Az Andante a Tescoban 99 Ft,
a Cora-ban négy db összecsomagolva 315Ft.
Az Auchman-ban 5 kg-os Persilhez egy 25-30 cm-es maci van csomizva.Aranyos. Világos a maci és egy partedli van a nyakában Persil felirattal.
(az árát nem tudom anyu vette)
Amit alább írtam, a Tescora is igaz - Lico hűtőmágnes. Ár ua.
(Egyébként roppant aranyosak, háromféle van - persze ez 3 Kg. margarin - bocis, nyuszis és barikás)

Ildicc!
Köszike!
A CBA-ban eddig nem találtam. De majd most....

Hűtőmágnes gyűjtők!
Most van akció a Corában: 2 doboz 500 grammos Linco Light margarin összecsomagolva 279 Forint, és van hozzá egy hűtőmágnes!
Mától az Andante akciós nápolyi (csokis, nutellás, citromos)
99 Ft a Tesco-ban.
Nem tudtam hová írjam, gondoltam ide jó lesz. Ha már volt akkor bocsi, én voltam a béna mert nem találtam.
A SPAR és INTERSPAR áruházakban a jelzett időszakban minden, 2.000 Ft-onkénti vásárlás után 1 db hűségpont jár, melyet a pontgyűjtő füzetbe kell beragasztani. A hűségpontot és a pontgyűjtő füzetet a pénztáros adja át fizetéskor.
Kérjük, hogy a pontgyűjtő füzetét folyamatosan vezesse, mert csak a megtelt - tehát 20 hűségponttal teleragasztott - pontgyűjtő füzettel lehet megvásáolni a 7-féle Tefal serpenyő egyikét a feltüntetett kedvezményes áron.
A hűségakcióban részt vevő 7-féle Tefal serpenyő hűségpont nélkül nem vásárolható meg.
A hűségpontok gyűjtése 2004. április 8. és július 29. között lehetséges. A hűségpontok beváltására 2004. április 8. és augusztus 11. között van mód.
A serpenyők:
Serpenyő, 20 cm Thermospot - 999 Ft. + 20 pont
Serpenyő, 26 cm Thermospot - 1.990 Ft. + 20 pont
Nyeles serpenyő fedővel, 16 cm - 2.590 Ft. + 20 pont
Wok-vagy tésztaserpenyő, 28 cm Thermospot - 2.790 Ft. + 20 pont
Nyeles serpenyő fedővel, 20 cm - 2.990 Ft. + 20 pont
Grillserpenyő, 26x26 cm Thermospot - 2.990 Ft. + 20 pont
Magas falú serpenyő fedővel, 24 cm Thermospot - 3.590 Ft. + 20 pont
(Én annak idején a magas falú serpenyőt rendeltem meg a Rama-tól a hűségakcióban és ha jól emlékszem egy ezressel volt drágább)
Szerintem ide is pont jó, ne aggódj!
bocs át akartam írni de idejött :l
A Polus Tescojában az Univer ecetestorma mellé felakasztva bonok vannak 35Ft értékben,amit a pénztárnál leadsz,és levonják az árból. Piros arany és társai (nem tudom pontosan mik) 21 Ft bón. (Folyt a negatívban!)Figyeljetek,mert a pénztáros rátette a tűzőgépet a bón-ra és " elfelejtette" levonni. Amikor szoltam kis herce-hurca után a következő vevevő odaadta a 35 Ft-ot,hogy majd tőle levonja a hölgy.
Ez nem ide való tudom
A Kaiser's-ben most akciósak a csomagolj csokik - mind 79 Forint.
Akció: negyedévre szóló WELLNESS újságra az előfizetés most csak 999 ft. Előfizethető a következő számon:0613713232
A pennyben 49 ft a chocapic, a nesquick, és a Cini Minis csoki, 22-4-ig.
A DM-ben két azonos árnyalatu Loreal hajfesték vásárlása esetén
a harmadikért 1 Ft-ot kell fizetni!

Én múlt héten 80-ért vettem ott Bounty-t, de nem is tudtam, h. milyen olcsó, mert utoljára iskolás koromban vettem ilyen csokikat. Aztán pár napra rá egy ún. 100 ft-os boltban 120-ért láttam ugyanazt a csokit, úgyhogy maradok a Reál-nál.
A reálban csak 79 Ft a "csomagolj"-os csokik!
Jerry Lee
Nálunk ez volt a kisebb, de azért köszi

Hátha valahol ráakadok még !!!
Petyuske !
Avikó van kisebb kiszerelésben is !
én 450 gr-t vettem 219 -ért !!
Fogarasi ui Tescoban 4 Darling konzerv (SMS!!) 419 Ft
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások