Azok az ajándékok vannak. Igen fel tudod vele tölteni a gépről a képeket a számítógépre. Már nagyon untam,ha hugomnak viszem a képeket akkor cipeljem a kártyaolvasót,most már nem kell
Ha az ami a képen van,akkr nagyon jó minőségű,hugom rákeresett,egy csomó féle kártyát felismer. Eddig csak arra váltottuk be a pontokat,lett új nekem is. Ez legalább értelmes dolog,a bögre még tetszik,de a többi nekem csak olyan,hogy a helyet foglalja.
Az MSI kártyaolvasó tulképp. mire jó,olvastam a leírást ról a balcsiszelet oldalon,de nekem nem teljesen vili. Ti mire tudjátok használni?
Csak digi fényképező-kamera kártyát lehet beletenni,jól értem?
Ennek függvényében vacilálok,hogy érdemes e gyüjtenem rá,vagy másra váltsam be inkább a kódokat.
Ugye csak azok az ajándékok vannak,amik az oldalon is szerepelnek,vagy bővülhet még a kínálat?
Nekem is mondta a pénztáros vegyek helyettük másik csokit . Még meg is jegyezte milyen ügyesen kivágtam a kódokat ,másnak meg ott jut eszébe ...
11db nyert-t váltottam be , eddig hat fogyott el ez mind nyerő

Szerintem csak jól átvertek,ilyen nincs

Elveszem a polcról,mutatom a pénztárosnak,hogy ez ezért lesz és kész. Tegnapelött is elhoztem 9 nyeremény csokit,abból 3 nyert volt,azt ismét viszem vissza,nem jelölgetik.. Ez max a hostes magánakciója lehetett.

honnan tudják, hogy nyerőt váltottam be újra? Nekem ez magas. Áthúzásról nem írnak az oldalon. Ha ilyen gázos, akkor inkább mégis csak én megyek beváltani.
értem,de ilyen szabályt én sem látok.és nekem itt ahol beváltottam,nem jelölték meg,így nem is tudja,hogy ez már beváltott és úgy nyert vagy simán megvettem és úgy nyert.de szerintem ez hülyeség,ilyen nem lehet.
Macskusz!
Megérdeklődöm a balatonosoknál...
marycsiga!
Jól értetted.Amit beváltasz,és az is nyer újra,azt modta a hostess,hogy nyereményből nem lehet újra nyereményt kreálni

mnrenata
Vidd máshova beváltani, mert ilyen szabály nincs !!!
mnrenata ,ezt most nem értem,ha nyert feliratut miért nem lehet beváltani?vagy rosszul értem?
krysztasz
Igen, kódosat kapsz
Nekem panaszkodott a pénztáros, hogy csak hízik a csokitól, de nyerőt még nem talált. Nagyot fog nézni, ha viszem vissza azokat amiket beváltottam 6-ból 5 nyertes feliratú volt

krisztasz!
Én amit beváltottam,nem csak kódosat kaptam!
Ami kódos volt,abból a kódot fel lehetett használni a neten,de ,ha az volt benne,hogy"gratulálunk,nyertél",azt nem válthatod be újra.!!
Ha kódos balatont kapsz,akkor az elejét tollal áthúzzák!
krysztasz,ha van kódos akkor azt kapsz,de ha nincs akkor másikat,de tényleg kell keresni olyan helyet, ahol van kódos,és ott beváltani.
ha beváltom a csomikat, akkor ugyanúgy kódos csokit kapok? Úgy értem, a játékszabályzatban az van, hogy azonos súlyut, de azt nem írják, hogy kódosat kapok-e. Ha nem mindenhol, akkor inkább szétnézek másik helyen, mert kódosat szeretnék, ha van rá lehetőség.

Én eleinte a DM véget írtam OM-nek azért nem fogadta el. Jópár paírom alig lehet megkülönböztetni.
Vagy arra gondolsz,hogy rossz a kód benne?
persanya!
Nem kell visszaküldeni. Majd elvileg ha akarnak szúrópróbaszerűen kérhetik,akkor meg úgy is mondják hova.
A balatonszelet papirt milyen cimre küldtétek vissza?
Akkor most mit is keressek?
Lila papíros, 30 grammosat? És hol (pl.TESCO?)?
Ez tök jó buli!
szamimami: csokival együtt küldik, naná. Én is rákérdeztem a telefonba, de tök ciki volt, nehogy már üres papírt küldjenek mondta a nő.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások