Sziasztok!
A Penny játékra nem tudok regisztrálni.

" alt="

">
Lehet, hogy el van rejtve valahol a Borsodi jsz-ban, de nem leltem olyan kitételt, hogy a Spar különdíjasoknak blokkot is be kell mutatni.
Ha nem kell, akkor érdemes mindig a Spar-t jelölni, hátha bejön a különdíj...
Olyan jó lenne, ha még töltenének fel a Nestlére valami csokicsomagot, mint a múltkor! Esélytelen szerintem, de azért értékelném.
A Tesco Clubcard QR-kód beolvasós játék is behalt, nem adja fel a QR-kód beolvasási lehetőséget...
A Penny 5ezres játékra nem tudok regisztrálni, nem jön megerősítő e-mail...
Köszi! Most ránéztem,ide is utaltak,akkor megoldódott. Hiába sok a gondom,már nem tudom követni mi hogyan volt
törpi
nekünk ma írták jóvá a 30.000Ftos Milka nyereményt.
A Milka húsvéti játékán lehetett nyerni 30000 ft-nyi utalást. Azt már utalták? Most jutott eszembe ide még nem ért.Kellett küldeni bankszámlaszámot? Mert hirtelen azt sem látom,hol a nyerő e-mail róla
WeghA jött a friss válasz:
Kedves Játékosunk!
A nyereményedet a szükséges adatok megadása után, a játék lezárását követően 90 napon belül, voucher formájában, e-mailben kapod meg, legkésőbb 2026. szeptember 15-ig.
Weber
Szerintem ha visszaigényeltél akkor nem játszhattál. De lehet, hogy én értettem félre.
Vágási 2.0
A játék GY.Í.K részénél bármilyen terméket írnak... Mindenesetre érdekesnek tartanám, ha csak az olívaolaj játszana.
WeghA én ezt a választ kaptam tőlük erre (amúgy röhej online kódot ilyen nehéz kiküldeni!):
A nyereményedet a játékszabályzatban leírtaknak megfelelően fogod megkapni.
Üdv,
a Milka csapata
A milka a 4500Ft-os wolt kupont mikor hogy küldi?
Spar - Floriol (Screvo)
A jsz-ban csak 2 termék van (olivaolaj), a képen étolaj (?) is.
Érdekes... Valamit elcsesztek szkrevóék.
ZsuVi !
Éjfélkor elérhető volt! Csak azonnal elfogyott .Ha azt láttad hogy nem elérhető frissíteni kellett volna az oldalad ha előre beléptél. Csak így működött .
ZsuVi pont éjfélkor tették fel , 00:01 kor már nem volt botmixer ( bár egyik az enyém).
Van olyan aki úgy nyert a Whiskas játékon, hogy vissza is igényelte mellette az árát a terméknek?
Azt normálisnak tartjátok, hogy a Nestlé játék ajándékai éjjel 1-kir még nem voltak elérhetőek, de hajnali 4-re már minden elfogyott? 🤔
Azt normálisnak tartjátok, hogy a Nestlé játék ajándékai éjjel 1-kir még nem voltak elérhetőek, de hajnali 4-re már minden elfogyott? 🤔
A Milka húsvéti játékán lehetett nyerni 30000 ft-nyi utalást. Azt már utalták? Most jutott eszembe ide még nem ért
Állatkerti jegyeket a pontbeváltás után néhány nappal megküldték.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások