KicsiGila
köszönöm😊 nekem még nem is válaszoltak,
varand
Sajnálom! Ezzel az Everydayme is csatlakozott az inkorrekt cégek listájához!!!
(Elvileg joga van cserélni azonos értékű nyereményre. Módosíthat a feltételeken, és persze joga van akár beszüntetni is egy játékot. De ahogy mindezt tette, nem annyira elegáns...)
Az, hogy nem mentetted le a játékszabályzatot, egy dolog. Úgysem lenne bizonyító erejű, és úgysem mennél vele sokra. Sajnos.
Simple működik!
Facebook.on írtam nekik
weber
Miutan irtam az Everydaymenek, azóta megváltozott a nyeremenykiirasiuk. Eddig fel volt tüntetve, hogy Galaxy S6 256 gb-os tablet 234000 Ft értékben, most meg csak egy általános. ez így elég érdekes.es sajnos nem mentettem el a képet.
ugyfelszolgalat@simple.hu
Simple Pay nyereményjátékra nem lehet feltölteni, azt írja, hogy a játék lezárult és a játékszabályzatban is össze-vissza vannak írva az időpontok. Elvileg dec 31-ig kellene tartani.Írok nekik, ha találok email címet.
Mondjuk a Rossmann-os játéknál nem is látom részletezve, csak azt hogy S6 meg egy ár, na de ezt ismerjük. Erősen túláraznak mindent a szabályzatokban.
A Tesco-s everydayme-s játékban ott van a szabályzatban, hogy 128 gb-osat lehet nyerni. Nem azzal nyertetek véletlenül?
varand
Ha nem írsz az EVERYDAYME-nek, és nem jelzed a problémát, azzal kb. tudomásul veszed, elfogadod a jelen helyzetet. Nyilván ők is tudják, hogy "ügyeskedni próbáltak", sajnos ezzel nincsenek egyedül. Mostanában több szervező cég is spórol a játékokon.
Ha engem próbálna valaki lenyúlni 100k-val, nem hagynám annyiban. (És nem érdekelne, hogy "jé, Karácsony előtt hogy felmentek az árak", szintén inkorrekt lebonyolítói hozzáállás, hogy már az eredményhirdetés után hetekkel/hónapokkal kezdenek el körbenézni a piacon, hogy mibe kerül a beígért nyeremény).
Szerintem írj nekik, ha nem azt a terméket adták, ami a játékszabályzatban szerepel, és árban sem egy kategória a kettő! Mert ez így nem fair a lebonyolító részéről!
Livvy!
Igen olvastam, gratulálok. De az Everydayme nem válaszol soha semmire.
Johnny-X
Az Everydayme volt a közvetítő .
Írtátok az Everydaymenek? Én meg nem, nem is tudom lenne-értelme.
Tibi feltöltéshez
Az előző játékban is nehézkes volt , talán ha 2 pályázatot sikerült feltöltenem, aztán sehogy sem sikerült.
Írtam nekik, erre egy nappal a játék vége felé felajánlották, hogy menjek be az irodájukba, majd a kollégák segítenek feltölteni….
Na itt engedtem el a Tibit végleg, nem is nagyon szeretjük ezt a csokit.
Ne használj pontot például, az segít.
Orbit játéknál nem engedi a cìmet regisztrálni,érdekes!!🤔
mi is olyat kaptunk Rossmann játék, P@g.
https://www.everydayme.hu/rossmann
Főnyeremény: Nyereményenként 1 db, összesen 7 db
Samsung Galaxy S6 tablet, egyenként bruttó 234 530 Ft
értékben
helyette kaptunk olcsó kategóriásat kaptunk
@varand, Mi pont így jártunk, ha visszakeresed. 512 GB helyett 128-ast kaptunk. Nálunk korrekt volt a szervező cég, visszakérték, bevizsgálták és kicserélték. Fontos volt nekik, hogy nem kapcsoltuk be a gépet, fólia rajta volt, csak a dobozt nyitottuk ki. Bevizsgáltatták az Apple-lel és küldték a nagyobbat.
varand
Írni a lebonyolítónak!!! Kedvesen, érdeklődően, mézes-mázosan. Ide meg légyszi írd le, hogy ponosan mivel nyerted, ki volt a lebonyolító, melyik csapattal vigyázzunk?! (Ki ez az újabb "átverős" cég?!)
Nyertem egy tabletet, a kiírás szerint Samsung S6 254 Gb, viszont S6 lightot 64 Gb_osat kuldtek, a két termek között, majdnem 100000 ezer forint a különbség. Ilyenkor it lehet tenni?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások