Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 143 oldal |
A nyerteslista nem teljes még. Én nyertem a 2. fordulóban (megkérdeztem), de még nincs fent a nevem.
Akko nov 2-ától mi is nyerhető?
Még mindíg nem vili,ami a rafinéria oldalon fent van nyerteslista az most az első, vagy a 2. forduló beküldései,nyertesei???
Légyszi árúlja már el egyértelműen vki!
Légyszi árúlja már el egyértelműen vki!
Kedves Strachatella!
Tiszalök is a jövő héten indul.
futár
Tiszalök is a jövő héten indul.
futár
Szia PenSzi,
Jövő hét elején indul a második forduló!
futár
Jövő hét elején indul a második forduló!
futár
jajdejó! Úgy néz ki mégis nyertem az első fordulóban,megtaláltak a listán,és a barátomhoz is megy majd receptbarátnős aji.
Jövő héten adategyeztetnek majd,már úgy várom!
Jövő héten adategyeztetnek majd,már úgy várom!

Futár!
az első kérdés megoldódott, mostmár csak az érdekelne, hogy a 2. forduló nyertesei mikor kapják meg a tálakat?
az első kérdés megoldódott, mostmár csak az érdekelne, hogy a 2. forduló nyertesei mikor kapják meg a tálakat?
Futárka!
köszi a mailes infót,írtam még vmit,olvasd majd el,és lécci válaszolj arra is,köszi!
köszi a mailes infót,írtam még vmit,olvasd majd el,és lécci válaszolj arra is,köszi!
Én sem vagyok a nyerteslistán igaz az első receptet elbénáztam ezért
adtam föl megint októberben.A családból 3 névre de senki nics a nyertesek között.
Remélem igazatok van és ez csak a töredék névsor.
adtam föl megint októberben.A családból 3 névre de senki nics a nyertesek között.
Remélem igazatok van és ez csak a töredék névsor.
Úgy tudom megtörtént, futárka megválaszolta.
futár
futár
futár!
ítram @-t a lenti mélcímre,megadtam az adataimat,remélem már utána tudsz nézni,hogy mi újság a nyereményemmel,köszi!
ítram @-t a lenti mélcímre,megadtam az adataimat,remélem már utána tudsz nézni,hogy mi újság a nyereményemmel,köszi!
Szia Fáreó!
Szívesen megnézlek a listában, csak adj a nicked helyett nevet, címet. (Javaslom ne a fórumon, hanem az info@complexpress.hu címen.)
futár
Szívesen megnézlek a listában, csak adj a nicked helyett nevet, címet. (Javaslom ne a fórumon, hanem az info@complexpress.hu címen.)
futár
Köszi!
Olyan a mintája, és ovális.
Aki hibátlan pályázatot küldött, az mind kap.
Aki hibátlan pályázatot küldött, az mind kap.
Sziasztok!
Örömmel látom, hogy rajta vagyok a listán, bár hívtam az infó vonalat ott nem szerepeltem. Különben én is össze vagyok zavarodva, hogy ez melyik forduló, mert mind2-re küldtem igaz az 1 fordulónak egészen a végén, és akkor még nem is néztem meg pontosan jók voltak-e a vonalkódjaim, úgyhogy abban nem is reménykedtem. Ám a 2. fordulóban szép pályázatot írtam, nyomtattam a receptet is nem csak "összekapartam".
Ajándékot még nem kaptam. Amúgy milyen a sütőtál? Olyan zöld indás, mint a tányérok? (Mert az nagyon tetszik!)
Örömmel látom, hogy rajta vagyok a listán, bár hívtam az infó vonalat ott nem szerepeltem. Különben én is össze vagyok zavarodva, hogy ez melyik forduló, mert mind2-re küldtem igaz az 1 fordulónak egészen a végén, és akkor még nem is néztem meg pontosan jók voltak-e a vonalkódjaim, úgyhogy abban nem is reménykedtem. Ám a 2. fordulóban szép pályázatot írtam, nyomtattam a receptet is nem csak "összekapartam".
Ajándékot még nem kaptam. Amúgy milyen a sütőtál? Olyan zöld indás, mint a tányérok? (Mert az nagyon tetszik!)
futár!
Hol adhatom meg az adataimat,(mert ide nem szeretném kiírni),hogy utánanézz az én kérdésemnek is? Kösz a választ!
Hol adhatom meg az adataimat,(mert ide nem szeretném kiírni),hogy utánanézz az én kérdésemnek is? Kösz a választ!
Szia Futár!
Küldtem e-mail a lenti címre, hátha tudtok segíteni.
Előre is köszönöm!
Küldtem e-mail a lenti címre, hátha tudtok segíteni.
Előre is köszönöm!
Szia Gida3310,
októberrel indult a promó, és a következő is október csak a vége. Melyikre kérdeztél rá?
futár
októberrel indult a promó, és a következő is október csak a vége. Melyikre kérdeztél rá?
futár
futárka!
Megnéznéd akkor,hogy nyertem e az első fordulóban? A netes listán rajta vagyok,csak kérdés,az melyik periódusé akkor?!
Megnéznéd akkor,hogy nyertem e az első fordulóban? A netes listán rajta vagyok,csak kérdés,az melyik periódusé akkor?!

én is a 2.ra küldtem a lányom és a kolléganőm nevére és benne vannak.