A Danubius a Birex Futárral szállíttat házhoz - én többször jeleztem, szívesen bemegyek a nyereményemért, nem engedték. Egyébként nagyon le vannak maradva a kiküldéssel, és nem is azt küldik minden esetben, amit nyertél - pl. én a nemek harcán nyertem egy vacsiutalványt, és egy vacak könyvet kaptam helyette... (Ez június eleji nyeremény volt, és a napokban hozták).
Szerintem a marketing osztályukon reklamálj. (4526100 a központjuk). A hölgy nagyon szívélyes, de a problémámat mondjuk, nem oldotta meg.

Rossmann
Ha már van 1 blokja, akkor akárhány kódot beküldhet, úgyis csak utólag kell a blokkot bemutatni a nyertes kódhoz ...
Az oldalukon keresztül meg kellene írni a központnak a történetet.
A Danubiushoz menj be személyesen, ők nem küldik ki az ajándékot, hanem be kell menni érte.
A Danubiuson még tavasszal nyertem egy Star Wars filmzenei CD-t. Az Origoval meg június legelején egy My Dance albumot és még a mai napig sem kaptam meg egyiket sem. Még a leveleimre sem válaszolnak. Szerintetek mit csináljak?
Frita!
Lehet, hogy rosszul gondolom, de a nőci igenis tudta miről van szó! Nem adta oda a blokkot, hanem lenyúlta, vele hazavitt egy kódot is. El lehet intézni, hogy a családban valakinek a nevében játszik. Nem hinném, hogy le lehetne ellenőrizni, ha nyer!

Frita
Én is jártam már így, hogy a blokkot el akarták sumákolni. Vagy játék miatt, vagy pedig hogy ne kelljen a gépbe beütni az árat. Egyszer voltam olyan pofátlan - a kedvem sem volt éppen jó -, hogy megvártam a blokkot és kimenetkor beledobtam a kukába.
Tegnap Gillette terméket vásároltam a helyi Rossmann üzletben, és az eladó nem hogy a kódot tartalmazó kupont, de még a blokkot sem adta ide az mondta ő nem tud semmiféle kuponról nézzem meg a bejáratnál a szórólapok között. Megnéztem, de a szórólapon nem volt kód az csak egy sima szórólap volt, visszamentem hogy akkor legalább a bolokkot adja ide azt mondta hogy ő bedobta a kosárba keressem meg. Hát persze hogy nem dobta be. Szóval ennyit a Rossmannról, az itteni üzletükben minden játékot elsumákolnak.
krysztasz
Nem tudom.
Nekem mind a 11 kulcstartó síma levéllel jött össze.
3 különböző időpontban adtam föl.
Ha el is tüntek síma levelek, azok vhol az indulás helye körül tünhettek el, különben én sem úsztam volna meg dézsmálás nélkül.
A többi levél már késöbb ment, remélem az is beért, de erről nincs infom.
Mindebből azt a következtetést vontam le - amit eddig is tudtam -, hogy az idióta jeligés levelek simán nem biztonságosak. Az ajánlottal pedig nem megoldás, csak végszükség esetén.
Egyszerűen valaki(k) zsebre vágják, vagy be is küldik a saját nevükben. Éppen ezért mindig filccel írom rá a nevem a hátoldalára, hogy ha már az enyém nem lehet, a másiké se legyen. Én is változó időkben küldtem be, még az elején is, de még kulcstartót sem kaptam. Majd legközelebb.
Minimum 15 Bombit adtam fel, mindet símán. Az ápr. 21-i még ott van a topplistán.
2x adtam fel bombit
Ápr. 15.-én, és 27.-én. Simán mentek, és egy kulcstartó lett belőle. Részemről minden ok.
az elsö ajánlott- a nevemen- az nyert
Tényleg érdekes a lista, nekem úgy túnik, hogy csak azok a leveleim értek be, amiket ajánlva adtam fel

Az elsőt nagyon hamar (ajánlva, saját nevemen), aztán még kettőt két napra rá, simán, az nem nyert, viszont a férjem nevén, amit május 25-én!!!!! ajánlva adtam fel, az nyert .

Érdekes az ezres lista, mert én meg 2 borítékot adtam fel a játék elején ( de azt sem az első nap ), a többit pedig hetente egy leosztásban. És 5 kulcstartó jött össze.
Szerintem az előző játék miatt sok papír volt a kincsesekben...
köszi Sada, ezt nem is gondoltam volna, hogy pár nap alatt meglesz az 1000.
Amit 04.21-ig adtam föl, az nyert, de a többi már nem..
A Bombi promóciója 04.17-én kezdődött. Az alábbi napokon adtam fel 1-1 pályázatot:
04.26
04.28
05.04
05.17
..és egyetlen kulcstartót nem sikerült "nyernem". Ezt egyszerűen nem hiszem el!

hello!
én semmilyen sms-t nem kaptam, de azon a linken amit valaki beírt megnéztem, hogy mi a címe annak az optikának ami hozzánk a legközelebb van...
és ma egy teljesen ingyenes szemvizsgálaton vettem részt ami után (használat betanítás után) kaptam 10 db napi kontaktlencsét ingyen és bérmentve! úgyhogy az akció létezik!
és ez inkább pozitív tapasztalat (vagy ingyenes dolog), de itt volt róla szó

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások