vadaska!
Itt a rizsturmixon keresztül a rizstortáig mindenféle rizses édesség és éstel van
http://receptem.com/search/rizs+turmix
Finomságok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 52 oldal |
vadaska: mit jelent az a sok rizs? Én egyszerre 5 kg-s zsákban veszek jázmin rizst a kínaiaktól, azt elfogy az. Fél év.
Köszi, azt is ismerem
" alt="
"> Más?
" alt="
"> Más?Gyümölcsrizst készíts, az nagyon finom !
Tud valaki olyan sütemény vagy édesség receptet, amibe rizs kell? A rizskochot én is ismerem. Vége a Bakony túrós korszaknak, a sok rizst kellene elfogyasztani
" alt="
"> és édességként jobban menne.
" alt="
"> és édességként jobban menne.khenik
ez nagyon jól hangzik tuti kipróbálom!
Tudtok nekem segíteni Thomasos tortát szeretnék csinálni,ha van ötletetek kérlek segítsetek!
ez nagyon jól hangzik tuti kipróbálom!
Tudtok nekem segíteni Thomasos tortát szeretnék csinálni,ha van ötletetek kérlek segítsetek!
igen nyersen
én a barátnőmnél kóstoltam nem tudtam hogy ott is fennt van de legalább képet ismeg tudjátok nézni
én a barátnőmnél kóstoltam nem tudtam hogy ott is fennt van de legalább képet ismeg tudjátok nézni
Egyszer kipróbálom.
lindababa: igen, nyersen kell beletenni.
És tényleg finom. Az Andi konyhája oldalán képek is vannak róla.
És tényleg finom. Az Andi konyhája oldalán képek is vannak róla.
Lehet, hogy hülye kérdés, de a csirkemell az nyers az elején?
Van egy fini receptem
1vagy- másfél csirkemellet apró kockára vágod
3 kanál tejföllel
3 kanál liszttel
3 tojással
15dkg reszelt sajttal
só
bors
hagyma fokhagyma ízlés szerint
delikát
petrezselyem zöld
ha szeretitek és színesebb is lesz tőlle 1-1-1 marék borsó apróra vágott répa ,pritamin paprika ,kukorica( ezek nélkül is finom én ha van teszek bele valamit mert szuper a színe
egészet egy tálba összekevered
őzgerinc formát vékonyra szeletelt bacon szalonnával beborítod és beleöntöd a masszát a szalonna ami túllog ráhajtod és megsütöd
kiborítod és mint egy vienetta jégkrémet szeleteled kihülve a legkönnyebb
fini
nálunk a húsmániás férjem is szereti
jó étvágyat
1vagy- másfél csirkemellet apró kockára vágod
3 kanál tejföllel
3 kanál liszttel
3 tojással
15dkg reszelt sajttal
só
bors
hagyma fokhagyma ízlés szerint
delikát
petrezselyem zöld
ha szeretitek és színesebb is lesz tőlle 1-1-1 marék borsó apróra vágott répa ,pritamin paprika ,kukorica( ezek nélkül is finom én ha van teszek bele valamit mert szuper a színe
egészet egy tálba összekevered
őzgerinc formát vékonyra szeletelt bacon szalonnával beborítod és beleöntöd a masszát a szalonna ami túllog ráhajtod és megsütöd
kiborítod és mint egy vienetta jégkrémet szeleteled kihülve a legkönnyebb
fini
nálunk a húsmániás férjem is szereti
jó étvágyat
Ltszi segítsetek, mit főzzek ma ami viszonylag gyors, nincs benne gomba és finom és kicsi gyerekek is szeretik na meg a húsevő férjem
" alt="
">
Köszi
" alt="
">
" alt="
">
Köszi
" alt="
">A Rama receptnaptárból megcsináltam húsvétra Zsanett krémesét. Annyit csaltam, hogy nem gyúrtam a tésztát, hanem leveles tésztából csináltam. Szuper lett.
Nórika!
Bocsi, csak most olvastam a kérdésedet...
Nem feltétlen ilyenben kell sütni a tésztát, de én szeretem ezt a csatos tortaformát, azért sütöttem ebben
" alt="
"> na meg nincs normál méretű, magas peremű tepsim
" alt="
">
Próbáld ki, nagyon fini!
Bocsi, csak most olvastam a kérdésedet...
Nem feltétlen ilyenben kell sütni a tésztát, de én szeretem ezt a csatos tortaformát, azért sütöttem ebben
" alt="
"> na meg nincs normál méretű, magas peremű tepsim
" alt="
">
Próbáld ki, nagyon fini!
TH
jól néz ki a recepted, az albán krémes, de nem látszik jó, hogy a piskótát tortaformában kell megsütni?
jól néz ki a recepted, az albán krémes, de nem látszik jó, hogy a piskótát tortaformában kell megsütni?
kinézettttttt
Kolléganőm mesélte: Sógornője fiatal házasként kapott egy szakácskönyvet. Kinézet belőle egy receptet, a Gerbeaud-t. Mivel finomnak találta, megsütötte. Másnap mesélte el a kolléganőmnek a következőt. "Képzeld, megsütöttem egy új receptet, a Gerbeaudot és nem zserbó lett belőle?
" alt="
">
" alt="
">a fene, most nagyon megkívántam a kaszinótojást
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">kaszinótojást nagyon-rég csináltam már, jó pár éve, de úgy rémlik, a bevonathoz zselatint kell adni, akkor lesz olyan, mint a bolti
pogácsa:
25 dkg túró, 25 dkg Rama, 25 dkg liszt + 1 tojás - ezeket összegyúrni és hajtogatva nyújtani - tetejét tojássárgával, tejjel kinek mi tetszik megkenni rá sajtot, vagy köményt szórni - ha hajtogatjuk szépen feljön, ha nem akkor kevésbé, de úgy is jó - ja és kis snapszos pohárral szoktam szaggatni, mert ha nagy pogácsaszaggatóval csinálom, nem olyan fini
elállna pár napig elvileg, nálunk ritkán van ilyen pedig dupla adagot sütök
" alt="
">
" alt="
">
25 dkg túró, 25 dkg Rama, 25 dkg liszt + 1 tojás - ezeket összegyúrni és hajtogatva nyújtani - tetejét tojássárgával, tejjel kinek mi tetszik megkenni rá sajtot, vagy köményt szórni - ha hajtogatjuk szépen feljön, ha nem akkor kevésbé, de úgy is jó - ja és kis snapszos pohárral szoktam szaggatni, mert ha nagy pogácsaszaggatóval csinálom, nem olyan fini
elállna pár napig elvileg, nálunk ritkán van ilyen pedig dupla adagot sütök
" alt="
">
" alt="
">