Archivum - Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 1789 oldal |
stellaj, köszi akkor úgy küldöm.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Evelin,
ezt a játékot is a Mobilpont szervezi, aki a Kleopátrás Henkel játékot is, ahol Ti is, mi is nyertünk.
Én bent voltam anno náluk, megőrizték a beküldött elsőbbségis blokkokat, tehát a hévízi nyereményhez szépen elővették. Egy percig sem akadékoskodtak. Én anno a másolatot tettem el, de arra sem volt szükség!
ezt a játékot is a Mobilpont szervezi, aki a Kleopátrás Henkel játékot is, ahol Ti is, mi is nyertünk.
Én bent voltam anno náluk, megőrizték a beküldött elsőbbségis blokkokat, tehát a hévízi nyereményhez szépen elővették. Egy percig sem akadékoskodtak. Én anno a másolatot tettem el, de arra sem volt szükség!Match játék: szerintem aki nyert elsőbbségi nyereményt annak a blokk másolatát érdemes beküldeni, mert ha a fődíjat nyeri meg ott kell az eredeti blokk.
A Match oldalán találtam az alábbit:
"Blokkját feltétlenül őrizze meg a 2007. 07.11-én tartandó sorsolásig."
Ti is így gondoljátok? Nem tudok elérhetőségi telefonszámot, ahol meg lehetne kérdezni.
Érdekes ott azt írja hogy a játék 05. 07-én indult, de ki tudott róla eddig?
A Match oldalán találtam az alábbit:
"Blokkját feltétlenül őrizze meg a 2007. 07.11-én tartandó sorsolásig."
Ti is így gondoljátok? Nem tudok elérhetőségi telefonszámot, ahol meg lehetne kérdezni.
Érdekes ott azt írja hogy a játék 05. 07-én indult, de ki tudott róla eddig?
vadaska
Köszönöm, megtaláltam, hogy hol lehet megnézni, és tényleg nem nyertem!
Köszönöm, megtaláltam, hogy hol lehet megnézni, és tényleg nem nyertem!

szabcsina!
Ha az előző heti játékos könyv bemutatóját megkeresed a honlapon, akkor ott megtalálod a helyes megfejtést és a nyertesek nevét is. A keresőbe írd be a könyv címét, a múlt héten ha jól emlékszem: Egy örökösnő vallomásai, és ott le tudod ellenőrizni.
Ha az előző heti játékos könyv bemutatóját megkeresed a honlapon, akkor ott megtalálod a helyes megfejtést és a nyertesek nevét is. A keresőbe írd be a könyv címét, a múlt héten ha jól emlékszem: Egy örökösnő vallomásai, és ott le tudod ellenőrizni.
vadaska, kitko
Köszönöm!?
Ezek szerint nem nyertem!!!
Köszönöm!?
Ezek szerint nem nyertem!!!

Szabcsina!
Én már nyertem velük régebben, azt hiszem még aznap vagy másnap küldtek mailt, amiben megírják hogy hol veheted át, ill. ha nem tudod személyesen átvenni akkor kérik a címedet és kipostázzák. egy héten belül meg is érkezik.
Én már nyertem velük régebben, azt hiszem még aznap vagy másnap küldtek mailt, amiben megírják hogy hol veheted át, ill. ha nem tudod személyesen átvenni akkor kérik a címedet és kipostázzák. egy héten belül meg is érkezik.
Szabcsina!
Eddig kétszer nyertem, mindig hétfőn délután jött egy e-mail, hogy nyertem, és Pesten veszem-e át, cím mellékelve, vagy kérem a házhozszállítást. Mivel én vidéki vagyok, megírtam a címem, és mind a két alkalommal szerdán már itt is volt a könyv.
Eddig kétszer nyertem, mindig hétfőn délután jött egy e-mail, hogy nyertem, és Pesten veszem-e át, cím mellékelve, vagy kérem a házhozszállítást. Mivel én vidéki vagyok, megírtam a címem, és mind a két alkalommal szerdán már itt is volt a könyv.
szamimami Hozzászólás - 2007. május 24. :: 10:55
Törpi! Hol találtad, hogy a coopnál is lesz?
:-)
törpi Hozzászólás - 2007. május 23. :: 21:54
szívesen
goldwoman Hozzászólás - 2007. május 23. :: 21:52
törpi
köszi!
törpi Hozzászólás - 2007. május 23. :: 21:51
goldwoman : 30-ától a Coop-ban is nyer az első 200 beküldő!
goldwoman Hozzászólás - 2007. május 23. :: 21:49
Csak a Match-ban lehet vásárolni a Henkel játékban a strandszettért?
Törpi! Hol találtad, hogy a coopnál is lesz?
:-)
törpi Hozzászólás - 2007. május 23. :: 21:54
szívesen
goldwoman Hozzászólás - 2007. május 23. :: 21:52
törpi
köszi!
törpi Hozzászólás - 2007. május 23. :: 21:51
goldwoman : 30-ától a Coop-ban is nyer az első 200 beküldő!
goldwoman Hozzászólás - 2007. május 23. :: 21:49
Csak a Match-ban lehet vásárolni a Henkel játékban a strandszettért?
Aki nyert már a fokuszonline.hu-n könyvet,attól kérdezném hogy mikor értesítik?Mindig hétfőn sorsolnak, de senkit sem láttam, hogy beírta volna, hogy nyert!
Előre is köszi
Előre is köszi
törpi:
Tudnáál bővebbet is mondani erről a Coop-os dologról? Vagy esetleg meg tudod adni a forrást? ( Coop-Henkel játék )
Előre is köszi!
Tudnáál bővebbet is mondani erről a Coop-os dologról? Vagy esetleg meg tudod adni a forrást? ( Coop-Henkel játék )
Előre is köszi!
ttildi
Szivesen
Szivesen
én itt találtam a legolcsóbb bélyegzőket:
http://rchu-shop.colop.com/hu
http://rchu-shop.colop.com/hu
Köszönöm Évike!
igen! téritvénnyel küldték a kismackót!
Nem tudja valaki, a Kismackó társast tértivevénnyel küldték?
Kapott már valaki dm-gillettes telcsit? Vagy beszélt esetleg velük valaki? Eléggé elhúzzák az időt nem?
Birka7: május 21-én ért véget a játék. Gondolom a gyorsaságit is csak azután kezdik postázni. A decemberi szemspirál (szintén gyorsasági) és valamikor márciusban érkezett meg.
Hali! valaki tud valamit a dm- palette játék nyerteseiről? No mert volt gyorsasági is!

Nem vettem észre, köszi a segítséget.