Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 9172 oldal |
Knorr feltöltés már nem lehetséges ? " alt="">
Nekem AP és a számok, ahogy kell, asztali gépről. Simán elfogadta.
jojó, így nem fogadja el nekem. Asztali gépen próbáltam, de majd telefonon is megpróbálom.
APA00034578
Sziasztok. A KitKat nem fogadja el az AP kódot. Szerintük az AP0123456 vagy AP01234567. Ti hogy adtátok meg?
Másnak sem tartalmaz felhasználhatósági érvénytartamot és sorszámot a SCREVO - DREHER24 wellness nyeremény?
A Henkel-Rossmann flakongyűjtő játékon aki elérte a 200 szavazatot kapott már értesítést a garantált ajándékról?
Ha ugyanolyan értékű az ajándékcsomag és az utalvány, miért baj a helyettesítés? Én pl. az utalványnak még jobban is örülnék. " alt="">
Vagyis egyesek szószt kaptak, mások pedig utalványt?
Nem csak szószt
exido, kirri, a jsz-ban írt összes szószt megkaptátok és még az 5000 Ft-os Spar kártyát is?
Mi is megkaptuk a szószokat is, pedig nekünk is azt írták nem tudják beszerezni
Én megkaptam a szószokat is. Összesen öt üveg.
Elcserélem az utalványra.
Elcserélem az utalványra.
PPP
a férjem is így kapta, hogy a szószok helyett jött az utalvány. Én is így értelmeztem, hogy azért a többi szósz küldik csak a szójaszószt nem. Tényleg fura, hogy nem tudják küldeni a termékeket. Oké, még a szójaszósz előfordulhat, de hogy egyiket sem?...
a férjem is így kapta, hogy a szószok helyett jött az utalvány. Én is így értelmeztem, hogy azért a többi szósz küldik csak a szójaszószt nem. Tényleg fura, hogy nem tudják küldeni a termékeket. Oké, még a szójaszósz előfordulhat, de hogy egyiket sem?...
"Elnézésüket kérjük, azonban a nyereménycsomagból a Kikkoman szójaszószokat nem fogjuk tudni biztosítani Önök számára."
Én úgy gondoltam a BBQ és a marináló szósz attól függetlenül jön. Ha már Kikkoman játék volt... Vicces , hogy nem áll rendelkezésre.
Én úgy gondoltam a BBQ és a marináló szósz attól függetlenül jön. Ha már Kikkoman játék volt... Vicces , hogy nem áll rendelkezésre.
PPP, én is így kaptam tegnap. Szerintem fölösleges írni, mert hetekkel ezelőtt küldtek egy e-mailt, h a szószok helyett 1 db 5000 Ft-os Spar kártyát fognak küldeni.
Kikkoman napi nyereményt kaptam, talán a bűvös 90. napon. Tornazsák helyett bevásárlószatyorral, 5 féle szósz helyett egy 5ezres vásárlási utalvánnyal. Járt még így valaki? Írjak nekik? (Super11 Creative Zrt)
Bocs, rosszul íratm 10.20-án nyertem. " alt="">
Sziasztok! Nyertem Spar Starbucks napit 10.10-én. Beküldtem a blokkot de nem találom a nevem a listában, igaz összesen 60 db azonnali nyeremény volt, én kevesebb nevet látok ennél. Nyert valamelyikőtök napi ajándékot? Ha igen, blokk feltöltést követően mennyi idő múlva kaptatok visszajelzést? Köszi.
jojó! Szivi " alt="">