Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 320 oldal |
Az a pölöskei? Nem azzal nem játszottam. Én csak az 50 darab nyereményből egyet szerettelm volna... na de most már mindegy.
fozo.gabi, én meg azt hittem a kenutútára hajtassz!
" alt="
">
" alt="
">Paintuci semmi gáz. Nagyon szerettem volna Robbie W. koncertre menni (többieknek: köszi, nem szeretnék jegyet venni
" alt="
"> ) Nincsen semmi bajom a nyeremények értékesítésével, tehát nem ez a gond, hogy látom, sorra értékesítik a megnyert jegyet-jegyeket. Bár nem jó érzés, úgy hogy én az istenért nem kaptam sms-t. Pedig volt itthon még a tavalyi xboxos játékból is rexona termék, de direkt ezért vettem két pályázatot és bíztam benne, hogy Fortuna kedves lesz velem, hisz nekem ezen a koncerten ott kell lennem. De úgy látszik, hogy nem. ...és még pótnyertes sem vagyok és persze a pótnyertesek is sorra írják be, hogy jegyet eladják.
Mégegyszer hangsúlyozom, nincsen bajom azzal, hogy a nyertesek eladják a jegyet, hisz én is játszom facen is sziget jegyekért azért ha összejön eladjam, csak Fortunával pörölök...
" alt="
"> ) Nincsen semmi bajom a nyeremények értékesítésével, tehát nem ez a gond, hogy látom, sorra értékesítik a megnyert jegyet-jegyeket. Bár nem jó érzés, úgy hogy én az istenért nem kaptam sms-t. Pedig volt itthon még a tavalyi xboxos játékból is rexona termék, de direkt ezért vettem két pályázatot és bíztam benne, hogy Fortuna kedves lesz velem, hisz nekem ezen a koncerten ott kell lennem. De úgy látszik, hogy nem. ...és még pótnyertes sem vagyok és persze a pótnyertesek is sorra írják be, hogy jegyet eladják.
Mégegyszer hangsúlyozom, nincsen bajom azzal, hogy a nyertesek eladják a jegyet, hisz én is játszom facen is sziget jegyekért azért ha összejön eladjam, csak Fortunával pörölök...
Kedves Fortuna!
Nagyon megfeledkeztél rólam.Néha gondolj rám is.
Nagyon megfeledkeztél rólam.Néha gondolj rám is.
Juj mi történt?
" alt="
">
" alt="
">hát Fortuna elég hülye humorod van
" alt="
">
" alt="
">Fortuna most velünk lehetne pénznyereménybe(vagy munkahelyet a férjemnek
" alt="
">
" alt="
">A szokásos pénz-autó nyereményen kívül amit nagyon de nagyon szeretnék az egy bizonyos élmény amit hétfőn sorsolnak. plííííííííz
" alt="
">
" alt="
">Fortunácska ! Nagyon hűtlen lettél hozzám,felém is jöhetnél !
Nem nyerni szeretnék most, bár az sem jönne rosszul. Most a tökéletes székesfehérvári 4 szobás otthon megtalálásához kérem Fortuna segítségét.
Úgy nyernék már végre valami komolyabb pénznyereményt!
" alt="
"> Amit nyerek, azok általában még viszik is a pénzt!
" alt="
">
" alt="
"> Amit nyerek, azok általában még viszik is a pénzt!
" alt="
">Köszönöm szépen Fortunàm!!!! Bàr még nem kaptam e-mailt, de a garnier nyerteslistàn fent vagyok... Ez volt az àlmom.... :-)
Jó ideje nem nyertem Fortuna ràmkacsinthatna a cerbonàval
" alt="
">
" alt="
">Fortuna! Légyszi holnap és holnapután gondolj rám is .
Garnierrel repülőjegyet!! Köszönöm Fortuna, ha gondolsz ràm... :-)
Már megint mostohagyerek vagyok.
A héten lesz egy sorsolás, aminek az egyik ajándék 🎁 nak, nagyon szeretnék örülni, de tényleg!
A héten lesz egy sorsolás, aminek az egyik ajándék 🎁 nak, nagyon szeretnék örülni, de tényleg!
Pénz autó nekem is jöhet!
" alt="
">
" alt="
">Én pedig beleférnék a Fiat Cinquecentoba..
" alt="
">
" alt="
">Ràm férne egy nagyobb pénznyeremény
" alt="
"> vagy egy jó csontkovàcs
" alt="
">
" alt="
"> vagy egy jó csontkovàcs
" alt="
">Bora-Bora