Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 243 oldal |
Penny: Két vásárlásból két sorsjegy, mindkettő kódos. 😊
Most sikerült töltenem Activiát
" alt="
">

Csatlakozom az Actíviához kapcsolódó bejegyzéshez. Mindenkinek így kellene hozzá állni!
Activia nagyon korrekt és segítőkész. Ma délután telefonon feltöltöttem egy blokkot, de az idő beállítását elrontottam, ráadásul közben félrenyomtam és elküldtem, mielőtt kijavíthattam volna. Írtam az Activia csapatának, 1 óra múlva jött a válasz, törölték a blokkomat és újra feltölthettem, a helyes adatokkal.
" alt="
">

Ahogy azt a nyertesek témában már említettem, nekem most a Hipp nagyon pozitív tapasztalat volt - a havi kvízjátékon megnyerhető ajándékcsomag pontos tartalmát nem láttam előre részletezve, de a több mint 10 db különböző fürdető, krém összesen kb. 20 eFt értékben felülmúlta a várakozásaimat, mint ahogy az is, hogy kedd kora esti értesítéssel már szerda délelőtt megkaptam a szép nagy csomagot. Minden szempontból maximálisan pozitív számomra!
" alt="
"> Mindenkinek sok hasonlóan pozitív élményt kívánok az idei évre is!
" alt="
">

Két vásárlásból lett két Penny kaparósom. Nagyon örülök, hogy mindkettőn kódot kapartam
" alt="
">, mert kimondottan csak a játék miatt mentem ma az üzletbe. Nem tudom, hogy a játék ideje alatt eljutok-e még a Pennybe, de annak már örülök, hogy legalább részt veszek a sorsoláson.

GOLDENBURG MasterClass Főzőiskolája
" alt="
"> piros pont a Gouldenburgnak, nálunk csak a Pennyben lehetett ilyen burgonyát venni, de amit vettem 1kg-os hálóban, azon nem volt PROMO kód. Írtam nekik a feltöltés előtt, azt írták, ha ez a helyzet, töltsem fel LOT számot. A könyvet szerettem volna, de ez is jó
" alt="
">

Ma délelőtt 10-kor feltöltött 3 Nagyi titka blokk már jóvá van írva!!
" alt="
">

Tegnap este írtam Pöttyöséknek Fb-on és már itt is a válasz
" alt="
">
Kedves Zsuzsa!
Köszönjük, hogy jeleztél te is, elnézést kérünk az eddigi kellemetlenségek miatt! 😕 Technikai problémák adódtak, de a hiba elhárult, próbáld újra léci. 😉
Köszönjük az eddigi türelmedet! ❤️
További szép napot kívánunk!
a Pöttyös csapata

Kedves Zsuzsa!
Köszönjük, hogy jeleztél te is, elnézést kérünk az eddigi kellemetlenségek miatt! 😕 Technikai problémák adódtak, de a hiba elhárult, próbáld újra léci. 😉
Köszönjük az eddigi türelmedet! ❤️
További szép napot kívánunk!
a Pöttyös csapata
Vasárnap nyertem 5000 vásárlási utalványt,tegnap délben Glossy játékon kenyérpirítót.Délután küldtem a blokk fotóját.Ma már megjött mindkettő!!! Hol élünk????? Csak ámulok és bámulok!!!!! Semmi 90 nap???
https://www.feldobox.hu/oldal/Kozlemeny
(Az utolsó kettő igaz negatív.)
Jó ez a burger játék csak az a baj vele 500ftos blokkot lehet találni, meg a maxxon csinálja.
Akkor elcseszték a matricás szóróanyag hátulját.
Köszönöm pappocs
" alt="
"> ,örülök,hogy segítettem !!! Minden jót kívánok !
" alt="
">

Nagyon pozitív Jojó Lidl- Milka vásárlása! Jól esett a segítsége/ kedvessége!
Feri
Az Intersparban ki van írva nagy táblán, hogy a karácsonyi édességekre is fel lehet használni!
Az Intersparban ki van írva nagy táblán, hogy a karácsonyi édességekre is fel lehet használni!
Lidl - Milka
A rendszer első körben is kéri a nyugtaszámot. Nó mór dupla feltöltés.
Spar - 25%-os matrica
Azt írja a hátulján,hogy karácsonyi édességekre nem lehet felhasználni de a tibi szaloncukorra mégis.
A rendszer első körben is kéri a nyugtaszámot. Nó mór dupla feltöltés.
Spar - 25%-os matrica
Azt írja a hátulján,hogy karácsonyi édességekre nem lehet felhasználni de a tibi szaloncukorra mégis.
szindilu
Ok! Legyen így!
" alt="
">
" alt="
">
Ok! Legyen így!

Zsuzsa Nr.1. köszönöm és az infót is, neked is sok szerencsét, legyen egy jó kis hajrá így év végére!!!
" alt="
">