Sziasztok!
Spar/ Intersparban kapható pontokat szeretnék kalapozni.
Aki nem gyűjti, de vásárol és kapna pontokat kérje el legyen kedves.
Előre is köszönöm: Marcsi.
Kalapozó topic
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 136 oldal |
omv pontokat szeretnék
Sparos Rejtélymánia matricákat kalapoznék, ha lenne valakinek felesleges, szívesen fogadnám.
Köszönöm!
Köszönöm!
Bp-i Rossmann-os 10%-os végösszegi kupont kalapoznék. Postát fizetem vagy Bp-en találkozunk? XIV-XVI. ker. környéke lenne jó nekem.
Köszönöm!!
Köszönöm!!
Obi pontokra lenne szükségem. Van valakinek?
Ha valakinek lenne gyermelyis péksütis kurzusra felajánlása annak nagyon tudnék örülne. 2 db-ot szeretnék,párommal mennék Köszi aki gondol ránk
A Kinderes 3D-s letölthető makettekekből nekem csak a dzsungeles van meg, de több kódot nem töltök fel. Esetleg vki át tudná küldeni a többit emilben?
Köszi.
Köszi.
Sziasztok!
Sparos matricákat kalapoznék a kislányomnak és a keresztlányomnak.
Köszönettel.
Sparos matricákat kalapoznék a kislányomnak és a keresztlányomnak.
Köszönettel.
Delikát blokkokat kalapoznék ápr. 17-ig gyermekeim osztályának szkennelve vagy fotózva. Nyerés esetén a postát állom! Köszönöm.
Sziasztok!
Ha esetleg valaki nyer(t) a Bébi Úr mozira, premier előtti vetítésre 2017. április 12. (szerda) 18:00, Cinema City Aréna és nem tud elmenni, gondoljon rám, a fiamat szeretném elvinni rá.
Köszi előre is.
Ha esetleg valaki nyer(t) a Bébi Úr mozira, premier előtti vetítésre 2017. április 12. (szerda) 18:00, Cinema City Aréna és nem tud elmenni, gondoljon rám, a fiamat szeretném elvinni rá.
Köszi előre is.
Én is szívesen fogadnék sparos 5 e Ft feletti blokkokat, aki már esetleg nem tudja felhasználni.
Pár db sága blokkot vagy sport szelet kódot fel tudok ajánlnai cserére.
Köszönöm!!
Pár db sága blokkot vagy sport szelet kódot fel tudok ajánlnai cserére.
Köszönöm!!
Sziasztok!
Ma éjfélig spar-osztálykirándulás játékhoz kalapoznék 5000 Ft feletti blokkokat vagy megköszönöm ha feltöltöd, emailben elküldöm a részleteket.
Köszi!
Ma éjfélig spar-osztálykirándulás játékhoz kalapoznék 5000 Ft feletti blokkokat vagy megköszönöm ha feltöltöd, emailben elküldöm a részleteket.
Köszi!
Ha valaki nyert a ma esti mozira a westendbe és nem tud elmenni, akkor szívesen elmegyek helyette, mert
"Az ember néha filmszínházba vágyik,
ha az egész élet az idegzetére mászik.
Rámfér már a mozi nagyon,
hogy ki ne ugorjak az ablakon."
" alt="
">
"Az ember néha filmszínházba vágyik,
ha az egész élet az idegzetére mászik.
Rámfér már a mozi nagyon,
hogy ki ne ugorjak az ablakon."

Sziasztok!
Delikátos blokkokat kalapoznék az osztályomnak. Jó lenne egy osztálykirándulásra valót összegyűjtenünk. Nagyon rendes gyerekek, de anyagilag nincsenek túlságosan eleresztve.Ha van fel nem használt kódod, annak nagyon örülnénk. Előre is köszönöm a nevükben.
Delikátos blokkokat kalapoznék az osztályomnak. Jó lenne egy osztálykirándulásra valót összegyűjtenünk. Nagyon rendes gyerekek, de anyagilag nincsenek túlságosan eleresztve.Ha van fel nem használt kódod, annak nagyon örülnénk. Előre is köszönöm a nevükben.
Sziasztok ! Belvita blokkért kalapoznék.
Sziasztok!
Ha valakinek nem aktuális az esküvő, és megveszi a JOY magazin februári számát, akkor szívesen venném, ha elküldené a Daalarna menyasszonyi ruha játék egyedi kódját.
" alt="
"> Jó lenne nyerni.
" alt="
">
Köszönöm!
Ha valakinek nem aktuális az esküvő, és megveszi a JOY magazin februári számát, akkor szívesen venném, ha elküldené a Daalarna menyasszonyi ruha játék egyedi kódját.

Köszönöm!
18 db Coop pontot szeretnék kérni, ha lenne valakinek felesleges
Ha valakinek nem kellene az ma megjelent februári Joy magazinból a menyasszonyi ruhához a kód (3. oldal) , én nagyon szívesen szívesen elfogadnám!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">

3lidl pontja lenne vkinek?
Én is elfogadnék egy Cinema City 1+1 mozikupont
" alt="
">