Aki nem tanulmányozta a játékszabályokat (mint mi), lehet, hogy előre nem is tudta, hogy el kell mennie érte a Tescoba.
Ha messze lakik, pár korsóért nem fog odautazni.
Az is lehet, hogy a korsó nem is érdekelte, csak az autó.
Vagy nem kapta meg a válasz sms-t, így nem is tud a nyereményéről.
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 221 / 246 oldal |
A mi tesconkban meg arra panaszkodnak,hogy még mindig nem vettek át több mint 300 korsót.nem értik,hogy valaki miért játszik,ha nem megy érte!
Tegnap a mi figyelmünket is felhívták egy kósza korsóra, szintén felírták a kódot papírra. Pont arra gondoltam, bár nekünk nem mondták, hogy az ilyen "függő" korsókat már akár postán/futárral is elküldhetnék, az oroszlánrészt úgyis mindenki elvitte személyesen, ez már így is óriási megtakarítás volt az AÁ-nak, simán beleférne a többit kiküldeni. Szerintem 

sada
Hiába nem találtad meg, felírják az adatokat és állítólag kipostázzák!...vagy nem
Hiába nem találtad meg, felírják az adatokat és állítólag kipostázzák!...vagy nem
mel6
én is jártam már úgy ahogy te, annyi történt hogy felírták egy papírra a nyertes kódot, én otthon megkerestem a nyeretlenek között és a következő héten megkaptam.
én is jártam már úgy ahogy te, annyi történt hogy felírták egy papírra a nyertes kódot, én otthon megkerestem a nyeretlenek között és a következő héten megkaptam.

Nekem is volt ilyen kódom.
Kár, hogy a kupakot már nem találtam meg...
Kár, hogy a kupakot már nem találtam meg...
Sok esetben nem kaptam visszajelzést az Arany ászoktól nyert smsként. Amikor mentem a korsókat kiváltani,kiderűlt,hogy sokkal több nyert,mint amiről jött visszajelzés.
Gondolom más is járt így!?
Gondolom más is járt így!?
Sziasztok!
Képzeljétek tegnap megkaptam a cerbonától a polót.
Kb. két hét se telt el a beküldés és a nyeremény átvétele között.
Szuper jó minőségű szép fehér poló: "fruit of the loom".
/4 db körmatrica kellett a müzlikről.Coopban találtam/
Képzeljétek tegnap megkaptam a cerbonától a polót.
Kb. két hét se telt el a beküldés és a nyeremény átvétele között.
Szuper jó minőségű szép fehér poló: "fruit of the loom".
/4 db körmatrica kellett a müzlikről.Coopban találtam/
A Delikát8 játékban nincsenek "elveszett" 10-20-30 g-ok, mert egy borítékban beküldhetem az összeset és annyi pályázatnak számít, ahányszor 500 g az egész.
Úgyis minden pályázatot gépre visznek.
Úgyis minden pályázatot gépre visznek.
hofi
vezetékes telón hívtak?
Mert akkor egyszerűen kikeresték a telefonkönyvből.
vezetékes telón hívtak?
Mert akkor egyszerűen kikeresték a telefonkönyvből.
tegnap vettem át a Lufthansa nyereményerepjegyeket, nagyon kedvesek voltak
Ma megkérdeztem a milky nyerteseket. Nagyon kézségesek voltak.Szóval először egy hölggyel ,később egy úrral beszéltem. Sajnos a nagy izgalomban elfelejtettem a nevét. Persze nem nyertem, de annyira kedvesek voltak,hogy valahogy nem is bántott.Főkép,mikor megtudtam,hogy azért a fődíj fórumon belül maradt. Mindenkinek így kellene hozzáállnia ,akkor biztos nem szeretné senki abbahagyni a játékot.
Visszahívtak ma a BAT-tól,h ki fogják cserélni a postán küldött táskát a hátizsákra,ami valójában jár nekem. Majd hív a futár vmikor. Ismét gratulált a nyereményhez ....
a helyi postán a hölgy tegnap amikor ujséóágot akartam venni azt mondta jöjjek vissza ma mert a kollegája iontézi..
ma már várt is előkészitve a tegnap kért ujság és a nyereményszelvény..
ma már várt is előkészitve a tegnap kért ujság és a nyereményszelvény..

Engem nem hívtak fel (tényleg, honnan tudták a telefonszámot?), de beküldés után visszaírtak, hogy postázzák a nyereményt.
Képzeljétek ma reggel KB fél 10-kor kitöltöttem a vitaminkosár kvízjátékát és most délben már felhívtak,hogy én töltöttem-e ki a kvízt,mert küldik a termékmintát,amit nyertem.Meg persze a katalógusukat,hátha rendelek is. Mondjuk, hogy a telefonszámomat honnan tudták ???
Kaptam választ a danontól a garantált társas ügyében:Köszönjük eddigi türelmét a játékkal kapcsolatban. A garantált nyereményt az
igéerünkhöz híven postára adtuk Önnek, ezt mindenképpen a héten vagy
legkésőbb jövőhét elején meg kell kapnia. Amennyiben ez valamilyen oknál
fogva nem történne meg, kérem jelentkezzen újra. Megértését és további
türelmét köszönjük.
Üdvözlettel
Nemes Mónika
Ügyfélszolgálati koordniátor
Danone Kft.
igéerünkhöz híven postára adtuk Önnek, ezt mindenképpen a héten vagy
legkésőbb jövőhét elején meg kell kapnia. Amennyiben ez valamilyen oknál
fogva nem történne meg, kérem jelentkezzen újra. Megértését és további
türelmét köszönjük.
Üdvözlettel
Nemes Mónika
Ügyfélszolgálati koordniátor
Danone Kft.
Igen! Hévíz az tényleg szupi, mi a másodiknál pont 22 órára értünk oda, és addig van vacsora, és addig nem zárták be az éttermet amíg meg nem érkeztünk meg, és nem vacsiztunk meg...
A masszázsnál pedig a hölgy annyira kedves volt, pont volt egy kis mhelyi vitám valakivel, és annyira megnyugtatott, szinte a lelkemet is ápolta. Nagyon kedvesek voltak,és mindig mosolyogtak, vannak kollégáim akik mindig fapofával közlekednek, és néha szólnak, "menj má arrébb." Lehet HévÍzen kellene dolgoznom.
A masszázsnál pedig a hölgy annyira kedves volt, pont volt egy kis mhelyi vitám valakivel, és annyira megnyugtatott, szinte a lelkemet is ápolta. Nagyon kedvesek voltak,és mindig mosolyogtak, vannak kollégáim akik mindig fapofával közlekednek, és néha szólnak, "menj má arrébb." Lehet HévÍzen kellene dolgoznom.

A hétvégén végre igénybe vettük a Wolf nyereményjátékon nyert üdülést Hévizen. A szállodáról és az egész játékról csak a legjobbakat tudom mondani. Minden játékot ilyen gyorsan, nagyvonalúan kellene bonyolítani.
Csodálatos hétvégénk volt, amihez hozzájárultak olyan apró figyelmességek is, mint pl. hogy névreszóló levélben köszöntöttek érkezéskor és mire az első felderítő sétánkból visszaértünk hűtött pezsgő és egy nagy csomag Wolf ropogtatnivaló várt minket a szobánkban. Mindenkinek ilyen nyereményt kívánok és magamnak is még sok ilyen lahatőséget.
Csodálatos hétvégénk volt, amihez hozzájárultak olyan apró figyelmességek is, mint pl. hogy névreszóló levélben köszöntöttek érkezéskor és mire az első felderítő sétánkból visszaértünk hűtött pezsgő és egy nagy csomag Wolf ropogtatnivaló várt minket a szobánkban. Mindenkinek ilyen nyereményt kívánok és magamnak is még sok ilyen lahatőséget.
Ma voltam a korsókra beváltani a kupakokat.Két fiatal csak volt,meglátták a zacskó kupakot,erre azt mondják:csak nem én vagyok az aki annyit nyert?Mondtam lehet,kb 30 van,de mndig éjszaka küldtem,ugyhogy nem tudom melyik nyert válogassuk ki.Ők meg mondták,hogy vásárolgassak ők válogatnak,mert eddig unatkoztak. 40 nyerő van a tel számomon,ebből 37 kupakot megtaláltak,3 valahol itthon van a többi között.Mire végeztem egy korsóba belerakták a maradékot,meg,hogy melyik 3 kódot keressem otthon.