Mi is szívesen vesszük, ha a mi ovinkra szavaztok
" alt="
">
Pitypang Tagóvoda
1139 Budapest Üteg u. 30.
Köszönöm!
koronáscukor játékon segítsetek kis barátom ovijának ha cukrot vesztek otthonra
3 logót névvel együtt a lenti cimre az ovi adatainak feltüntetésével és a teadataiddal küldd be és nyerj te is ajándék csomagot és Visegrádi üdülést, az ovinak meg családi napot és játékokat
Térségi Közös Igazgatású Közoktatási Intézmény Hétszínvirág Óvoda
Cím: 6760 Kistelek, Petőfi u. 28.
Telefon: 62/259-554
Koronás CukoOvi Budapest94 Pf 50 1461
köszi
Akinek nincs kedvenc ovija, megköszönném, ha gyerkőceim ovijára küldené a koronás logót és márkanevet. (Sajnos nekem egy zsáknyi vk-om van otthon
" alt="
"> )
Ovink adatai:
Kádár Katalin Óvoda
1212 Budapest
Széchenyi I. u. 92/A.
Ha elküldöd esetleg nekem akkor a nevedben is szívesen beküldöm.
Köszönjük szépen előre is!
Reál Osztálykassza eredmények a Reál honlapján
" alt="
">
http://www.osztalykassza.hu/hirek/palyazati-eredm
enyek
Wiikkii, köszi, de én valahogy úgy értelmeztem, hogy már megvan, hogy mennyi az összeg és a db, hogy ki mennyit küldött be, de akkor félreértettem valamit.
Galeria
Az hogy ki mennyit kap,attól függ,hogy mennyi "Forgalmazza.." szöveg ér be összesen.Nincs előre meghatározva,hogy 1db cégszöveg mennyit ér.
Tavaly 1873 osztály 842700 db-ot küldött be és így jött ki darabonként 17,80Forint.
Sziasztok, nem találom az Reál oldalán azt a pdf-linket ahol meg lehet nézni, hogy melyik osztály mennyit kap az alabból, ha esetleg valaki megtalálja küldje át nekem ltszi.
Köszi!
Reál célszövegeket gyűjtök ,aki tud kérem segítsen!
Kedves Középiskolás Barátom!
Újra indul a Junior Freshhh, a MOL természettudományos vetélkedője középiskolások számára!
A MOL idén ismét egy őszi természettudományos vetélkedőre, a Junior Freshhh-re invitálja a magyarországi és határon túli középiskolás, matematika, fizika, kémia, biológia vagy földrajz iránt érdeklődő diákokat. A vetélkedő segíthet a résztvevőknek a természettudományos versenyekre vagy az érettségire való felkészülésben, valamint azok számára is tartogat érdekes feladatokat, akik nem osztályelsők a természettudományokban.
Kik vehetnek részt a játékban?
Három fős csapatok jelentkezését várja a MOL november 17-én éjfélig!
Az első csapat díja egy-egy Leonar3Do csomag, amely egy magyar fiatalember szabadalma, találmánya. A második csapat minden tagja 1-1 LEGO Mindstorm NXT programozható robotot nyer, a harmadik helyezettek jutalma pedig 1-1 Amazon Kindle e-book olvasó.
A legeredményesebb iskolák közt értékes ajándékot sorsolunk ki.
Miből áll a verseny?
online vetélkedő november 20-tól - "Játssz, és vegyél részt Frisco és barátnője izgalmas kalandjaiban!"
"Házi feladat", melyet
az élő döntőn december 14-én kell bemutatni a MOL százhalombattai Dunai Finomítójának területén.
Megváltozott jelentkezési határidő: november 17. éjfél!
Bővebb információ és jelentkezési feltételek:
www.junior.freshhh.net
junior@freshhh.net
van 31 db reál forgalmazza feliratom, 200 Rama pontot szeretnék érte.
Kérem szépen, hogy aki tud, szavazzon:
http://www.vizmegtakaritas.hu/hu/szavazas.html
Pitypang Tagóvoda II. Bp. 1139 Üteg utca 30.
Köszönöm!
7db. Mol 3000ft feletti blokk!
Ha lenne valakinek felesleges Kométa matricája nagyon szívesen elfogodnánk!Jól jönne néhány új sportfelszerelés az iskolánknak.
Köszönjük előre is!
Juditzita!
Köszönjük szépen a szurkolást!
Dudubaba!
Drukkolok nektek!!
"Forgalmazza a Reál" feliratokat vennék 20Ft/db áron.
2 db mol 3000 feletti blokk érdekel valakit? Szkennelve tudom küldeni.
Gyűjti vki az új Coop logókat?
Zita!
Nagyon szépen köszönöm neked a segítséget!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások