Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 149 oldal |
Ne aggódjatok a mozijegyek miatt. A Twilightosra semmi város nem volt írva, bármelyik Cinema Cityben be lehetett váltani.
Nektek müködik a Cokén az autó tervező? Én nem tudom elmenteni, és továbbküldeni...
Sziasztok!
Lenne cserére debreceni, szegedi, miskolci, 2 pár Pécsi Step Up mozijegy, nagyon szeretnék cserébe 1 páros Győrit, hogy a gyermekeim is elmehessenek, meg én is a párommal.
Lenne cserére debreceni, szegedi, miskolci, 2 pár Pécsi Step Up mozijegy, nagyon szeretnék cserébe 1 páros Győrit, hogy a gyermekeim is elmehessenek, meg én is a párommal.
Köszi!
" alt="
">
Igen,én is 1 pontot raktam fel csak,mert láttam,hogy nincs is annyi nyertes se Debrecenben,se Miskolcon,amennyinek kellene már lenni.A lányom kitalálta,hogy elmennének a barátjával,hát szereztem nekik hozzá jegyet!
" alt="
">
Mailt még nem kaptam,de akkor gondolom majd hétfőn.

Igen,én is 1 pontot raktam fel csak,mert láttam,hogy nincs is annyi nyertes se Debrecenben,se Miskolcon,amennyinek kellene már lenni.A lányom kitalálta,hogy elmennének a barátjával,hát szereztem nekik hozzá jegyet!

Mailt még nem kaptam,de akkor gondolom majd hétfőn.
eddig ugy volt hogy küldtek egy email benne hogy hol és mikor kell jelentkezned a neveddel és email címeddel a moziban
" alt="
">
én meg szegedit szeretem volna nyerni de éjjel valamiért debrecenit nyomhattam ?
" alt="
"> ja és 1 ponttal!!
" alt="
">

én meg szegedit szeretem volna nyerni de éjjel valamiért debrecenit nyomhattam ?

A Step up 3 3D premierje minden moziban ugyanakkor van,tehát 26-án?Illetve az volna a kérdésem,hogy ezeket a mozijegyeket is kiküldik lakcímre,vagy majd nevet kell mondani a pénztárnál?

sada Hozzászólás - 2010. augusztus 18. :: 08:58
Lehet, hogy 10 pontért.
edus0420 Hozzászólás - 2010. augusztus 18. :: 08:57
Akkor mit kezdek itt az én kis tétjeimmel....Kíváncsi lennék, hogy mennyiért vitték el. Ha valaki közülünk, akkor megírná?
törpi Hozzászólás - 2010. augusztus 18. :: 08:49
megint tettem fel a Coke laptopért 4665 pontot és ismét nem nyertem
" alt="
">
Lehet, hogy 10 pontért.
edus0420 Hozzászólás - 2010. augusztus 18. :: 08:57
Akkor mit kezdek itt az én kis tétjeimmel....Kíváncsi lennék, hogy mennyiért vitték el. Ha valaki közülünk, akkor megírná?
törpi Hozzászólás - 2010. augusztus 18. :: 08:49
megint tettem fel a Coke laptopért 4665 pontot és ismét nem nyertem

Coke kódért keresek: Tesco Ariel/Lenor/ Dreft/Floriol blokk, Vanish blokk, Medve kódot.
Nyerj jegyet EMINEM new york-i koncertjére!
Gyűjtsd a pontjaidat és nyerd meg a koncerbelépőt EMINEM szeptember 13-i new york-i koncertjére!
A nyeremény a belépő mellett a repülőutat és a szállást is magában foglalja. Régi típusú útlevél esetén vízum szükséges, új típusú (EU) útlevél esetén ESTA nyomtatványt kell kitölteni. Az ügyintézéssel kapcsolatos költségek a nyertest terhelik!
A nyereményjáték augusztus 16-tól 29-ig tart.
Gyűjtsd a pontjaidat és nyerd meg a koncerbelépőt EMINEM szeptember 13-i new york-i koncertjére!
A nyeremény a belépő mellett a repülőutat és a szállást is magában foglalja. Régi típusú útlevél esetén vízum szükséges, új típusú (EU) útlevél esetén ESTA nyomtatványt kell kitölteni. Az ügyintézéssel kapcsolatos költségek a nyertest terhelik!
A nyereményjáték augusztus 16-tól 29-ig tart.
http://www.youtube.com/watch?v=DlupHmRg1cI
Coke kódokat piroskára cserélnék.
Jacobs kodjaimat coke ra cserélném
Van 576 pontom feltöltve a coke-on, át lehet írni az adatokat, Tesco gyűjtsd a kilókat blokkokat szeretnék. Most megyek, holnap jövök.
Van sok Coke kódom.
Ami érdekel: Tesco Ariel/Lenor/Floriol blokk, Vanish blokk, Medve kód, Pilóta csomi, nyereménytárgyak
De mindent meghallgatok
" alt="
">
Ami érdekel: Tesco Ariel/Lenor/Floriol blokk, Vanish blokk, Medve kód, Pilóta csomi, nyereménytárgyak
De mindent meghallgatok

Kérlek ne dobd el a kupakot!
Kupakgyűjtő helyek országos listája jótékony célra!
http://szebbelet-szebbelet.blogspot.com/
Kupakgyűjtő helyek országos listája jótékony célra!
http://szebbelet-szebbelet.blogspot.com/
1 db 3L Tesco-lenor blok.
Ki mennyi coke kupakot adna érte?
Ki mennyi coke kupakot adna érte?
Tesco Ariel/Lenorr blokkot is keresek.
30 Coke-ot adnék egy Mol maciért...
Nagyon kéne.
Nagyon kéne.
Barbara84!
Írtam, remélem el is küldi a freemail.
-------------------------------------------------
--------------------------------------------------