Egy tök jó surf barre! Napi kb 2000 pont, ami 0,20 euro, a codes-discounton meg 0,23 egy byncode...
Bővebben:
http://prizeeplusz.uuuq.com/index306.html
Most olvastam egy bejegyzést a mielogames vendégkönyvében, hogy hétvégén lesz kód!!

" alt="

"> Vásárlásra fel

" alt="

">
mine2kado-n van PP!!!! még 6db!
Szívesen

" alt="

">
Hamarosan megszűnik a Prizee Collector és átveszi a helyét a Fidelity Card. Lényege, hogy 10 beváltott PP után egyet kapsz majd ajándékba. Ha folyamatban van valami ajándékod még a Collectornál, töltsd fel a hiányzó PP-ket, hogy megkaphasd az ajándékot.
Röviden ennyi

" alt="

">
Hugi vagy valaki!
Franciára állítottam a nyelvet, de így sem értem mit akar hiába fordítom le.
Le temps du Collector sera bientôt révolu...
Dans 15 jours, ton Collector disparaitra, pour faire place à une carte de fidélité.
Pour chaque Pack+ validé, un tampon viendra s'ajouter à ta carte de fidélité, et tous les 10 tampons… tu recevras 1 Pack+ gratuit !
D'ici là, si tu as un Collector en cours, profites-en pour valider les dernières étapes pour pouvoir recevoir ton cadeau !
L'Equipe Prizee
Semmit nem akar

" alt="

"> Csak az az üzenet, amit kaptál, nem jeleníthető meg olyan nyelven, mint amilyenre állítottad. Csak franciául. Állítsd át franciára, és akkor már meg tudod nézni.
Babse vagy valaki SOS!
Mit akar itt tőlem a prizee? Hiába fordítottam le akkor sem értem mit is akarnak.
If you are reading this, this means that the message that should have got to you is unavailable or doesn't exist.
Please reconnect later to the "Your Message Section". Should the Problem persist, please contact our Customer Service.
Thank you for your understanding
Prizee's Team
Köszi szépen! Prizee-hez várom a kódot. Remélem előbb-utóbb lesz is.
ja , így már értem,
de lehet, hogy Morticia nemcsak Bynkódot szeretne
most már ideje lenne feltölteni
villám: emlékszem rá hogy beírtad, de akkor nem volt byncode, a többi kód meg számomra hasznavehetetlen.

" alt="

">
Viki volt már feltöltve a butik, s akkor be is írtam ide
morticica: szerintem soha. Hónapok óta arra várok, reménytelenül.
Nem tudjátok mielogames-on mikor lehet kódot venni, úgy értem mikor szokták feltölteni?
Köszi
A junglokdon megnövelték a klikkek számát! Csak azzal 490 pont

" alt="

">
http://www.junglokdo.com/inscription_gratuite_jeu
x_flash.php?parrain=Babse
Köszönöm az eddig alám regelőknek, hogy alám regeltek

" alt="

">
tegnap este óta megy a Barokofrite, ha érdekel valakit....
cappucci,Viki,köszi,akkor nem tudom tesóméknál mi lehet a gond.
majd holnap kiderül

" alt="

">
Bankizocodesen egy csomó kód!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások