Soroksári úti tesco, Bp. Koppány utca... Hév megálló...
4db orbit rágóhoz 2 mágnes. A szomorú fánkos, és más fajta... de pl. a kávésból van álló és futó is...
A rágó íz az zöld, és narancssárga. A karácsonyi csoki csomagoknál volt. 559ft/csomag
Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 255 oldal |
A vénusz olaj mágnesek közül 2 db 8-ast cserélnék bármi játszós blokkra, kódra.
A vénusz olaj mágnesek közül a 8-ast cserélném másik mágnesre.
Keresem a Marslakócskák közül a 6-ost, a Pickwick mágnesek közül a mézescsuprost. Mit kérsz érte?
Vénusz papírsárkányos memóriás hűtőmágneseimet más memóriásra cserélném (könyet olvasó napocska,labdás, ceruzás megvan).Köszi
Vénusz kapros sült túrófánk mágnesem lenne cserére.
Érdekel: corega blokk, loreal blokk.
Érdekel: corega blokk, loreal blokk.
Cleaning Band,Vénusz békás,Vénusz napocskás,Vénusz sárkányeregetős,ételt csak okosan mágneseim vannak. Milka csokipapírokat szeretnék értük,1 mágnesért 5 db-ot. Fotót tudok küldeni
A Vénusz olajas hűtőmágnesekből cserére van az 1-es. A sorozat másik tagjára cserélném.
Valdor Minnie Mouse mágnesem van.
Milkáért, horalkyért, jó reggelért, törp dominóért, törpicha, törpapa előnyben...
Hajdu boylerről való kerek hűtőmágnes van cserére ami 60 éves a Hajdu 1952-2012-s mintázattal rendelkezik.
annipanni küldenél nekem?
következő mágneseim vannak eladásra:
Válts energiát, dekor zománc (festék), szemem fénye alapítvány, OTP jegyzettömbös, Pickwick mackós, Pannonpower 3 féle, Vénusz étolajas 4-es számú receptes.
privátban képet tudok küldeni, illetve méreteket, árat is.
Válts energiát, dekor zománc (festék), szemem fénye alapítvány, OTP jegyzettömbös, Pickwick mackós, Pannonpower 3 féle, Vénusz étolajas 4-es számú receptes.
privátban képet tudok küldeni, illetve méreteket, árat is.
Skoda autós hútőmágnesek (többféle: Superb, Jeti, Octavia stb...)
Cserébe szeretnék: DM Perwoll blokk, játszós pick blokk, DM végösszegi kupon, DM 50 % C&A kupon, Mam cumi 1Ft-os kupon, Dm perwoll kupon -50%, Tescos Johnson's blokk.
Cserébe szeretnék: DM Perwoll blokk, játszós pick blokk, DM végösszegi kupon, DM 50 % C&A kupon, Mam cumi 1Ft-os kupon, Dm perwoll kupon -50%, Tescos Johnson's blokk.
van:
Éden Hotel2
Telenoros 2 féle
LG-s kocka alakú
Tündérretikülös
mid lenne cserébe?
Éden Hotel2
Telenoros 2 féle
LG-s kocka alakú
Tündérretikülös
mid lenne cserébe?
Ha valakinek még hiányzik megmaradt Animal Planetes hűtőmágneseim 400 Ft/db áron: 1, 3, 4, 5, 7, 9, 12, 13, 16, 18, 19, 20, 21, 24, 25, 27, 30, 32, 33, 34, 36, 37, 40, 45, 46, 47.
A kétszáz forintos automatákban (gyerekeknek van kitéve boltok előtt) mágneses Thomas vonatok vannak, négy féle. Aranyosak:-).
www.gogohami.hu
gogohamis mágnesem van cserére... több is, CSAK theodora blokkért...
Hogy honnan van bnőmtől kaptam... gondolom vmi ételrendelős...
Hogy honnan van bnőmtől kaptam... gondolom vmi ételrendelős...
ugyanez a mágnes most a sarban van (újságban láttam csak)