a pottyos jol lejaratja magat ezzel a turo bonbonnal. ma a Savoya parkban pl. deltol indult a jatek, de egy orakor nem voltak golyocskak, amiket ki kellett volna huzni... igy aztan SSSAJNOSSS nem tudtak ajandekot adni. potyara kidobtam 600 ft-ot, es nekem a bonbon nem is jon be!
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 511 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Hát az biztos, hogy nem volt belőle sok, meg egyébként is, szerintem sokan mostanában - hasonlóan hozzám - érték volna el a bűvös 500 pontos határt, így meg már nem lett volna nekik "kifizetődő".
Évi25!
Szerintem elméletileg lehetséges, hogy összejött az 500pont, és gondolom csak 1-2db könyvük volt, ami így el is fogyhatott.
Szerintem elméletileg lehetséges, hogy összejött az 500pont, és gondolom csak 1-2db könyvük volt, ami így el is fogyhatott.
Láttátok, hogy a Mivi webshop ajádékai közül eltűnt az 500 pontos könyv
? Már csak 60 pontom hiányzott hozzá
! Volt vajon egyáltalán olyan, akinek már összejött 500 pont?!
? Már csak 60 pontom hiányzott hozzá
! Volt vajon egyáltalán olyan, akinek már összejött 500 pont?!garnier pályázatot nekem se találták, de nemtudom várjak-e hogy lesz valami kárpótlás vagy küldjem be postán következő periódusban. szeintetek?
Nagyon régen volt vk-os játékuk. Még élt a Lili. Min. 5 éve.
Szerintem Chappi rengeteg volt felgyűlve a kamrákban.
Nem is emlékszem, hogy volt-e ilyen játék. Ha volt is nagyon régen lehetett.
Nem is emlékszem, hogy volt-e ilyen játék. Ha volt is nagyon régen lehetett.
GO-nál első héten még alig játszott vki.
A gyűjtásek sem indultak be.
Nestléhez akár 100ezer pályázat is beérkezik, lutri, kinek jön be....
A gyűjtásek sem indultak be.
Nestléhez akár 100ezer pályázat is beérkezik, lutri, kinek jön be....
mondjuk az is igaz,hogy a NEstlére már több,mint 100 pályázatot küldtem és nem nyertem,tavaly ennek az egyharmadát küldtem és lett fémtáblám,ill. utazásom is. Szerintem nagy adag szerencse kell hozzá,mint a Go .-hoz. Első héten nyertünk 7 utalványt,azóta csak eggyet.

Nem tudom, hogy milyen formában van a nyerteslistájuk, de azt tudom, hogy még abc sorban sincsenek a nevek rajta.
Egy ismerősőm 8 pályázatot küldött be és nyert egy csomagot.
AZ ÚGY MÁR tényleg gáz. én 4 vagy 5 pályázatot küldtem,de ezek után a telefont sem pazarlom rájuk. ráadásul szaftos falatokból rakom össze a pályázatot,mert a cicusaimat etetem vele.
Az ismerősöm kért,de nem kapott tegnap reggel óta várja.
evinamzi: miért nem hívod fel Őket és kérsz tőlük nyerteslistát? lehet,hogy küldenek e-mailban. nekem volt már ilyen és küldött a DARLING,GYERMELYI GOURMET GOLD(NESTLÉ)
Van egy hírem:
Az egyik ismerősömnek állateledel boltja van.70 chappi pályázatot küldött be.Én 30-at,valaki a fórumba írta,hogy 20.at.Egyikünk se nyert semmit.Szerintetek,hogy lehet?Szeretném látni azt a nyertes listát.
Az,hogy mi 20-30-al nem nyerünk még hihető,de 70-nel egyet se?
Az egyik ismerősömnek állateledel boltja van.70 chappi pályázatot küldött be.Én 30-at,valaki a fórumba írta,hogy 20.at.Egyikünk se nyert semmit.Szerintetek,hogy lehet?Szeretném látni azt a nyertes listát.
Az,hogy mi 20-30-al nem nyerünk még hihető,de 70-nel egyet se?
Viki, ördöglakat, én is Lakatos Erika névre kaptam, de a tartalma nekem szólt (név szerint felsorolva benne a család). Szerintem véletlenül az összes levél megszólítása ugyanaz. De írtam neki, hogy én én vagyok, elnézést kért - amúgy minden stimmelt.
Várszegi Viki: átküldenéd a levelet, amit a Garniertől kaptál, mert én vagyok Lakatos Erika.
Előre is köszi.
Előre is köszi.
Ennyi negatívum egy nap alatt

Smile,ez van nálunk is

Még javában tartana a minden ötödik nyer csokis játék,eddig elég sokat nyertünk is vele,de a környékbeli boltokban már csak sima csokit hoznak,az akciósból nincs.