Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 221 / 9336 oldal |
SOUDAL
Van egy játék -sziloplastot .ragasztókat ,festékeket stb.. kell vásárolni
Segítséget kérek ? Köszönöm .
Segítséget kérek ? Köszönöm .
Sziasztok
A JAR játéknál a fotó feltöltésnél milyen szöveget kell írni? köszönöm
A JAR játéknál a fotó feltöltésnél milyen szöveget kell írni? köszönöm
Igen és aránylag gyorsak,nem várják meg a játék végét.
Az ecofamily-s utalványt postán küldik, mint korábban?
törpi, köszönöm.
" alt="
">
" alt="
">pieceofluck:nem.
Érdeklődnék, hogy Mogyi nyereményt kapott-e már valaki?
Köszönöm előre is.
Köszönöm előre is.
...és hozzá teszem ahooz is oda írja osztva
Vágási Feri, én is segítek, ha valaki kérdez (pedig kispályás vagyok a játékok, illetve főleg a nyerés terén 😅).
De!
Én azt tapasztaltam, hogy aki kérdez ezekről a játékokról, inkább csak kíváncsi. Hiába beszélek róluk az ismerősöknek, rokonoknak, valahogy nem érdekli őket, max. tényleg csak pár embert, közülik is talán 1 lesz az, aki valóban meg is próbálja, és aztán jellemzően feladja...
Pedig vásárolni úgyis vásárol mindenki, és ha már van promóciós termék, akkor miért ne olyat? Ráadásul sokszor akciósak, gyakran egy adott játék idején, de sokan hiába veszik meg, nem foglalkoznak a pályázással.
Facebook-on és Instán is meg lehet figyelni, hogy azokon a játékokon, ahol csak osztani vagy valami egyszerűt kommentelni kell, azokon több százan/ezren játszanak, míg a kicsit bonyolultabb játékokon (főzni/sütni kell valamit, verset írni, stb.) már kevesebben.
Szóval, nyerni mindenki szeret, de időt, energiát és pénzt belefektetni már kevésbé.
De!
Én azt tapasztaltam, hogy aki kérdez ezekről a játékokról, inkább csak kíváncsi. Hiába beszélek róluk az ismerősöknek, rokonoknak, valahogy nem érdekli őket, max. tényleg csak pár embert, közülik is talán 1 lesz az, aki valóban meg is próbálja, és aztán jellemzően feladja...
Pedig vásárolni úgyis vásárol mindenki, és ha már van promóciós termék, akkor miért ne olyat? Ráadásul sokszor akciósak, gyakran egy adott játék idején, de sokan hiába veszik meg, nem foglalkoznak a pályázással.
Facebook-on és Instán is meg lehet figyelni, hogy azokon a játékokon, ahol csak osztani vagy valami egyszerűt kommentelni kell, azokon több százan/ezren játszanak, míg a kicsit bonyolultabb játékokon (főzni/sütni kell valamit, verset írni, stb.) már kevesebben.
Szóval, nyerni mindenki szeret, de időt, energiát és pénzt belefektetni már kevésbé.
Igen, de csak úgy, ha regisztráltam, majd kiléptem és újra beléptem.
Az autó nyerő időpontos, szerintem még korai lenne páHázni...
Az autó nyerő időpontos, szerintem még korai lenne páHázni...
A Szentkiralyinal sikerul a belepes telefonrol?
Kértem a Lidl-CC játékban nyert bazi nagy tévé mellé lepecsételt jótállási jegyet.
Das Válasz:
Mivel nem vásárolt termékként, hanem nyereményként kapod meg a TV-t, így sajnos jótállást nem tudunk adni.
Probléma esetén a gyártót, jelen esetben a Samsung-ot kell keresni a sorsolási jegyzőkönyvvel, melyet a probléma esetén küldünk Neked.
Das Válasz:
Mivel nem vásárolt termékként, hanem nyereményként kapod meg a TV-t, így sajnos jótállást nem tudunk adni.
Probléma esetén a gyártót, jelen esetben a Samsung-ot kell keresni a sorsolási jegyzőkönyvvel, melyet a probléma esetén küldünk Neked.
Ebben a pillanatban érkezett az e-mail : Campus nyeremény belépő átvételi tájékoztató.
Én is leadtam a neveket és csütörtöki napra kértem a jegyeket...
Pár napjuk még vagyon. Persze akik mennének, azok naponta érdeklődnek, hogy mi a helyzet...
Kíváncsi vagyok, hogy a Fődíj nyertes megkapta-e már a szállásutalványt (+ a bérleteket)...
Valóban elég amatőr szervezés.
Pár napjuk még vagyon. Persze akik mennének, azok naponta érdeklődnek, hogy mi a helyzet...
Kíváncsi vagyok, hogy a Fődíj nyertes megkapta-e már a szállásutalványt (+ a bérleteket)...
Valóban elég amatőr szervezés.
Kíváncsi vagyok, hogy jön-e majd egy óriási elnézést kérő e-mail és valamilyen kárpótlás, vagy ez részükről lezárva és ennyi volt.
Mint amikor a Mars hónapokkal késve tudta csak postázni az Instax mini fényképezőgépeket, de akkor ott volt egy szimpatikus levél a csomagban + ~10e Ft-nyi csoki.
Mint amikor a Mars hónapokkal késve tudta csak postázni az Instax mini fényképezőgépeket, de akkor ott volt egy szimpatikus levél a csomagban + ~10e Ft-nyi csoki.
Én a nyertes értesítő után rákérdeztem mrlyik nap, azt írták megpróbalják elintézni, hogy az amelyiket szeretném.
Megírtam, ahogy azt is ki menne, de azóta semmi sem történt.
Megírtam, ahogy azt is ki menne, de azóta semmi sem történt.
A Guarana / Campus jegyeket buktam, a pótnyertesé lesz, mert a szervező nem tudta megmondani, hogy melyik napra is szólnak a jegyek, így sem felhasználni, sem elajándékozni nem lehet. Szállást nem lehet úgy foglalni, hogy nem tudom megmondani, hogy melyik napra is kell...
Az egyik este kaptam egy e-mailt, hogy másnapig kell leadnom a résztvevők nevét, de még mindig nem tudják, hogy melyik napra, na ezután írtam nekik, hogy komolytalan az egész - azóta sem válaszoltak
" alt="
"> Borzasztóan dühít, hogy a szervező balfaszsága miatt kell bukni egy 68 ezres páros jegyet
" alt="
">
Az egyik este kaptam egy e-mailt, hogy másnapig kell leadnom a résztvevők nevét, de még mindig nem tudják, hogy melyik napra, na ezután írtam nekik, hogy komolytalan az egész - azóta sem válaszoltak
" alt="
"> Borzasztóan dühít, hogy a szervező balfaszsága miatt kell bukni egy 68 ezres páros jegyet
" alt="
">Hát az első 1-2 levél egyikében postázást írtak, ha tényleg így van meg se jön időben, nem ám, hogy még legyen idő eljuttatni a csaladomon bellül azoknak akik lehasználják...
" alt="
">
" alt="
">Én is várpk két Krampusz jegyet...