VárszegiViki
Olvastam lentebb, hogy te tudod a madarak nevét. És el is fogadta neked?
El tudnád nekem is küldeni? Előre is köszi.
Elvileg holnap le is jár az első forduló, mert 20-án kezdődött és két hétig tart.
Nálunk itt a környéken Kecskeméti Esthez lehet hozzájutni, de az kéthetente jelenik meg, nem hetente. Amelyik most érvényes, abban nincs benne semmilyen madárnév.
justhappy
A Pesti Est csütörtökön szokott megjelenni. Az ünnep miatt most valószínüleg csak délután lesz.
wygh: szerintem nem lesz benne, vagy mire benne lesz vége a játéknak.
Hol találok Est lapot Miskolcon? Irtak válaszmailt az orvvadászfogók" az volt benne , az e heti est újságban van benne a csel!
Szia Viki!
A címem már publikus.
Köszi: mikimanó
justhappy, mail még nem jött, szerintrem csak holnap fog jönni ( első munkanap ). Másrészt összetartóak vagyunk, ezért sem szeretnénk, ha csökkennének az esélyeid/esélyeink

Nem is azzal van baj, hogy magunk között megbeszéljük a madarak neveit, hanem a NEM FÓRUMOS látogatók ne miattunk jussanak előre!
Dolgozzanak meg ők is keményen, vagy legyenek tagok! Nincs igazam?

Publikus az e-mail címem. Én azt hittem, hogy összetartóbbak vagyunk. Elnézést. Csak azt szerettem volna megtudni, hogy ti tudjátok-e már, mert én nem kaptam mailt és pestiestet sem tudtam szerezni.
Szerintem is jobb lenne, ha magánban mennének a madárnevek, nem nyilvánosan. Ne csökkentsük már a saját esélyeinket...
justhappy: én meg remélem nem kerül fel ide, mert az nagyban rontja az esélyeinket. Esetleg ha publikus lenne a mail címed.
Sziasztok!
Kapott már vki a madárnevekkel kapcsolatban e-mailt? Megjelent már az a pestiest, amiben az erre vonatkozó információk vannak? Remélem majd felkerül ide a megoldás. Köszi.
VárszegiViki
Szeretnék segítséged kérni tőled. Már néhány napja írtam neked e-mailt, de lehet, hogy nem kaptad meg. A madarak neveivel nem boldogulok, vagy rossz, amit beírok, vagy rosszul írom. Tudnál segíteni?
Igen, szombaton akadtam el, ekkor írtam az első mail-t, és tegnap a másikat. Holnap már dolgozom, nem nagyon lesz időm játékra. Peches vagyok.
Mindenkinek válaszolnak. Ha a hétvégén írtál nekik, megeshet, hogy csak holnap kapsz választ.
Tényleg nem tudja senki sem megmondani miért halványodik el az emberkém? Nem akar egyik irányba sem továbblépni. Írtam nekik már két mail-t, de nem válaszoltak.
Köszönöm a segítséget!

Sikerült tovább mennem

Tud valaki segíteni? Nekem olyan kérdést tett fel, amire napok óta nem találom a választ.
Mikor volt a Matáv második privatizációja? Pontos dátum kell.
lauri: Nem, mert nem publikus a címed.
A fotót az első sorompónál lehet leadni.
megbtudja mondani nekem valaki, hohy mi a neve a három madárnak, mert már egy hete keresem őket Köszi
lauri
mikimanó: hogy segítsünk ha nem publikus a címed?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások