Endrú
Ezt már nagyon sokszor leírtuk:
Itt szó sincs sorsolásról. A nyerő számokat előre kiválasztották, de csak egyesével közlik. Ezekkel csak néhány kupak készül, míg a többiből tonna szám.
Vagyis, ha egy szám több kupakodban is előfordul, akkor azt nyugodtan elfelejtheted!
Soproni Ászok - Sörbarátok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 51 oldal |
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet bejutni a soproni oldalára? Újabban kér hozzá egy Macromedia Flash 8-at, de hiába töltöm le, nem tudok belépni. Pedig két napja még simán be tudtam jutni az oldalra. Segítségetek előre is köszönöm!
Halee,
Nekem jelenleg 156 db kupakom van Jó buli volt Balcsin
, de a kisorsolt nyerőszámok nagy része úgy néz ki, hogy ha pl. kisorsolják a 85-öt, akkor nekem 84 és 86-om van. Tudom, szerencsejáték, de túl sok ilyen mellette levő van, ami már zavaró... Majdnem 7 tálca sör, ennyi kupak, és még egy hátizsákot sem nyertünk? Mindegy... Biztos ennek is megvan a matekja.
Azért a reklám jó.
Nekem jelenleg 156 db kupakom van Jó buli volt Balcsin

Valóban, de a kód az 6 jegyű. A nyerőszám pedig 2 vagy 3. Ha a nyerőszám pl a 118, akkor a hozzá tartozó kód minden kupakban más. Az minden játékszabályzatban benne van, hogy az első beváltó az érvényes.
4/n.) Egy kód csak egyszer nyer, tehát az első fogyasztó, aki betelefonál/bemutatja az adott kódos kupakot/kupont, az nyer, más nem.
sada, nem igazán értem azt a beírásod hogy "nem minden nyerő kód nyerő, csak amelyikkel elég gyorsan regisztrálnak." Én ezt így nem találtam a játékszabályban. Az benne van, hogy egy kód csak egyszer nyer, de szerintem a nyerőszámokhoz különböző kód tartozik.
adiandi
Szerintem inkább csak azt jelent, hogy az 1. autó, 1. hátizsák, stb...
Szerintem inkább csak azt jelent, hogy az 1. autó, 1. hátizsák, stb...
Na, ne legyenek már a fogyasztónak túl nagy igényei... Szépen mazsolázd ki a nyerőszámok közül a tied
Persze, hogy lenne értelme, de nekik ez mind1, sajnos.

mecsoka: lenne értelme a 3 jegyű kódot is leellenőriztetni.
Mikor van már vagy 60 kupakod, és lesz 62 nyerő szám, inkább beírod mindet, és mondja meg, hogy a nyertes kódok között van-e.
Mikor van már vagy 60 kupakod, és lesz 62 nyerő szám, inkább beírod mindet, és mondja meg, hogy a nyertes kódok között van-e.
"a nyerőszámok az első naptól az utolsóig játékban maradnak"
Sada: ok, hogy csak az első x nyer, de fel kell őket hívni, én csak KódELLENŐRZÉSről beszéltem.
De a nagybetűket mégsem olvastam el, ott van hogy 6 számjegyből álló kódot kell beírni
Sada: ok, hogy csak az első x nyer, de fel kell őket hívni, én csak KódELLENŐRZÉSről beszéltem.
De a nagybetűket mégsem olvastam el, ott van hogy 6 számjegyből álló kódot kell beírni

A mai szám: 145
Sziasztok!
Sztem a kódellenőrzés részhez azt a hosszú kódot kell beírni... mi értelme lenne beírni azt a számot amit kihúznak... Biztos a hamisítás elkerülése végett kell egy ellenőrző kód nekik.
Sztem a kódellenőrzés részhez azt a hosszú kódot kell beírni... mi értelme lenne beírni azt a számot amit kihúznak... Biztos a hamisítás elkerülése végett kell egy ellenőrző kód nekik.
Tibiii
Nem biztos, hogy nem működik.
Valósznű már beváltották az előre meghatározott db számot.
Ha elolvastad volna a hivatalost, tudnád, hogy nem minden nyerő kód nyerő, csak amelyikkel elég gyorsan regisztrálnak.
Nem biztos, hogy nem működik.
Valósznű már beváltották az előre meghatározott db számot.
Ha elolvastad volna a hivatalost, tudnád, hogy nem minden nyerő kód nyerő, csak amelyikkel elég gyorsan regisztrálnak.
Tibiii
sajnos nem volt rá okom, hogy ellenőrízzem.
sajnos nem volt rá okom, hogy ellenőrízzem.
Ez szuper!!!!!!!!
Észrevettétek már, hogy az oldalon nem működik a Kódellenőrzés?
A nyerő kódokra is azt írja ki, hogy Sajnos NEM nyert
A nyerő kódokra is azt írja ki, hogy Sajnos NEM nyert

Nem fosztassz meg senkit .... ha valakinek az XY autó és valakinél hátizsák akkor mindkettő nyer... mivel a nyertes számokból csak 1-2-3 darabot adtak ki.
sada
Ez bórzasztó!Tehát ha ma kihúzzák az x.y.számot ami nálam például hátizsák, de valakinél autó, én vagyok a gyorsabb akkor valakit megfosztok egy autótól.Ezt jól kitalálták!!!!!
Ez bórzasztó!Tehát ha ma kihúzzák az x.y.számot ami nálam például hátizsák, de valakinél autó, én vagyok a gyorsabb akkor valakit megfosztok egy autótól.Ezt jól kitalálták!!!!!
Valaki latott mar nyertes kupakot, ugy nez ki, mint a nem nyero?Nekem van egy 1O- es, a belseje olyan sargas szinu, lehet, hogy nyero?
Bocs az ekezetekert, de halodik a windows-om, Live CD- rol tudok csak netezni
Bocs az ekezetekert, de halodik a windows-om, Live CD- rol tudok csak netezni
Sziasztok. Üdvözlök mindenkit. Először is grat. timea60 statisztikájának, nagyon közel jár a nyertes számokhoz. (A mai: 128.) Kisebb csalódást okozott ez a nyeremény-játék is. Vettem és ittam a sopronit, mégsem jött össze idáig semmi. Már csak a végét várom, hogy kidobhassam a nyitófüleket és a listámat. De talán... talán... Azért szeretném bőviteni a statisztikát.
Autó : 14; 38; 40; 59; 63; 65; 2*79; 112; 113; 123; 135; 142; 154; 174; 176; 180; 210; 2*221; 242;
Laptop : 56; 217; 237;
Hátizsák : 47; 137; 203;
Robogó : 96; 144;
LCD-TV : 126;
Hütö : 242;
De azért remélem valaki csak fog valamit nyerni!
Sok sikert.
Autó : 14; 38; 40; 59; 63; 65; 2*79; 112; 113; 123; 135; 142; 154; 174; 176; 180; 210; 2*221; 242;
Laptop : 56; 217; 237;
Hátizsák : 47; 137; 203;
Robogó : 96; 144;
LCD-TV : 126;
Hütö : 242;
De azért remélem valaki csak fog valamit nyerni!
Sok sikert.