Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 319 oldal |
Hogyan lehet táskát nyerni a Pallmall-al?
Sziasztok!
Segítene nekem valaki? Nem tudom hogyan tovább. A munkaruhát visszavittem. E-mailt nem kaptam.
Segítene nekem valaki? Nem tudom hogyan tovább. A munkaruhát visszavittem. E-mailt nem kaptam.
Telefonáltam a söröspohárkészlet miatt. Nagyon kedves volt a hölgy, mondta hogy azonnal-rögtön intézkedik, valószínű, hogy a futárok kavartak valamit.
és még mindig nem megy,de nem gond ,mert már kész a játék,csa bosszant.remélem mire kell addigra jó lesz.
szia.explorert használok..
Használj explorer böngészőt,lehet mozzillával nem megy,szerintem+operával se nagyon!
köszi,akkor nálam van a gond,csak nem tudom mi.
Nekem igen.
Rákattolok a pall mall oldalra és nem csinál semmit.nektek jó?
sziasztok! én még mindig az első fordulóban vagyok, ahol megvannak a tárgyak, és annyi. Már nagyon ideges kezdek lenni. Segítsetek légyszi!!!
valaki segítsen mert beleőrülök
Tudna segíteni valaki? Azt hiszem már minden helyszínen jártam, minden lehetségeset összeszedtem és átadtam, de még sem e-mail, sem telefon.... Hogyan tovább? Előre is köszi!
sikerült?
ez a mostani forduló furcsán ér véget, az e-mail után nem történt semmi egy jó darabig, akkor minden helyszínt újra végigkattintottam és akkor nagy sokára kiíírta, hogy vége stbstb
ez a mostani forduló furcsán ér véget, az e-mail után nem történt semmi egy jó darabig, akkor minden helyszínt újra végigkattintottam és akkor nagy sokára kiíírta, hogy vége stbstb
Vajon mikor lesznek meg a táska nyertesek?
kriszty
Ha írtál volna nekem segítettem volna. Ha nem jutottál előbbre még mindíg írhatsz. Én sajnos most nem tudok neked írni mert egy olyan gépről netezek ami ha rákattintok a névre mindíg valami hibát ír ki, és nem engedi megnézni az emailcímet.
Ha írtál volna nekem segítettem volna. Ha nem jutottál előbbre még mindíg írhatsz. Én sajnos most nem tudok neked írni mert egy olyan gépről netezek ami ha rákattintok a névre mindíg valami hibát ír ki, és nem engedi megnézni az emailcímet.
Köszönöm a semmilyen segítséget...
Nem tudom mikor van vége a fordulónak! Tényleg kell kapnom egy e-mailt is? Áron és a magándetektivek még most elküldik az eredményt, vagy csak a köv. fordulóban?
Marty04
Írtam neked! Fontos!
Írtam neked! Fontos!
Én is a magánnyomozósnál akadtam el.

bednarik : köszi, akkor játszom is :p