Biztosan mindenki hallott már az ún. kattintós oldalakról, ahol reklámokra kell kattintanunk, és ezért pénzt kapunk. Most egy ilyen oldalt mutatnék be, ami szerintem egész jól fizet, reklámonként egy dollárt . A kifizetés Paypalra vagy Alertpayra történik.
http://www.richptc.com/index.php?ref=attyla999

A Garagestore budapesti üzleteibe folyamatosan keresünk
érettségivel rendelkező eladókat (fiúkat-lányokat), üzletvezetőket!
Elvárások:
- kiváló kommunikációs készség
- erős munkabírás
- csapatjátékos
- pozitív hozzáállás
- határozottság
- megbízható precíz munkavégzés
Előny:
- kereskedelmi végzettség
- angol vagy spanyol nyelvtudás
- gyakorlati tapasztalat
Egyéb munkalehetőségek:
- kirakatrendezői állásra is várjuk a jelentkezéseket
- textil szitanyomásban jártas munkatársat keresünk
Kizárólag fényképes önéletrajzokkal való
jelentkezéseket várunk a garagestore.hu@gmail.com
e-mail címre!
Ha valamelyik ismerősödet érdekelheti az állásajánlat
küldd tovább neki ezt az e-mailt!
Köszönjük segítségedet!
Üdvözlettel: Garagestore csapata
felhozom újra ezt a topicot, szerintem még sokakat érdekel, hogyan tudják akár felére csökkenteni háztartásuk, vállalkozásuk vízfogyasztását.
MENNYI PÉNZT SZÁNNÁL ARRA, HOGY HÁZTARTÁSOD VÍZFOGYASZTÁSÁT AKÁR 50%-AL LECSÖKKENTSD?
Mondjuk 940ft-ot megérne neked?
Mailben küldöm a tájékoztatót.
Helló Horton15! Ha segítesz ezekben a paypal-egold izékben; ha ezek az internetes bankszámlák ingyenesek, szívesen regizek az ajánlásod alatt!

" alt="

"> Neked melyik szolgáltató alatt van bankszámlád? Dobj meg egy emaillel, lécci!

" alt="

">
A tavmunkaklubról szeretnék egy pár szót mondani!!!! Először is NEM!!!!!!!!!!! Semmi esetre se regisztráljon és fizessen be pénzt senki, mert ez egy akkora marhaság. Én személyesen elég rendesen meg lettem vele vezetve! Befizettem a pénzt, dolgoztam mint a marha, és kerestem 25000 ft-ot, amit azóta sem láttam. Az a vicc az egészben, hogy még adópapírt is küldtek, csak éppen a pénzt felejtették el kifizetni!!! Úgyhogy mindenkit óva intek ezektől a csalóktól!!!
Ha érdekel egy lehetőség, amivel jelentős megtakarítást érhetsz el a vízfogyasztásodban, és amivel igény esetén még kereshetsz is, dobj egy mailt és küldöm a tájékoztatót.
Ide is beírom, ha nem gond:
Barátnőmnek keresek Szegeden főállást!eladói stb...
nagyon fontos!!!Köszi

" alt="

">
Én Budapesten keresek 4-6 órai délutáni melót. Már 2 hónapja. Az internetes munkáktól tartok.Itthoni munkát is szívesen elválalnék.Sajna nem találok nagyon nehéz találni!
Álláslehetőség:
BOLTVEZETŐI VÉGZETTSÉGGEL KERESEK ELADÓT A BABABOLTUNKBA AUGUSZTUS 3-TÓL NAPI 8 ÓRÁBAN ZALAEGERSZEGRE.
CSAK ÜZLETVEZETŐI VÉGZETTSÉGGEL TUDUNK ALKALMAZNI, MIVEL A FELTÉTELEK EZT TESZIK LEHETŐVÉ.
JELENTEKZNI A KÖVETKEZŐ CÍMEN FÉNYKÉPES ÖNÉLETRAJZZAL LEHET: giro2000@t-online.hu
Elsősorban start-kártyás, vagy nyugdíjas, rokkant nyugdíjas hölgyek jelentkezését várom
Szép napot Mindenkinek! Gólyahír Pelenkabolt
(Hátha segítség valakinek, az IWIW-en találtam)
ahogy nézem ez inkább a kérőjel a topik címében :/
S ez munka?

" alt="

">
http://www.blog_szebbelet.abbcenter.com/?id=10004
"Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha."
Amennyiben még nem olvastál hasonló típusú levelet, most feltétlenül
tedd meg, ugyanis egy hatalmas lehetőség áll most előtted.
Hosszú keresgélés után bukkantam rá erre a honlapra, amely egy
különlegesnek látszó lehetőséget kínál, és ha Te is ezt látnád benne,
amit én már azonnal látok, lenyűgözne téged is.
Regisztrálj ingyen köztelezettség nélkül.
/nyaralás is nyerhető de ahhoz már tenni kell/
Komoly munkát nem tud valaki? Komárom-Esztergom megyében Oroszlány-Tata-Tatabánya környéke v . Budaörs környéke, esetleg Budapest ...Kohómérnök vagyok, folyamatmérnöki, minőségügyi munka érdekelne...már nagyon unom, hogy alig hívnak be valahova

" alt="

">
Szia horton 15.
Engem érdekelne ez a pénzkereseti lehetőség, ha tényleg igy van ahogy irod, de mi az a paypal, e-gold vagy moneybookers account! irod, hogy ezek szükségesek hozzá ezt nem értem hogy mi kérlek segíts.
Erről hallott már valaki? Esetleg tapasztalat??
http://tavmunkaklub.hu/
horton
ez 100 hogy nem fizet

" alt="

">
befürödtünk sokan

" alt="

">
Te még hiszel ezekben?

" alt="

">
Persze

" alt="

">
Sziasztok! remek pénzkeresleti lehetőség! Regisztráltok, és a reklámok olvasásáért pénzt kapsz! Ez nem kamu! Egyik ismerősöm közel 1 milliót kapott ki 7 hónap után! Ez nem kamuszöveg!
Erre a linkre kattintva tudtok regisztrálni!
http://depacco.com/pages/index.php?refid=andrush0
6
Szükséges hozzá paypal, e-gold vagy moneybookers account!
Ezek után bejön a reklám oldal. Fenn a bal felső sarokban kiírja, hogy mennyit ér a reklám, és, hogy mennyi ideig kell "nézni". Minden reklám, amit e-mailben kapsz 10 eurót ér. Minden egyes reklámot 30 mp-ig kell nézni. 30 mp után kiírja, hogy jóváírták a reklámot, ezután már bezárhatod! A webirodádban (Depacco.com-on bejelentkezve) találhatsz időnként bannereket is ( mindig nézd meg a "Paid To Click" menüpontot) , ezekre kattintva 5 eurót fizetnek/darab! Naponta átlag 25-30 eurót lehet összeklikkelni, ami átszámítva kb. 7-8000 Ft.! Plusz, ha tovább ajánlod ezt megtöbszörözheted!
A Depacco -ra bejelentkezve mindig szemmel követheted aktuális számlaegyenleged ( "Transactions" menüpont ). Amint összegyűjtötted az 5000-et, a kifizetést több úton is kérheted. Az 5000 euró a minimum kifizetés, de nem kell megijedni, hiszen ezt gyorsan el lehet érni, mivel az alád regisztráltak után is kapsz 30 % jutalékot (3 EUR/reklám)!!! A 2. szint esetében pedig 15 %-ot (1,50 EUR/reklám)! Az első elért 5000 euró után már nincs alsó határa a kifizetéseknek. Legrosszabb esetben is, ha nincs regisztráltad, ez 6-7 hónap alatt összegyűlik. Átszámolva kb. másfél milliót jelent, ezért szerintem érdemes napi negyed órát foglalkoznod vele!
Nekem már több száz eurom van!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások