Mi az a Mentor?

Jah és azt láttátok, hogy a Mentort lehet az egérrel ide-oda tologatni? frappánsan összerakott oldal szvsz

Szokott még valami gubanc lenni a lipton7proba.hu oldallal? én már többször végigvittem (talán így jobbak az esélyeim?) és nix hiba. 1.29-es verzió az aktuális ahogy nézem...
ok

Hofi: ez a saját tapasztalatom, hogy csak akkor enged tovább ha sorban haladsz a kihuzogatással. Tehát figyelj a sorrendre!
A haladószint szókihúzogatósánál miért nem enged tovább?
Már legalább 10 szer beírtam és mégsem enged tovább. Mit tegyek?

lipton 7 próba kódokért, balaton kódot kérek.
Sziasztok!
A lipton7proba.hu-t a mai napig fejlesztik, tán új játékok is lesznek benne? Ma láttam, hogy az 1.28-as verziójú oldal van kinn. (Jobb klikk az oldalon) Akinek nem az van, az frissítse az oldalt!
Köszi nektek, de nálunk kicsi a coop,ott még nincs akciós.
A tescoban és sparban meg csak fekete teán és zöld teán van. Azért erzentúl nyitott szemmel járok.

hofi: általában kisebb boltokban van, Coop CBA, egy külön displayen van, átküldöm neked a képet, ott látod hogy van az összes gyümisen marica.
Új Udvar Bp. Bécsi úti CBA-ban is van a gyümölcsös Liptonon matrica!
De jó lenne találni , egy ilyen tévedésből felmatricázottat!

én is láttam már gyümölcsösen is matricát.
Szóval nem csak a feketetea játszik,de lehet tévedésből maricázták fel azokat.

Márpedig nálunk tele van a gyümölcsös is matricával, majd csinálok róla egy fotót és elküldöm.
Csak a fekete teák játszanak,a gyümölcsösek nem.Legalábbis én úgy tudom.
hofi: nálunk a Coopban a gyümölcsösön is van. Epres, citromos, meg még volt valami gyümi de nem emlékszem.
hofi,van webes lipton kódom,írj,ha kell, a többit majd megbeszéljük!
még 1 picit vagyok,aztán este.
Hamarabb bekellett volna írnom, most sikerült!!!!
Már csak teát kell vennem ,hogy megint tudjak játszani

Kár ,hogy a gyümölcsöset szeretjük. Ráadásul az eddig beküldöttekkel sem nyertem

Hofi,dettó.Tiszta égés,hogy könnyedén végigszaladtam addig az összes kérdésen,ez meg kifog rajtam.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások