Keresztrejtvények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 51 oldal |
a kisfüles 2013/4.szám azon oldalát ami a közös pályázat a fülessel szeretném beszkennelve!!cserébe bombi pontokat adnék!Csak úgy érdekel ha szkennelve van..köszi!
ducibuci - üzenet, ha még nem kapott választ a kérdésére:
a Meglepetés 9. sz. levő sudoku megfejtése: 235761894
a Meglepetés 9. sz. levő sudoku megfejtése: 235761894
Szeretném megkérdezni, hogy a meglepetés konyhájában levő rejtvényeket megfejtette e valaki, kellene egy kis segítség.
A meglepetés 9.számábam levő sudoku megfejtést szeretném valakivel egyeztetni. Köszi.
A meglepetés 9.számábam levő sudoku megfejtést szeretném valakivel egyeztetni. Köszi.
Segítséget szeretnék kérni a heti Füles megfejtéséhez. kÖSZI kLÁRI
Sziasztok !
Egyeztetni szeretnék azzal a fórumossal aki az e heti fülesben megfejtette a 22 - 23.-ik oldalon levő feladványt.
Köszönöm.
Egyeztetni szeretnék azzal a fórumossal aki az e heti fülesben megfejtette a 22 - 23.-ik oldalon levő feladványt.
Köszönöm.
Novaki, írtam.
Sziasztok! Segítséget kérnék a Meglepetés Konyha&Rejtvény 2013. 1. szám rejtvény megfejtéseihez. Köszi
A füles évkönyvben a közös játékban mindenki vagy mindenkinek ? a megfejtés egy része..Köszi a segítséget!
Szeretnék segitséget kérni az e heti fülas megfejtéshez
Ugyanúgy jártam, mint az előző beíró. Én is a 47.szám megfejtését kérem szépen megírni.
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
Megfejtettem a Füles évkönyv pénzpályázatát, de sikerült kidobnom az újságot (a Füles 47. számát). Emlékezetből neten megkerestem az idézetet (szív, meg végtelen is van benne
" alt="
">), de nem vagyok benne biztos, hogy jót találtam. Ha valakinek megvan és megírná nekem, hogy ellenőrizhessem, nagy segítség lenne.
Köszönöm szépen!

Köszönöm szépen!
Publikussá tettem. Köszönöm.
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni . A Füles évkönyv 73.-ik oldalán mi a 6.-ik óra ?
Köszönöm
" alt="
">
Segítséget szeretnék kérni . A Füles évkönyv 73.-ik oldalán mi a 6.-ik óra ?
Köszönöm

bella10! Tedd publikussá az e-mailcímedet, mert csak akkor tudnak válaszolni Neked! Baloldalt, az adataim módosítása alatt megteheted, hogy látszódjon.
Sziasztok!
Megvan valakinek a REJTVÉNYFALVA 2012/2 SZÁM?? Sörgős lenne, mert a beküldési határidő január 10.!!!!!!! Köszi előre is!Edus
Megvan valakinek a REJTVÉNYFALVA 2012/2 SZÁM?? Sörgős lenne, mert a beküldési határidő január 10.!!!!!!! Köszi előre is!Edus
Szép napot mindenkinek!
Szeretnék segítséget kérni a Füles Évkönyv 2013-as számában, 6.-oldalán indult egy nyereményjáték mellyel 20 ill. 500 ezer ft-ot lehet nyerni. Szükségem lenne a 2012/45., 46. és 47. számának a 8-9. oldalon közölt hasonló fejtörő megfejtésére. Köszönöm!!!
Szeretnék segítséget kérni a Füles Évkönyv 2013-as számában, 6.-oldalán indult egy nyereményjáték mellyel 20 ill. 500 ezer ft-ot lehet nyerni. Szükségem lenne a 2012/45., 46. és 47. számának a 8-9. oldalon közölt hasonló fejtörő megfejtésére. Köszönöm!!!
Sziasztok!
Megjelent egy számomra új rejtvényújság család, egymással közös pályázatok is vannak benne.
Női logika nov-január (2012.3. szám)
70 skandi dec-febr.(2012.4. szám)
77 plusz egy vicc jan-márc.(2013.1.szám)
123 plusz egy vicc nov-jan.(2012.4.szám)
Rejtvényfalva jan-márc.(2013.3.szám)
Mivel ezek nagyon drágák, összefognék valakikkel, hogy egymásnak megírnánk a megfejtéseket.
Én megvettem a Rejtvényfalvát, a megfejtéseit tudom küldeni.
Köszi:Edus
Megjelent egy számomra új rejtvényújság család, egymással közös pályázatok is vannak benne.
Női logika nov-január (2012.3. szám)
70 skandi dec-febr.(2012.4. szám)
77 plusz egy vicc jan-márc.(2013.1.szám)
123 plusz egy vicc nov-jan.(2012.4.szám)
Rejtvényfalva jan-márc.(2013.3.szám)
Mivel ezek nagyon drágák, összefognék valakikkel, hogy egymásnak megírnánk a megfejtéseket.
Én megvettem a Rejtvényfalvát, a megfejtéseit tudom küldeni.
Köszi:Edus
73.old. 1.Angol,2.Természetismeret, 3.Nyelvtan, 4.Ének, 5.Fizika. 6-7.old.Gárdonyi Géza
Nekem is szükségem lenne a 73. oldali megfejtésre, csak az hiányzik... Valaki tudna segíteni????
Köszi