elsőbbséggel feladni, akkor a súly szerinti plusz díjat kell kifizetnie.
A Posta Hűség utalványokat be tudtam váltani boríték vásárlására
" alt="
">
Pár hónapja egy másik postán még azt mondták, hogy csak pl. könyvet vagy játékot vehetek rajta.

Pár hónapja egy másik postán még azt mondták, hogy csak pl. könyvet vagy játékot vehetek rajta.
Súlykorlátozás nélkül...a postakész elmegy 30 és 300 gr-mal is ugyanannyiért.Ez a lényeg!Az ilyen borítékban feladott küldemény felvételekor alkalmazni kell egy ikont,és csak a ksz-ért fizetsz.Hidd el,így szabályos
" alt="
">