Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 2010 oldal |
Na most már nálam sem jó.
Nálam folyamatosan üres az oldal ahogy a 2-es pontban írod.
Facebook-ról megnyitva is....
Facebook-ról megnyitva is....
Rita21
Én se ma kezdtem, de nem tudnám biztosra állítani, hogy minden okés a Kinder oldalával. És szerintem most se jó!
Eddig 3-féle hibát tapasztaltam: 1) Tök üres oldal (még az indulás környékén, kb. egész nap, 00:00 - 16:43-ig) 2) "Ferrero - Maintenance Page" hibaüzenet (legutóbb úgy 1 órája) 3) az oldal grafikailag ugyan megjelenik, de nem fogadja be a pályázatot (jelenleg ez van nálam / szerintem)
Laptopon Firefox és Chrome alatt próbálkozom, illetve Android telefonnal
(Amúgy én nem feltétlenül a lebonyolítót szeretném meggyőzni, hogy sok a hiba a játékával - ezt valószínűleg nem is sikerülne, hanem nyerni szeretnék).
Én se ma kezdtem, de nem tudnám biztosra állítani, hogy minden okés a Kinder oldalával. És szerintem most se jó!
Eddig 3-féle hibát tapasztaltam: 1) Tök üres oldal (még az indulás környékén, kb. egész nap, 00:00 - 16:43-ig) 2) "Ferrero - Maintenance Page" hibaüzenet (legutóbb úgy 1 órája) 3) az oldal grafikailag ugyan megjelenik, de nem fogadja be a pályázatot (jelenleg ez van nálam / szerintem)
Laptopon Firefox és Chrome alatt próbálkozom, illetve Android telefonnal
(Amúgy én nem feltétlenül a lebonyolítót szeretném meggyőzni, hogy sok a hiba a játékával - ezt valószínűleg nem is sikerülne, hanem nyerni szeretnék).
Na ha ezek után se nyerek...
" alt="
">
Bár a Lays még furább volt, mert elvileg senki nem tudott tölteni utolsó nap, mégis lett nyertes.

Bár a Lays még furább volt, mert elvileg senki nem tudott tölteni utolsó nap, mégis lett nyertes.
Nálam eddig semmi... még eddig 1x sem töltötte be az oldalt au elmúlt 3 napban. Telefonról 3 különböző böngészővel próbáltam....
Én ma töltöttem és most is jó.
Kinder megint fos nem jön be most még az oldal se ! Válaszuk nálam van a hiba mert mennek be a pályázatok . Hát nem ma kezdtem mégis ezek szerint én vagyok a béna csatolom válaszukat .
Folyamatosan érkeznek játékosainktól a pályázatok, kérjük, CTRL + F5 billentyűkombináció lenyomását követően próbálja meg az új pályázatait beküldeni,
vagy nyissa azt meg egy másik böngészőben és jelezze felénk, ha továbbra sem sikerült a beküldéseket megtennie.
Köszönettel,
a Kinder csapata
Ha más se tud feltölteni kérem írjon már nekik mert hülyének nézik az embert
Folyamatosan érkeznek játékosainktól a pályázatok, kérjük, CTRL + F5 billentyűkombináció lenyomását követően próbálja meg az új pályázatait beküldeni,
vagy nyissa azt meg egy másik böngészőben és jelezze felénk, ha továbbra sem sikerült a beküldéseket megtennie.
Köszönettel,
a Kinder csapata
Ha más se tud feltölteni kérem írjon már nekik mert hülyének nézik az embert
Na, ha a mostani Kinder játékkal nem nyerek, akkor semmivel! ( = Megin' sz@r az oldal. De most aztán el nem mozdulok a gép elől, amíg meg nem javul! És remélem, hogy az egyik heti díjat sikerül majd elcsípnem! Ideje lenne.
" alt="
"> )
( Amúgy meg Ferrero monnyon le, hogy így szívatja a csokifüggő kisgyerekes szülőket! De most komolyan... ez a csomó bénázás noooormális?!? )

( Amúgy meg Ferrero monnyon le, hogy így szívatja a csokifüggő kisgyerekes szülőket! De most komolyan... ez a csomó bénázás noooormális?!? )
Rita21: köszönöm szépen. weber: én a 10 ezres tesco Mastercard játékkal nyert utiról beszéltem.
Sajnos tudomásul kellene venned, hogy amit nyeremény utalvánnyal veszel, az a legolcsóbb, mert az ingyen van.
sada
de bizony nem egyszerű,mert,ha kapok máshol olcóbban ,ott vásárolom,meg lehet játékokra is vásárolni pld Kinder,stb,
de bizony nem egyszerű,mert,ha kapok máshol olcóbban ,ott vásárolom,meg lehet játékokra is vásárolni pld Kinder,stb,
Milyen 20.000? 10.000 Ft-osak a Tesco Mastercard utalványok. Már ha egyről beszélünk.
Jobb lenne, ha kedvedre aprózhatnád, de azért nem olyan nagy kihívás 20ezret egyben elkölteni.
Főleg, hogy ez a rendszeres bevételed felett van, szóval a hab a tortán.
Főleg, hogy ez a rendszeres bevételed felett van, szóval a hab a tortán.
20 000-et egy összegben kell levásárolni
tescojatek@wonderduck.hu
Rita21: köszönöm szépen. Milyen email címre írtál nekik?
magdi23 ma írtam nekik és hamar jött válasz. Náluk van valami hiba már javítás alatt van a dolog. Kértem írjanak ha megoldódott . Ha jön fejlemény írok
Sziasztok! Tesco e-utalvánnyal nektek sikerült fizetni? Nekem nem és az egy napon nyert 2 uti közül, csak az egyiket kaptam meg 2 hete, azóta nem válaszolnak az e-mailre.
Igen, nagy választék nincs. Itt is csak kétféle tabletta volt. 60 db-os meg a 44 db-os. Semmi más.
Aldiban egyféle Finish terméken kívül én nem találtam mást.