szildi: na ez:
http://www.hobbyrendeles.hu/index.php?todo=proper
ties&op=0&menu=0&prod=395&searchrec=
De ezt még nem próbáltam, kiváncsi lennék milyen.
Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 23 / 63 oldal |
trendy: a Lidlben isteni a rántott sajt! Még áfonyalekvár is van mellé csomagolva, 2 kis dobozka d'arbo. Nádudvarit el is felejtettem venni, abszolút elfelejtkeztem a játékról, de akkor már nem is veszek.
szildi: nem, nem. Ez elektromos.
" alt="
">
" alt="
">A most játszós Raid védelmére kelnék,mert nekünk a folyadékos elektromos szúnyogirtó nagyon bevált.Kifejezetten hátborzongató reggel látni a döglött szúnyogokat,rajtunk pedig nincs egy csípés sem.
Ami nekem nem jött be a most játszósok közül,az a nádudvari mirelit.A rántott sajt megcsúfolása,ami a zacskóban van.Inkább rántom továbbra is az általam megvásárolt valódi sajtot,még ha nem is nyerek vele!
" alt="
">
Ami nekem nem jött be a most játszósok közül,az a nádudvari mirelit.A rántott sajt megcsúfolása,ami a zacskóban van.Inkább rántom továbbra is az általam megvásárolt valódi sajtot,még ha nem is nyerek vele!
" alt="
">Mifelénk ezt hívják légycsapónak.
(A szúnyogot nem találom el vele, csak azt, ami leverek és összetörök.)
(A szúnyogot nem találom el vele, csak azt, ami leverek és összetörök.)
Igen. Úgy néz ki mint egy tollasütő, de nem megy a szúnyog panaszra utána tőle, mert elpusztul.
Sokkoló szúnyogoknak?
" alt="
">
Persze, aztán megy a szúnyog panaszra, hogy nem látta az azonosítómat!
" alt="
">
" alt="
">
Persze, aztán megy a szúnyog panaszra, hogy nem látta az azonosítómat!
" alt="
">Rencsu: láttam ilyen elektrosokkolót szúnyogoknak, de még nem próbáltam.
Rencsu: nem mindig az a jó ami játszós.
" alt="
"> Gázsprayt nem használok a szobában mert nem egészséges.
" alt="
"> Gázsprayt nem használok a szobában mert nem egészséges.Viki, de a chemotox nem játszós
" alt="
"> Fekete Mortein csótányirtó spray viszont fél pillanat alatt megöli a szúnyogokat
" alt="
">
" alt="
"> Fekete Mortein csótányirtó spray viszont fél pillanat alatt megöli a szúnyogokat
" alt="
">Danone mézes görög joghurt nagyon finom. Mintha igazi görög lenne. Félve kóstoltam meg, mert a többi Danone görög utánzat nem jó, de ez nagyon fincsi!
Rencsu: a legjobb szúnyogirtó a Chemotox. Nem kell vele tökölni, nem kell bele sem lapocska, sem folyadék. Nekünk a folyadék kifolyt és tiszta gánya lett az irtó.
Ez a Chemotox minim korongos szúnyogirtó 60 napig jó és teljesen steril, nem kell benne semmit sem cserélni és szuper.
Ez a Chemotox minim korongos szúnyogirtó 60 napig jó és teljesen steril, nem kell benne semmit sem cserélni és szuper.
Raid konnektoros lapocskás szúnyogirtója nagyon nem vált be. Tegnap kb. 10 szúnyogot fújtam le, úgy hogy be volt dugva a Raid!
Viki--az akkor lehet hogy cukordinnye-én is imádom,finomabb mint a sárga
Szívesen vennék nektek--de meg is kellene enni valakinek---én inkább a zsíroskenyeret választom/házi zsírral természetesen
fozo.gabi----jó az ízlelőkéd!
Intersparban is láttam Diósdon és a napokban a tescoban vettem Budaörsön.
500Ft felett volt az ára és 80 grammos... és nincs az a finom téliszalámi illata... de hát hátha másnak bejön az íze...
500Ft felett volt az ára és 80 grammos... és nincs az a finom téliszalámi illata... de hát hátha másnak bejön az íze...
fozo.gabi, milyen boltban tudtál venni? Én még sehol sem láttam promóst.
Hát nekem a kométa téliszalámija egy nagy csalódás. Nem elég, hogy drága, de egyáltalán nem finom.
" alt="
">
" alt="
">10 éve nem ettem olyan isteni finom sárgadinnyét mint amilyet ma vettem a Lidlben. Sárga színű kemény héjú, belül kissé zöldes Galia dinnye 244 Ft / db!