Bocs, ez akart lenni!

Maciimado
Én ugyanígy jártam, csak én 24. voltam!

És nem értem miért, mert tegnap beléptem, meg is erősítettem a helyem én is!

A Prizee kirakott a sorbanállásból, pedig 8. voltam már. Nem értem, miért.
Pedig én tegnap is beléptem.. SOS.
Le Labo d'Akoumy nevű kaparós nekem sem működik, ha kihagyok 1-2 napot, mert az amolyan hűségbónusz kaparós, akik folamatosan játszanak mindennap . Ha továbbra is játszani fogsz folyamatosan ismét visszakapod, pár nap múlva.
Sorbaálltam. Kb. 1 hét alatt megvolt mert amikor kirakták reggel be is álltam a sorba.

Rea, de jó, hogy beírtad, épp azon gondolkodtam, elküldik-e Mo-ra.
Sorban álltál érte vagy kisorsoltak?
Megérkezett a Prizee fürdőszett. Nagyon édes!

Ma megjött a Deco light lámpa. Írtó aranyos.

dia0921: na akkor jól megszívjuk ha mégsem küldik ki.....

Mindenesetre ha megtudsz vmit, légyszi szóljál. KÖszi!
anianya
úgy emlékszem régebben valakinek nem postáztak ki valamit ( ha jól rémlik Hugi71-nek a meteorológiai állomást) és azért kérdeztem. Addig nem merek jelentkezni az ajándékra, amíg nem tudom biztosan, hogy kiküldik.
Ildi80! Az alkatrészeket, hogy mi hol van, le van írva a Netpenz.extra. hu-n. A főoldalon megtalálod.
Prizee-re nem akar valaki mostanság regisztrálni?
A mostani játékhoz jól jönne 3 ember

G2space-ben tudna nekem segíteni valaki?
Azt tudom, hogy 4 szemüveget kell megtalálni, az első meg is van, a többi viszont nincs a helyén. Vagy ezeket egyenként kell majd odaadogatni a vakondnak?
Másik kérdésem: idáig megvolt a Le Labo d'Akoumy nevű kaparósom, mától meg már nem ad partit hozzá... Igazából fogalmam sincs, hogy mit is kellett csinálni az aktiválásához, és hogy most mit kéne, hogy megint működjön.
Előre is köszi, ha valaki tud segíteni.
dia0921: remélem, hogy kiküldik mert több mint egy hónapja már sorban állunk érte. Miért van olyan amit ki sem küldenek?
vett már valaki olyan rajz készletet, ami 29.90 bubz-ba kerül és van benne színes ceruza, filctoll, zsírkréta, festék, stb. ? arra lennék kíváncsi, hogy azt kiküldik-e Magyarországra..? most arra gyűjtök

Légyszi segítsetek: én már megkaptam azt az ajándékot amit az alám regizőért kapok de az alám regiző még nem. Ennek már 1 hete.

Ilyenkor mit érdemes tenni? Lehet, hogy az övét lenyúlták a postán?
Mi ez a biciklialkatrészes dolog? Le vagyok maradva, valaki leírná kicsit részletesebben?

imit,
most kerültem csak gépközelbe, de ha még nem sikerült a Find-jeuxra belépned:
lépj be a neveddel, aztán alul a "Cliquez ici pour accéder au formulaire de récupération" -re kattints, add meg az adataidat, és állítólag pár nap múlva visszaállítják a számlád.
Én csak az előbb csináltam végig, remélem visszakapom majd...
Remélem sikerül neked is.

Prizee esernyő és bűvös kocka

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások