Nem,de ha valamit megbeszélne veled más is .nem tud írni neked!
Van ami nem tartozik mindenkire esetleg?
Tippmix, fogadás
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 76 oldal |
jojó, e-mailen keresztül szerettél volna írni valamit?
Rickman
nem látható az emailed,nem vagy elérhető!
nem látható az emailed,nem vagy elérhető!
Szia!
Köszönöm szépen, akkor majd felnézek olyan körül, aztán gondolkodom, mire is fogadjak
" alt="
">
Mekkora tétben szoktatok általában játszani?
Köszönöm szépen, akkor majd felnézek olyan körül, aztán gondolkodom, mire is fogadjak

Mekkora tétben szoktatok általában játszani?
Szia!
hétfő 00:00 tól már frissül, ha jól tudom
hétfő 00:00 tól már frissül, ha jól tudom
Sziasztok!
A héten nyertem a 194 V-vel.
" alt="
">
Hétfőn majd megint meg szeretném játszani a nyereményemet, csak még nem tudom, mikre lehet fogadni
" alt="
"> Hétfőn kb. hány körül szokott frissülni a tippmix fogadási ajánlata?
A héten nyertem a 194 V-vel.

Hétfőn majd megint meg szeretném játszani a nyereményemet, csak még nem tudom, mikre lehet fogadni

Ezt rakom meg ma:
155 H
169 V
173 H
179 H
184 V
155 H
169 V
173 H
179 H
184 V
tippmix 200ft-:nyeremény.1000Ft
" alt="
">

Senki sehol??? Hol vagytok??
" alt="
"> az 52. hét 076 H, 087 H, 088 H , 089 H, 090 H, 126 H, 129 V tettem meg. Vélemény, vagy jó tipp vkinek?

Sziasztok! Új vagyok, csak most regisztráltam, de már rég óta olvasom ezt a topicot. MA a 223 H , 224 H, 231 H , 236 V , 237 V , 239 H , 240 H -t tettem meg. Mi a véleményetek, van jó tippetek esetleg más meccsekre?
samidala
Sajnos benne volt a meccsben, a palermo tavaly is oda vissza verte a Juvét. Mi nem is játszottuk, nálunk a dán kézi vitt mindent.....
" alt="
">
Sajnos benne volt a meccsben, a palermo tavaly is oda vissza verte a Juvét. Mi nem is játszottuk, nálunk a dán kézi vitt mindent.....

Tegnap adtam fel pár szelvényt.....ami ma már fizethetett volna, az elúszott a Juventus csúfos veresége miatt
" alt="
">

Én ma a Dundalkot raktam 4.000 Ft-tal. És talán jön. 0:2. Most. De holnap biztos vagyok a Fulhamben, Manchesterben talán, Cheseeben, álítólag jó lehet a Bayern is, két középpályás kiesett a Bremenben. Celtic, aki meri tenni, én rakom a Rubin Kazant.
Szia!
Hát lehet holnap nézelődöm egy kicsit, majd beírom, ha teszek valamit, igaz nem sokat buktam(kb heti 2 szelvény 200 téttel), de azt az összeset
" alt="
">
Hát lehet holnap nézelődöm egy kicsit, majd beírom, ha teszek valamit, igaz nem sokat buktam(kb heti 2 szelvény 200 téttel), de azt az összeset

Szia carla! Én mostanában elég sokat nyertem. Majd holnapra írok. Nálam jó holnapra a Chelsea V, Barcelona , Real Madrid. Ez fix.
tettem a 126 H, 136 H, 144 H, 169 H, 183 H, 202-t V-re.
tettem a 126 H, 136 H, 144 H, 169 H, 183 H, 202-t V-re.
Chicaloca, carla, jelica és a többiek, jó lenne felpezsdíteni az oldalt! Itt van az ősz, itt van újra!
Szia Magic!
Azóta csak veszítettem, nem is volt kedvem írni, mert elég gyenge a felhozatal, legalábbis én úgy látom.
" alt="
">
Azóta csak veszítettem, nem is volt kedvem írni, mert elég gyenge a felhozatal, legalábbis én úgy látom.

Sziasztok!
Most nézem, aug 27. óta nem írt ide senki?
Most nézem, aug 27. óta nem írt ide senki?
valami nyerő tipp?
Mára valami ajánlat?